Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
iyi geceler kızlar
eve gec geldım bu aksam o yuzden gec yazıyorum.bugun gıttım doktora:))) tam 3 tane yumosum olmus.durumları cok ii dedi.rahim duvarımda cok iiyimis.yarın ignemi vurulcam allah hayırlısını nasıp etsın ınsallah:)))opuyorum arkadaslar
bende yeni klomen kullanmaya başladım polikistik over varmış yeni öğrendim uzun süredir gebelik oluşmuyordu sebebi buymuş polikistik over konusunda bilgi verecek olan varmı klomen hemen sonuç veriyormu bide doktorum kistler için yapabileceğimiz bişy yok dedi yani hep öylemi kalacak yok edemiyormuyuz kistleri ? inş. yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz...
bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrr
Geçmiş olsun. İhmale gelmez bi doktoruna gorunseydın. Hamılelık donemınde hastalanmaman gerek. Öksürük alan riske sokuyor bebişi. Onun için çok dikkat et kendine..
Geçmiş olsun. İhmale gelmez bi doktoruna gorunseydın. Hamılelık donemınde hastalanmaman gerek. Öksürük alan riske sokuyor bebişi. Onun için çok dikkat et kendine..
ınsallah cnm.doktorda 36. saat dedı.sonra gun asırı dedı.ama hergunmu olsa dıyorum bu ay kacırmıyım dıye.bılemedım daha karar veremedım yanı.bugun ıgnemı olucam 4 te.bakalım hayırlısı herkes ıcın
ınsallah cnm.doktorda 36. saat dedı.sonra gun asırı dedı.ama hergunmu olsa dıyorum bu ay kacırmıyım dıye.bılemedım daha karar veremedım yanı.bugun ıgnemı olucam 4 te.bakalım hayırlısı herkes ıcın
canım bana da doktor gün aşırı dedi.
ben erken yumurtluyom adetin 9 'u 11' i 13'ü 15'i ....gibi girin ilişkiye dedi
cünkü hergün sperm üretilmesi düşük olurmuş ertesi gün gelen prostat sıvısı mı neymiş. öle dedi
bence doktorunu dinle...
ewet hayatım hızlandırmak ve zemin hazırlamak için.
önce tüm hormal testleri ve eşde sperm testleri yapılıo.
bunlarda bi problem yoksa yumurta takibine başlanılıo
. adet günlerinde doktora gidion
vajinal yolla yumurtalara bakıo.
adetin 3. gününden itibaren (veya 5 bu doktordan doktora degişio sebebini bilmiom) yumurtlamaya yardımcı ilaçlar verilio.(bu da kişiden kişiye degişio sebebini bilmiom:)
eger yumurta istenilen kıvama gelmişse bu kontrollerde doktor çatlatma iğnesi verio.göbekten veya koldan .benim ikisi göbeeemden 3. sü kolumdan oldu.
sonra iş artık eşlere düşüo. adetin 21. günü de yumurtlayıp yumurtlamadığını gösteren progesteron testi yapılıo.
deger cıktıysa beklion gününün geçmesini beklion
cıkmadıysa adet olmayı beklion.:)
canım bana da doktor gün aşırı dedi.
ben erken yumurtluyom adetin 9 'u 11' i 13'ü 15'i ....gibi girin ilişkiye dedi
cünkü hergün sperm üretilmesi düşük olurmuş ertesi gün gelen prostat sıvısı mı neymiş. öle dedi
bence doktorunu dinle...
bende yeni klomen kullanmaya başladım polikistik over varmış yeni öğrendim uzun süredir gebelik oluşmuyordu sebebi buymuş polikistik over konusunda bilgi verecek olan varmı klomen hemen sonuç veriyormu bide doktorum kistler için yapabileceğimiz bişy yok dedi yani hep öylemi kalacak yok edemiyormuyuz kistleri ? inş. yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz...
mrhba yakamoz pco bende de var 9 seneden berı.hiç kendılıgımden adet olamıorum olursam ilaçla oluorum.bende klomen kullandım temmuz ayında ama bebek olmadı malesefsenağlama ve kıst yaptı ilaç.eet kıstlre bısey yapılmıo inci gıbı duruo içimizde:kedi: sende nasıl oldu yanı adetlerın duzenlımıydı tuylenme ve sıvılce varmıydı.pco lu ların gebe kalma sansı yuksek dedı doktorum bazen kendılıgınden kalabıolsun bazende tedavı işte.bıde kılo cok onemlı cok kılolu olmaman gerkıo kılolu olmak hamıle kalmana engel.ama allahtan umut kesılmez pco luların ii huylu olanlarıda var sen onlardansan işin kolay yanı benım kı cok uzun sure oldgu için bu gruba dahıl deılımsenağlama allah yardımcımız olsun
kızlar bişey sorcam sıze bu ateş olcerek yumurtanızın catladıgını ogrenıosunuzya o nasıl oluo ben bılmıorum hıç bu konuyla ilgilı bisey.adet tarıhım 23 eylul geçmi kladım acaba llutfen yardımcı olunnnnn
kızlar bişey sorcam sıze bu ateş olcerek yumurtanızın catladıgını ogrenıosunuzya o nasıl oluo ben bılmıorum hıç bu konuyla ilgilı bisey.adet tarıhım 23 eylul geçmi kladım acaba llutfen yardımcı olunnnnn
kızlarrrr yaaaa delirecem ben kaç gündür buraya giremiyorum şimdi bile çok zor gelebildim bilgisayardamı bi sorun var anlamadım valla sizi çok özledim ben zannediyorumki kimse giremiyor oh be en sonunda buluşabildik nasılsınız bakalım varmı bi değişiklik bilmem gereken güzel haberler..bu arada ben kırmızıları her zamanki gibi erkenden gördüm yeni tarihim 20 ekim kuzum bu ayda olmadı anlayacan dün arkadaşımın doktoruyla görüştüm tüp bebek için biraz canım sıkıldı neyse daha konuşuruz burdayım hepinizi öptümmm..
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
EDAKARA............................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
RONYA.................................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
LİGHTLİFE.............................28 EYLÜL
SEYDAM...............................28 EYLÜL
NAZLİKİ82..............................28 EYLÜL
GUBETGUZELİ.......................24 EYLÜL
MASAL_NAZ...........................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
MAVİ82...................................8 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
TARİORONAR.........................17 EKİM
EXORCİST_TREX.....................18 EKİM ESEMOS...................................20 EKİMmafoldumben
AYSEN_34................................28 EKİM
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
zazezcim nasılsın çalışmalar başladı sanırım bir yandan okulda koşturacan bir yandan evde koşturacan bu ay çok yoğunsun anlaşılan inş. bu yorgun günlerin üztüne tatlı bir hamişlik haberi verirsin bizlere...