merhaba kızlar size bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.ben klomene 2 ay önce başlamıştım 10 tabletlik olanlarla günde 2 kez olmak üzere tedaviye başlamıştık sonra doktor öbür hafta gel yumurta oluşmuşmu bakalım dedi gittiğimde sadece 1 yumurta oluşmuştu bende doktora nası şimdi dedim o da 1 den fazla bekliyoruz normalde dedi ama 1 tane olmasıda yeterli dedi.neyse sonra biz o ay eşimle beraber olmadık (şehir dışına gitti) dolayısıyla ben adet gördüm ama çok şiddetli sancım oldu klomene bağladım ve bir daha doktora gitmedim sonrada a.b.d ye taşındık 2 sene burdayım ama aklımda sorular sorularrrrr....1.) klomenle 1 yumurta oluşması üzücü demekki normalde yumurtam oluşmuyo ilaçla bile 1 tane olduğuna göre.öyle yorumluyorum.fakat her ay düzenli adet görüyorum onu anlamadım 2.)klomen adet sancısını arttırırmı?okadar ağrım olduki kasıklarda hatta eşim de yanımdaydı birkaç saniyelik kendimden geçmişim tansiyonummu düştü bilmiyorum.ve ben şimdi yurt dışında buraları öğrenene kadar dr.gitmeden beklemeye aldım kendimi 1buçuk sene olacak nerdeyse hamişliğe uğraşalı. 3.)size klomene başlamadan önce tüplere bakıldımı bana bakmadı .kan testleri..,ultrasona bakıldı sonra klomen verdi.niye hamile kalamıyorum ben ya?yumurtammı oluşmuyo yoksa Allah göstermesin tüplermi tıkanık?yardımcı olabilirseniz sevinirim kızlar lütfennn