Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bende öyle çok iyi dedikleri bir doktora gitmiştim. Çok duymustum. Prf tu kendisi. Ama cok sınır ettı benı. Kendını bısey sanıyordu ukala ukla konusuyor. Sankı yapmamı ıstedıgı seyler kolay seylermıs gıbı. Banada bekle dedı. Doktoru değişip Baska doktora gıttım. Oda cok erken değilmi dedi. Olsun dedim. Ben beklemek istemıyorum dedim. Peki dedi klomen verdi takıbe basladı.sonra yumurtalr buyudukce bana moral verıyordu dktor. İğnemi vuralım bekleyelım mı dedı. Bende vuralım dedım. Vurundum. Tutmayabılırdıde. Bu doktorla alakalı degıl tabıkı ama motıvede cok onemlı. Görsen yarım saatlık muayenede bıle bebekle neler konusuyor nasıl sevıyor. Buda uzman doktor.aradakı farkı eğitime bağlıymıyorum ben : )
merhaba canım bende iki kere bebeğimi kaybettim bendede kan pıhtışaması var malesef benim doktorumda beni bıraktı iki kere hamiş kaldığım için tedavi olayım bitti hiç ilgilenmedi benimle ama ben kolaylıkla hamile kalamıyorum 4,5 yıl oldu bebek isteyeli 4,5 yılda iki kere hamiş kaldım zar zor bişekilde ben tüp bebek istiyorum bana kalsa hemen yaptıracam tüp bebeği ama eşim seneye kalsın diyor bakalım şimdilik öyle saf saf bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun...
canım benım nedemk:)) burada hepımız bırbırmıze destek verıcez kı bu zor gnler gecsın dımı :)Kuzucum çok sağol canım desteğin için ,
evet cnm 11. haftaya gırıoz bulantım yok sadece sabah kahvaltıdn sonra yada once mıgdem bı garıp oluo sonra gecıo ama :)sen nasılsın bıdıklar nasılkuzu canım 10 haftayı doldurmuşsun
nasılsın iyimisin bulantın nasıl
kızlar zor olsada ekledim sonunda resimleri
işte puzzlemzemuszemus
kızlar selam herkese, çok acil tecrübelerinize ihtiyacım var. benim clemonla ilk ayımdı bu ay ve ilacım biteli bugün tam 7 gün oldu. ancak iki gündür çok ağrım var. adet sancısından bile fena oluyor bazen. hele bugün bıçakla kesiyorlar sanki beni. oysa ki ilacı içerken hiçbir olumsuz etkisi olmamıştı bende. doktorumu da aramak istemiyorum bıktı adamcağız benden artık:) sizlerde nasıl olmuştu? normal mi ki bu sancılar?mafoldumben
kızlar selam herkese, çok acil tecrübelerinize ihtiyacım var. benim clemonla ilk ayımdı bu ay ve ilacım biteli bugün tam 7 gün oldu. ancak iki gündür çok ağrım var. adet sancısından bile fena oluyor bazen. hele bugün bıçakla kesiyorlar sanki beni. oysa ki ilacı içerken hiçbir olumsuz etkisi olmamıştı bende. doktorumu da aramak istemiyorum bıktı adamcağız benden artık:) sizlerde nasıl olmuştu? normal mi ki bu sancılar?mafoldumben
kızlar zor olsada ekledim sonunda resimleri
işte puzzlemzemuszemus
ilacın biteli 7 gün olduysa bugün yaklaşık 15. günündür
ve yumurtaların çatlıo olabilir
bu ağrıda bundan oluşmuş olabilir
dr.un yumurtaların gelişimi için kontrole çağırmadı mı seni
hayır çağırmadı. aslında bu ilacı da bizim ısrarımız üzerine verdi. ona kalsa bir yıl beklesek olurmuş bebeğimiz. ama biz beklemek istemiyoruz diyince bunu yazdı. bu ay gebelik olmazsa bi daha ki ay dozu arttırcaz dedi. ama gerçekten sancısı fenaymış, benim normalde de sancılarım olurdu ama bu kadar şiddetli olmazdı onlar.
canım bence dr.na gittiğinde bu ilacı dr. kontrolünde kullanmam gerektiğini falan duydum de
çünkü bu ilaç öle aylarca kullanılacak bi ilaç diil
ve kist yapma ihtimali var
belki de bu ay çok fazla yumurtan oldu ondan oluo bu sancıların
bide diğer ay doz artıracak
yanii takipsiz bu ilaç asla kullanılmamalı
Canım bu acılar normal. Yumrutaların çatlıyor olabılır. Boş durma çalış bol bol. Doktoru aramayada cekınme bence. Kontrole gıt hatta. Durumun neyse ona gore harket dersın.
Sen yınede rıske atma bol bol çalış..
zaten doktorumda 3 ay dedi. en fazla 3 ay kullanacaksın dedi. 3 aydan sonrası na inanmıyorum ben dedi. kist yapma ihtimali var filan dedi. bu ay bi kullan önümüzdeki ay kontrole gel dedi. ikinci kutuya ihtiyaç olacağını zannetmiyorum dedi. ama olmazsa önümüzdeki ay bakıcaz dedi. belki de önümüzdeki ay ölçüm yapacak bebek olmazsa. off ya kafam çok karıştı. aslında çok iyi bir doktor. tavsiyeyle gittim bende. her doktorun ayrı bir stili oluyor :)