- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birşey sorcam. klomen kullanan arkadaşlar kaç gün sonra adet oldular? bir de bende bu ayın 14 ünde kullanmıştım.listeye benim adımı da ekler misiniz? :)
mrb cnm beklenen adet tarıhını soyle eklıyım hemen :)kızlar birşey sorcam. klomen kullanan arkadaşlar kaç gün sonra adet oldular? bir de bende bu ayın 14 ünde kullanmıştım.listeye benim adımı da ekler misiniz? :)
günaydın canlar
beni listeden çıkarabilirsiniz ben bu ayı boş geçiyorum klomen yetersiz geldi az içmiştim büyümedi yumoş felan artık bayramdan sonraya kaldı bakalım allahım herşeyin hayırlısını versin
eylülün sonlarına doğru yazarsın kuzucum opuyorumnanaktan
fatmacım mrb nasılsınn ???
günaydınnnnnnn
asyacım nasılsınnn
saol canım benım iftar davetlerıyle ugrasıorum:)bu arada bebek calısmalrıda devam bakalım inş bu ay kendılıgmdan kalırım.sen nasılsın canım nasıl gıdıo hamışlıgın:)opuyorumnanaktan
inş cnm kendılıgınden kalırsın cokta yorma kendını ama
calısmalarını aksatma sakınnnnnnnnn
bende iyiym cnm ii gidio persembe dr gıtcem hersey yolundadr inş
slm arkadaşlar.bu klomen dediğiniz şey yumurtayı mı geliştiriyo?doktora gitmeden de kullanabilirmiyim?yan etkisi falan var mı?lütfen cevap yazın
slm arkadaşlar.bu klomen dediğiniz şey yumurtayı mı geliştiriyo?doktora gitmeden de kullanabilirmiyim?yan etkisi falan var mı?lütfen cevap yazın
mrb, evet klomen yumurta hücresinin gelişimi için hormonların salınımını arttıran bir ilaç. ancak klomenden önce mutlaka hormon tahlillerinin yapılması gerekiyor. yani doktor kontrolü olmadan olmuyor. çoğu vaka da zaten yumurtanın gelişimi takip edilip, çatlatma iğnesi yapılıyor. ciddi bir ilaç yani. :)
Canım klomen yumurtlamaya yardımcı olan bır ılaç. Doktor kontrolunde kullanman gerekır. Doktor yumurta takıbı yaparak durumu kontol edıyor. Çatlamayan yumurtalar kıste dönüşebiliyor. Dokto kontolu dısında kullanmamanı tavsıye ederım..