Çok teşekkürler =))
Kızlar en önemlisi moral. Ben kendi kendimi yiyordum, adet bile olamazken nasıl hamile kalacağım diye.
Eşim sürekli düşünme stres yapma deyip duruyordu. Stres yapmamakta mümkün mü?
En son geçen ay Klomenimi yazdırmak için doktora gittiğimde doktorum dedi ki,
Elif ağlamak üzülmek yok. Bak bu ay korunmayacaksın. Ona göre. Tutmazsa tutmasın, önümüzde ki aylara bakacağız. Üzülüp, ağladığında, sürekli düşündüğünde vücudun stres hormonu salgılıyor. Stres yumurtaları küçültür. Olacağı varsa da senin yüzünden olmaz.
O öyle deyince nedense tüm yumurtlama dönemi boyunca umursamadım ve üzülmedim. Rabbim bize hayırlı ve sağlıklı evlat ver diye dua ettim. Dedim ki, bebeğim ben buradayım, sen ne zaman gelmek istersen gel, annen ve baban seni bekleyecek. Bir daha da ay adet oldum yok oluyorum Allah ım ne yapıcam falan diye hiç sıkmadım kendimi. Klomen kullandığım için her ay düzenli adet oldum. Tam gününde yine kahverengi lekeler geldi. Eşime söyledim. Adet oluyorum tutmamış dedim. Bir burukluk oldu ama ne ağladım ne sıkıldım. O da çok destek oldu sağolsun. üzülme daha çok vaktimiz var falan diyor. Moralimi hiç bozmadım yani.
Adet gününü izleyen birkaç gün bu kahverengi lekeler geldi sonra kesildi. Bende adet olacağım diye hiç ilgilenmiyorum. En son 1 hafta geçince doktora gittim, sonuç pozitif çıktı.
Bakalım yarın söyleyecek doktor inşallah gerçekten oradadır. Eğer yoksa da ne yapalım olsun.
Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Çok mtlu oldum. İnşallah hayır haber vermem nasip olur. Tabi sizlerden de güzel haberler duymayı çok isterim :)
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..