Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ewet hayatım hızlandırmak ve zemin hazırlamak için.
önce tüm hormal testleri ve eşde sperm testleri yapılıo.
bunlarda bi problem yoksa yumurta takibine başlanılıo
. adet günlerinde doktora gidion
vajinal yolla yumurtalara bakıo.
adetin 3. gününden itibaren (veya 5 bu doktordan doktora degişio sebebini bilmiom) yumurtlamaya yardımcı ilaçlar verilio.(bu da kişiden kişiye degişio sebebini bilmiom:)
eger yumurta istenilen kıvama gelmişse bu kontrollerde doktor çatlatma iğnesi verio.göbekten veya koldan .benim ikisi göbeeemden 3. sü kolumdan oldu.
sonra iş artık eşlere düşüo. adetin 21. günü de yumurtlayıp yumurtlamadığını gösteren progesteron testi yapılıo.
deger cıktıysa beklion gününün geçmesini beklion
cıkmadıysa adet olmayı beklion.:)

benim yaşadıklarım bunlar.

çok sağol canım.ben düşük yaşadığım için dr.6 ay korunma verdi.korunma bittikten sonra yaptırsam mı.zaten çok bekliyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.ama çok uğraştırıcıymış bu yumurta çatlatma iğnesi.bide adet döneminde bakılıyo utanırım ya offf

çok sağol canım.ben düşük yaşadığım için dr.6 ay korunma verdi.korunma bittikten sonra yaptırsam mı.zaten çok bekliyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.ama çok uğraştırıcıymış bu yumurta çatlatma iğnesi.bide adet döneminde bakılıyo utanırım ya offf

ewet maalesef cok sıkıcı bi süreç
benim de bi arkadaşım düşük yaptı aynı sendeki gibi6 ay korundu. ama doktoru ki benim gittigim doktorla aynı ona öle bi tedavi vermedi. çünkü zaten gebe kalıobiliomuş.
6 ay iyi düşün. ama sen gebe kalmışsın bilmiom tedaviyle mi?
tedavi süreci cok zor ve bi beklenti içinde oluyosun olmayınca da hayal kırıklığı yaşıosun.
bilinçaltında muhakkak tedavi görüyom gebe kalacam yatıo bence. en azından bunlar benim bi senelik yaşadıklarım.

alminas bugün senin bebişin mevlüdü vardı. Rabbim inş. kazalardan tüm musibetlerden korur.
dualarlaaa.Allah kabul etsinn

Herkese merhaba.Seldacığımın da söylediği gibi 33 haftalıkken erken doğumla bebeklerime kavuştum.Hiç beklemediğim bir anda birden suyum geldi ve herşey 1 saatin içinde oldu.Genel anestezi ile sezaryan oldum mecburen ama hiç korkulacak bişey değilmiş,geçti bitti hepsi.Kızım 1450 gr.oğlum 1790 gr.doğdu ama çok şükür küvöze girmediler.Daha önce 3 kez ciğer geliştirici iğne olmuştum,onların çok faydası oldu,bir mucize gerçekleşti yani.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.Hamile olanlara benim gibi herşeyin yolunda gitmesini dilerim,bebek sahibi olmak isteyenlerde bu ay hamile kalırlar inşallah.
Hayat öyle hızlı akıyor ki benim için gün nasıl bitiyor hiç anlamıyorum.Sürekli aynı şeyler yedir içir altını değiştir ve uyut.Ama çok keyifli Allah isteyen herkese tattırsın bunu.Gündüzler kolay ama geceler biraz zor geçiyor.Çok sık uyanmıyorlar ama bir kere kalkınca çok uzun sürüyor onları doyurup yatırmak.Mesela 3'de kalkıyorum 5.30'da ancak tekrar yatabiliyorum.Zamanla alışıcaz başka yolu yok:)Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

slm kızlar.Bu topikte başlayan yolculuğumuzu 7 eylül 23:35 te bitirdik çok şükür.Bebişim minik Ebru'm yanımda şimdi.Rabbim hepinize bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.Doğum hikayemi yazdım.Doğum hikayeleri topiğinden okuyabilirsiniz....

Selam canlarım. Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun. Rabbim nice bayramlara ulaştırsın inşallah hepimizi
Ben de 5 Eylülde adet oldum nihayet, onu bildirecektim ama baktım ki benim adım silinmiş listedeen. :dilcikar: Napiiim yani, 2 veya 3 ayda bir adet oluyorum sempatiksalakcinni
Zazezciğim senin regl tarihin geçmiş. Hayırdır, ne durumdasın.
Seldacığıım yavrucuun da iyiymiiş. 30 Eylül de bi daha göreceksin demek. Hayırlısı inşallah.
Sevdacığıım sen de nerelerdesin bilemiyorum. Sana ulaşamıyorum. :oklava:

hiç korkma canım ağrın sızın olmaz inş. bizede haber ver durumundan

tebrikler canım sağlıkla kavuşun birbirinize inş.

merhaba canım armıza hoşgeldin burası uğurlu gelir sana inş. hepimizin dileği birgün anne olmak inş. birgün hepimizde hamile kalacaz inşşşşşşşşşşşşş..

merhaba canım ben şu anda ilaç kullanmıyorum ama klomen kullandığım dönemde 4 kere kullandım ilk iki kullanışımda birer tane yumurtam oldu diğer iki kullanmamdada 3 er tane oldu yani belli olmuyor... evet adetim daha sancılı oluyordu... ve yine evet klomen kullandıktan sonra ve aşılama yapıldıktan sonra tüplerime bakıldı...umarım yardımcı olabilmişimdir inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın..

tatlımmm ALLAH mevludunu kabul etsin yakın olsam gelmeyi çok isterdim..gönlüm kalbim orda...

tedavin hayırlı olsun canım inş. ilk aydan hamiş haberini verirsin bizlere...

ayyyy canım yaaa artık kendi kendimizin doktoru olduk öyle değilmi evimizde birde ultrason olsada yumoşları evde kendimiz takip etsek sanki doktorda extra bişey yapmıyorya:roflol:

kızlarrrr yaaaa delirecem ben kaç gündür buraya giremiyorum şimdi bile çok zor gelebildim bilgisayardamı bi sorun var anlamadım valla sizi çok özledim ben zannediyorumki kimse giremiyor oh be en sonunda buluşabildik nasılsınız bakalım varmı bi değişiklik bilmem gereken güzel haberler..bu arada ben kırmızıları her zamanki gibi erkenden gördüm yeni tarihim 20 ekim kuzum bu ayda olmadı anlayacan dün arkadaşımın doktoruyla görüştüm tüp bebek için biraz canım sıkıldı neyse daha konuşuruz burdayım hepinizi öptümmm..

slm kızlarr nasılsınız ben pek ıyı degılımm uzun zamandır gıremedım topıgee bayram ve mevludum guzel gectı ama sonrası berbattı kayınvalıdem geldı bızde kaldıı ortalıgı bırbırıne kattı karıstırdı kavga cıkardı evıne gıttı hıc sebep yokken bır kıskanclık krızıne gırdı anneme ve kızkardesıme satastıı esımde benı ve aılemı tutup savununca ıpler koptu annesınıde huzurumuzu bozuyorsun deyıp otobuse bındırıp evıne yolladı ortalık ıyıce gerıldı halada durulmus degıll arada gırıp sızlere bakarım yıne hepınızı opuyorumm

buarada kızım cok buyudu yuzu falan cok sekıllendı koca kız oldu 6 kıloyu gecıı boyu 60 cm e yaklastı ve suan 47 gunlukk 2 gundurde bıze gulucuk atıyorr allahım herkese evlat nasıp etsınn ıns hep sızler ıcın dua edıyorumm

slm kızlarr nasılsınız ben pek ıyı degılımm uzun zamandır gıremedım topıgee bayram ve mevludum guzel gectı ama sonrası berbattı kayınvalıdem geldı bızde kaldıı ortalıgı bırbırıne kattı karıstırdı kavga cıkardı evıne gıttı hıc sebep yokken bır kıskanclık krızıne gırdı anneme ve kızkardesıme satastıı esımde benı ve aılemı tutup savununca ıpler koptu annesınıde huzurumuzu bozuyorsun deyıp otobuse bındırıp evıne yolladı ortalık ıyıce gerıldı halada durulmus degıll arada gırıp sızlere bakarım yıne hepınızı opuyorumm

buarada kızım cok buyudu yuzu falan cok sekıllendı koca kız oldu 6 kıloyu gecıı boyu 60 cm e yaklastı ve suan 47 gunlukk 2 gundurde bıze gulucuk atıyorr allahım herkese evlat nasıp etsınn ıns hep sızler ıcın dua edıyorumm

ay canım bebişine çok sevindim . minik serçem benim. resimlerini koyarsın. bol bol bak dua da et nazar duaları oku.
ya bu kayınvalideler de insanı sinir edio.
yani bi mutluluk yaşamışsınız kursağınızda bırakıo.
aman zor olsa da takmamak. ama eşinin otobüse koyup göndermesi komik olmuş :) hak etmiş .
sen bebişinin keyfini çıkar. eminim onun kokusunu alınca bi de beraber yatınca tüm dertlerini unutursun. ben de yeğenimden biliom. 1.5 yaşında yeğenim.
Allaha emanet olun

ay canım bebişine çok sevindim . minik serçem benim. resimlerini koyarsın. bol bol bak dua da et nazar duaları oku.
ya bu kayınvalideler de insanı sinir edio.
yani bi mutluluk yaşamışsınız kursağınızda bırakıo.
aman zor olsa da takmamak. ama eşinin otobüse koyup göndermesi komik olmuş :) hak etmiş .
sen bebişinin keyfini çıkar. eminim onun kokusunu alınca bi de beraber yatınca tüm dertlerini unutursun. ben de yeğenimden biliom. 1.5 yaşında yeğenim.
Allaha emanet olun

sagol canımm evet kızımla beraber yatıyoruz ama 4 aylık olunca odasını ayıracagımm yoksa ılerıde ayırmak cok zorr olurrr

selam kızlar
bu gün tam tahlil ve filmlerimi alıp başka bi doktora gittim.
klomen için en fazla kaç kullandırır die meraktan en cok
klomende bi sınır yok dedi.
bi doktor 3
bi doktor 6
bi doktor istedigi kadar dio.
neyse ben gene eski doktora devam

selam kızlar
bi doktor 3
bi doktor 6

canım dr iyi seçmekte önemli

selam kızlar
bi doktor 3
bi doktor 6

cnm valla benım fıkrım cok ust uste kullanmamak.cunku klomen benı cok sarstı ve cok agır ılac bunlar dıye dusunuyorum.vucudumuzu mahvedıyor.bundan seneler sonra bu ılacların etkısı nasl olacak vucudumuzda kımse bunla ilgili bisey demiyor.cunku onlarda bılmıyor.belkı rahım belkı meme kanserıne yakalanma sansımız belkı daha fazladır.cunku dırek hormon bunlar herkesın bıldıgı gıbı.bır yerı tamır ederken dıger yerlere hasar verıyor dıye dusunuyorum.en azından 3 kullanımdan sonra bır sure ara vermelıyız dıye dusunuyorum arkadasım ben.eger bu ayda olmazsa ben oyle yapıcam.doktor kullan dese bıle kullanmamayı tercıh edıyorum ben.dun ıgnemı vurdum kendım.acaıp agrım var.3 yumurta oldugu ıcın mı bılmıyorum ama sankı bıcak batırıyorlar kasıklarıma.arada bagrıyorum acıdan:))esımde sasırıyor bende.hıc bu kadar agrı olmamıstı.ınsallah bu aksam denıcez umarım tutar.:kedi: herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah.

cnm valla benım fıkrım cok ust uste kullanmamak.cunku klomen benı cok sarstı ve cok agır ılac bunlar dıye dusunuyorum.vucudumuzu mahvedıyor.bundan seneler sonra bu ılacların etkısı nasl olacak vucudumuzda kımse bunla ilgili bisey demiyor.cunku onlarda bılmıyor.belkı rahım belkı meme kanserıne yakalanma sansımız belkı daha fazladır.cunku dırek hormon bunlar herkesın bıldıgı gıbı.bır yerı tamır ederken dıger yerlere hasar verıyor dıye dusunuyorum.en azından 3 kullanımdan sonra bır sure ara vermelıyız dıye dusunuyorum arkadasım ben.eger bu ayda olmazsa ben oyle yapıcam.doktor kullan dese bıle kullanmamayı tercıh edıyorum ben.dun ıgnemı vurdum kendım.acaıp agrım var.3 yumurta oldugu ıcın mı bılmıyorum ama sankı bıcak batırıyorlar kasıklarıma.arada bagrıyorum acıdan:))esımde sasırıyor bende.hıc bu kadar agrı olmamıstı.ınsallah bu aksam denıcez umarım tutar.:kedi: herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah.

ewet dedigin dogru ama insan kendini çaresiz hissedio.
nerdeyse 4 tane kullandım.
doktoruma da cok güveniyorum .
bakalım ya neler olacak.
inş. en kısa zamanda tutar seninki.
ama ağrı olması iyi gibi okumuştum yumurtaların çatladığını gösterio sanırım .
doktorumun bana dedigi gibi "işin rast gelsin" :)

ewet dedigin dogru ama insan kendini çaresiz hissedio.
nerdeyse 4 tane kullandım.
doktoruma da cok güveniyorum .
bakalım ya neler olacak.
inş. en kısa zamanda tutar seninki.
ama ağrı olması iyi gibi okumuştum yumurtaların çatladığını gösterio sanırım .
doktorumun bana dedigi gibi "işin rast gelsin" :)

allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın umarım bian önce bebek sahibi olursunuz:emir_bebek:

canım sevdammm sen kafanı böyle şeylere takma sonuçta prensesi emziriyorsun stres çocuğada geçer derler kaynananın derdi neymiş yeni doğum yapmış gelininin evini karıştırıyor neyse canım boşver sen bebişini düşün onunla ilgilen gerisi boş....bak oda günden güne büyüyor ALLAH ım herkese nasip etsin evlat büyütmeyi...

canım sevdammm sen kafanı böyle şeylere takma sonuçta prensesi emziriyorsun stres çocuğada geçer derler kaynananın derdi neymiş yeni doğum yapmış gelininin evini karıştırıyor neyse canım boşver sen bebişini düşün onunla ilgilen gerisi boş....bak oda günden güne büyüyor ALLAH ım herkese nasip etsin evlat büyütmeyi...

ah şu kayınvaldeler iyisi yokmu bunların

kızlarrrr yaaaa delirecem ben kaç gündür buraya giremiyorum şimdi bile çok zor gelebildim bilgisayardamı bi sorun var anlamadım valla sizi çok özledim ben zannediyorumki kimse giremiyor oh be en sonunda buluşabildik nasılsınız bakalım varmı bi değişiklik bilmem gereken güzel haberler..bu arada ben kırmızıları her zamanki gibi erkenden gördüm yeni tarihim 20 ekim kuzum bu ayda olmadı anlayacan dün arkadaşımın doktoruyla görüştüm tüp bebek için biraz canım sıkıldı neyse daha konuşuruz burdayım hepinizi öptümmm..
cnmmm nasılsınn yaa vala ozletıyosun kendını
bende gıremedım bu sabah sıteye anlamadım gıttı :)) msn dede yoksun arada gır konusalım.tup bebek olayında ne oldu neden canın sıkıldıkı mrk ettım
moralını bozma sakın bak benım bı arkadasım esıde tup bebek olmus baya bı tedavı olmus olmamıs sonunda bırkmıs gunlerını ogrenmıs ve hamıle suan sen sakın sakın moralını bozma olurmuuu tatlısımmm

cnm mrk ettmıstım senı bende cepınde kkapalı galıba.
kayınvalıden konusundada okudum ve sınır oldum suan amannn ne ole yaa anlamıorum kı zatn ınsan cocıuklarının huzurunu ıster bunlar bı alem yanı
oyy oyy masalhhhhhhh bomcugumuza yaaa annesııı öpp yerımee mutlaka gelemedım de zatn hala

kızlarrr bızımde cınsıyetını ogrenmemıze az kaldı haftaya persmbe bakalım hayırlısı :)))

Back
X