Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende 9 yıllık evlisin sandım:)
ne zamandır hastayım bilmiyorum ama tahminim son 2 yıldır.çünkü son 2 yılda kolumda tüylenmeler oldu fazlasıyla.ama adetlerimde 28 günde düzenliyken şimdi 30 güne çıktı hatta genelde gecikiyor.

eet bu hastalık boyle bende de yavas yavas adet gunlerımın arasındakı zaman farkı fazlalastı ama tuylenme pek yok 9 senedır bu hastalık var ama ne asırı tuylenme nede sıvılce sadece evlendıkten sonra 2,5senede 10 kılo aldım o kadar sorun adet olamamam

Çok teşekkürler =))

Kızlar en önemlisi moral. Ben kendi kendimi yiyordum, adet bile olamazken nasıl hamile kalacağım diye.
Eşim sürekli düşünme stres yapma deyip duruyordu. Stres yapmamakta mümkün mü?

En son geçen ay Klomenimi yazdırmak için doktora gittiğimde doktorum dedi ki,

Elif ağlamak üzülmek yok. Bak bu ay korunmayacaksın. Ona göre. Tutmazsa tutmasın, önümüzde ki aylara bakacağız. Üzülüp, ağladığında, sürekli düşündüğünde vücudun stres hormonu salgılıyor. Stres yumurtaları küçültür. Olacağı varsa da senin yüzünden olmaz.

O öyle deyince nedense tüm yumurtlama dönemi boyunca umursamadım ve üzülmedim. Rabbim bize hayırlı ve sağlıklı evlat ver diye dua ettim. Dedim ki, bebeğim ben buradayım, sen ne zaman gelmek istersen gel, annen ve baban seni bekleyecek. Bir daha da ay adet oldum yok oluyorum Allah ım ne yapıcam falan diye hiç sıkmadım kendimi. Klomen kullandığım için her ay düzenli adet oldum. Tam gününde yine kahverengi lekeler geldi. Eşime söyledim. Adet oluyorum tutmamış dedim. Bir burukluk oldu ama ne ağladım ne sıkıldım. O da çok destek oldu sağolsun. üzülme daha çok vaktimiz var falan diyor. Moralimi hiç bozmadım yani.

Adet gününü izleyen birkaç gün bu kahverengi lekeler geldi sonra kesildi. Bende adet olacağım diye hiç ilgilenmiyorum. En son 1 hafta geçince doktora gittim, sonuç pozitif çıktı.

Bakalım yarın söyleyecek doktor inşallah gerçekten oradadır. Eğer yoksa da ne yapalım olsun.

Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Çok mtlu oldum. İnşallah hayır haber vermem nasip olur. Tabi sizlerden de güzel haberler duymayı çok isterim :)

Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..

tebrık ederım canım.ayyy elıffcım yazdıklarını okudum cok duygulandım aglıorum yyaasenağlamaher cumlenı okudugumda kendımı gordum bende senn gıbıyım hala oyleyım benım doktorumun soledıgı de aynı esım cok destek oluo ama kafaya takmama gıbı bı sansım olmuokı senın adına cok sevındım valla ya.allahım bızımde senn gıbı olsun sonumuz canım allahı hayırlı saglıklı evlat versın:Saruboceq:

Kızlar ben bugün dra gittim.Kan tahlili sonucu 5.19 çıktı.Dr 2 gün sonra tekrar gel dedi ama dün adet kanamasına benzer bir kanamam oldu.Çok merak ediyorum

mrb cnm hosgeldın tekrar:)
evet aşılama oldum ben ilk denemede tuttu cok şükür cnm
fıyat 900- 1000 ne yakın oldu asılamaydı ılaççlardı muaneydı derken.sen oldunmuj hıc asılama cnm

hayır hayırlısıyla cumartesi günü başlıcam ben tedaviye.klomen kullandım üç defa olmadı artık uzatmak istemiyoruz.eşim hastaneyle görüşmüş oda ilaçlar dahil hepsi 1000tl yi bulur demiş.umarım değer.bizde şimdiye kadar bir sotun bulamadılar canım sende ne varda olmadı.inşallah benimde ilk aşılamada tutar.allah kucağına almayı nasip etsin canım

ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugün:sm_confused:kiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz bana:gitme:yada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti mafoldumbenmafoldumbenofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,

Kızlar ben bugün dra gittim.Kan tahlili sonucu 5.19 çıktı.Dr 2 gün sonra tekrar gel dedi ama dün adet kanamasına benzer bir kanamam oldu.Çok merak ediyorum

inş. hamişsindir canım güzel haberini duyarız...kanamandan doktora bahsettinmi eğer söylemediysen tlfn aç ve söyle ona göre gebelik varsa ilaç felan verirdi sen bu arada yorma kendini yat dinlen bizleride haberdar et..canım..

ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugün:sm_confused:kiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz bana:gitme:yada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti mafoldumbenmafoldumbenofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,

canım inşşşşşşşşşşş.... hamişsindir bunu çok içten söylüyorum inan lekelenme gebelikte olabiliyor.. zaten yarın kendini belli eder eğer leke artar ve kırmızıya dönerse bilki adet oluyorsun ama azalırsa gebelik ihtimalin yüksek bence yarına randevu almakla iyi yapmışsın en azından durumun netleşir güzel haberini inşşşşş yarın duyarız hayırlısıyla şimdi çok takma hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bizleri merakta bırakma...

canım inşşşşşşşşşşş.... hamişsindir bunu çok içten söylüyorum inan lekelenme gebelikte olabiliyor.. zaten yarın kendini belli eder eğer leke artar ve kırmızıya dönerse bilki adet oluyorsun ama azalırsa gebelik ihtimalin yüksek bence yarına randevu almakla iyi yapmışsın en azından durumun netleşir güzel haberini inşşşşş yarın duyarız hayırlısıyla şimdi çok takma hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bizleri merakta bırakma...[/QUOTE]

hihoyyytya adet olsamda böyle destek olamnız çok güzel ya yalnız hissetmiyorum en azından canımsın teşekkür ederim,ama çok ağrım var yaa,ağrıda yapıyormu ki?şiştim ayrıca,tabi bilemeyizde işte ne bleyim soruyorum :roflol:
yarın mutlaka sonuç ne olursa yazarımm opuyorumnanaktan

merhaba esomos nasılsın canım.naptın canım doktor işini? buldunmu ii bı doktor ?ben sana ozelden msj gonderdım ama ulastımı bılmıorum

fatmacım henüz bi doktor yok bir ay daha bekleyecem eşimin hastane işleri var bende daha hazır olurum sanırım bir ay sonrasına kadar...şu anda kendimiz normal çalışıyoruz işte ot çay ne bulursam içtim geçen ay bu ayda öyle geçiştirecem sonra hastane marotonumuz başlayacak hayırlısıyla...tatlım özelden attığın mesaj gelmemiş bana şimdi tekrar kontrol ettim ama yok mesaj istersen tekrardan at sevinirimopuyorumnanaktanbu arada ilgin için çok saol canım inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun sende...

canım inşşşşşşşşşşş.... hamişsindir bunu çok içten söylüyorum inan lekelenme gebelikte olabiliyor.. zaten yarın kendini belli eder eğer leke artar ve kırmızıya dönerse bilki adet oluyorsun ama azalırsa gebelik ihtimalin yüksek bence yarına randevu almakla iyi yapmışsın en azından durumun netleşir güzel haberini inşşşşş yarın duyarız hayırlısıyla şimdi çok takma hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bizleri merakta bırakma...

hihoyyytya adet olsamda böyle destek olamnız çok güzel ya yalnız hissetmiyorum en azından canımsın teşekkür ederim,ama çok ağrım var yaa,ağrıda yapıyormu ki?şiştim ayrıca,tabi bilemeyizde işte ne bleyim soruyorum :roflol:
yarın mutlaka sonuç ne olursa yazarımm opuyorumnanaktan[/QUOTE]

birazcıkta olsun stresini alabildiysem ne mutlu bana yarın doktoruna git sonuç ne olursa olsun bizimle tabiki paylaş bizler aynı kaderi paylaşıyoruz en iyi desteği birbirimize burda veriyoruz bu ay olmazsa önümüzdeki ay deriz bir umut çalışmalara devam ederiz haaa eğer hamişsennn seninde halayını :teytey:çekeriz hamiş :CüvCüv:listesine uğurlarız inşşşşşopuyorumnanaktan

hayır hayırlısıyla cumartesi günü başlıcam ben tedaviye.klomen kullandım üç defa olmadı artık uzatmak istemiyoruz.eşim hastaneyle görüşmüş oda ilaçlar dahil hepsi 1000tl yi bulur demiş.umarım değer.bizde şimdiye kadar bir sotun bulamadılar canım sende ne varda olmadı.inşallah benimde ilk aşılamada tutar.allah kucağına almayı nasip etsin canım

tek tüpüm tıkalı cıkmıstı cnm benım hsg sonucunda.inşş ilk denemende gelır melegın :)
amın amın inşşş darsıı isteyen herkezın basına

canım ya senin aşılama mı olcek biraz bilgi verir misin nasıl oluyo aşılama. hiç bi bilgim yok .benim de 3 klomen kullanmam bitti yarın da büyük ihtimalle adet olcem.
doktora gidecem ama bana da aşılama der mi bilmiom.

Öyle düşünme canım , hiç bir zaman ümidini kaybetme, yeni ay yeni ümit bizler için. Mevlam o güzel duyduyu bizlere de yaşatsın inşallah.

Amin canımmm dualarımız bir gün tutacak inşallah
İster istemez her ay demoralize oluyorum. Hiç beklenmedik hamilelikler duyuyorum bir taraftan umutlanıyorum. bir arkadaşa doktor yapılacak bişey yok geç kalmışsın demişti oda bırakmıştı tedavi arayışını hamile olduğunu öğrendim...İnşallah dualarımız kabul olur...

Teşekkürler essamos doktora kanamamın olduğunu söyledim ama ağzından zor alıyorum kelimeleri.soru sorunca da dur diyor işim var bu doktorla

kuzu sen de aşılamaydı di mi.* hatırladıgım kadaryla sen 5 klomen kullandın.
aşılama ortamı nasıl oluyo paylaşır mısın lütfen

evet cnm ılk dr bana 5 defa klomemn kllandrdı ara vermeden hiç
cnm asılamanın nasıl bır yerde yapıldıgınımı soruyosun?
normal alttan muane oldugumz koltuk yokmu catal dıoruz onda yapıldı cnn işlem bıttıkten sonra 10 dk orada sonrada 20 dk ayaklarım bırz yukarda uzandım.

Back
X