Merhaba kızlar bayadır giremiyordum topiğe, başıma neler geldi neler, 17 agustosda adet olmam lazımdı ve cuma günü başka bir dra gittim eşimin danıştığı bir dr, daha önce bahsediyordum sizlere. Eski dr uma çok kızdı nasıl bir dr muş da sana rahim filmi çekmeden , pap smear çekmeden bütün tahlilleri yapmadan klomen verirmiş diye. Üstelik eşin de spermiogram için sperm vermemiş , belki sorun eşinde , dr çok hata yapmış dedi ,önce tanı sonra tedavi dedi. Gelelim muayeneye , smear için parça alacağız dedi, neyse yattım bide ne görsün rahim ağzında kocaman bir yara:1shok: %95 oranında yaran var bu halde zaten hamile kalamazsınki bunu yakacağız dedi:1shok: Yine bir şok nasıl yani nasıl yakma , hiç mi olmayacak bebeğimiz diye birsürü soru sormaya başlayınca benim endişelendiğimi gördü dr. Hiç merak etme artık olaya ben el koydum, tedavinden sonra kucağınıza bebeğinizi vereceğim ben inşallah, bu tür hastalarımdan hep iyi sonuç aldım ben dedi. Neyse 2 parça aldı ve 2 side farklı bölüme gönderildi, birinin sonucu bugün çıkacak, diğeri cuma günü... Birsürü hormon için kan verdim. Adetim varken de farklı tarihlerde 3 tane kan vereceğim, bütün sonuçları alıp tekrar gideceğim. Artık rahim filmi için ve yakma için gün verecek sanırım...Kızlar nasıl korktum size anlatamam yeni yeni kendime geliyorum.:çok üzgünüm: Başka bir bölümde birde ultrasonla muayene etti, rahim iyi dedi. Hatta yumurtaları bile gördü, bak yumurtaların var klomen verip bu kadar yumurtayı ne yapacakmış , tavukmusun sende ha bire yumurtlayacaksın dedi :):) çok da esprili bir dr du .
Kızlar uzun oldu kusura bakmayınbilmiyorumkismile benim gibi yarası olan varmı aranızda ?