Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Arkadaşlar çok şükür sonunda çabalarım sonuç verdi.2 yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamileyim doktor keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inşallahhh..Allahım tüm olmayanlara bebişlerini nasip etsin ....

Çok sevindim canım bu bana umut oldu..:lepi:
Bende üç klomenle olmayıp aşılamaya başlama fikri ile umutsuzluğa düşmüştüm ve artık olmayacağını düşünüyordum..Bu haberler gerçekten bizi umutlandırıyor...
Hayırlı olsun darısı hepimizin başına alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar çok şükür sonunda çabalarım sonuç verdi.2 yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamileyim doktor keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inşallahhh..Allahım tüm olmayanlara bebişlerini nasip etsin ....

hayırlı olsuunnnnnn...
gözün aydın .
analı babalı biyisin inşşşş..
kaç kere klomen kullanmıştın canım

Allah Sağlıkla kucagına almayı nasip etisin. Dikkat et kendıne bundan sonra..

kuzuuuuuumm saol canımmm inş oledır yaa çok goruorum bebek ruyalrını bır bende dil kız kardesım annem babaannem komşum:utangac:dışarıya açıldım artık:roflol: bakalım bugun de adet olmadım hala cok akıntım var canım yaaaeyvahedigeldismile
hadı ınssssssss cnmmm
test yapsana yaaa
bugunde olmasan yarın kanda baktr mutlakaaaaa tamm :)))
selam nasılsınız?ben iyiyim 1 hafta daha tatil yaptık eşimle geldik süper geçti izin aldı nöbet devretti derken 1 hafta kafa tatili yaptık geldik mis gibi köy havası aldık.bu ay tekrar doktora gitmeye karar verdik artık tam gaz asılmanın vakti geldi önce yumoş kontrolü sonra klomenolmazsa rahim filmi aşılama tüp bebek hayırlısı allahtan
alminasım
umutlum
esemoşum
kuzum
zazezim
ve ve ve adını yazamadığım bütün kaderdaşlarım sizleri çok seviyorum

serselommm cnm benım özlettın kendını
ii olmana sevındımm ohh neguzelll tatlını de yapmıssın
sımdıııııııııııı calısma vaktı dımı:)))
Rabbımden hayırlısı olsun cnm
tesdavın sımdıden hayırlı olsun inşşş melegın en kısa zamanda gelıckk

asyacım nasılsınn nasıl gıdıoo :)

iyiym canım sen nasılsın. karnım kocaman oldu ve kılo almaya başladım. 3 kılo almısım :( hergecengun bebısımın hareketlerınıde daha fazla hıssetmeye basladım.. hamılelıkten olsa gerek boynumda et benlerı cıkmaya basladı. mınık mınıkler. nette arastırdım hamılelık donemınde oluyormus :( doktora gıdeyım soracagım bakalım neyın nesıymıs. bıde artık oturmaktan popom cok acıyor :) valla dengem tamamen alt ust oldu. eeee sen nasılsın bakalım sende de sıkayetler varmı?

iyiym canım sen nasılsın. karnım kocaman oldu ve kılo almaya başladım. 3 kılo almısım :( hergecengun bebısımın hareketlerınıde daha fazla hıssetmeye basladım.. hamılelıkten olsa gerek boynumda et benlerı cıkmaya basladı. mınık mınıkler. nette arastırdım hamılelık donemınde oluyormus :( doktora gıdeyım soracagım bakalım neyın nesıymıs. bıde artık oturmaktan popom cok acıyor :) valla dengem tamamen alt ust oldu. eeee sen nasılsın bakalım sende de sıkayetler varmı?

oyy buyudumu karnın :))
valla cnm bende iiyim benımde cıkmaya basladı ay negısel 3 kılo almıssın valla 12 haftadyken 4 kılo almıstm ben sımdı bılmıorum haftaya bellı oluck kac kılo aldım 16. haftamda.
benımde aksamları belım agrıo egılınce falan magnezym ıcıorum oyu<zden işte bıde şişkınlık malumm :)))senın ıcın zor oluıoo dımı calsıosun cunku

hayırlı olsuunnnnnn...
gözün aydın .
analı babalı biyisin inşşşş..
kaç kere klomen kullanmıştın canım

saol canım çok tşk ederim ..:lepi:günde 1tane ile başlamıştım canım 2-3 en son 4 tane ile yumurtam 18mm ulaştı ve çatlatma iğnesi vuruldum tam 1 ay sonra gittim ben normalde günümü geçerdim zaten o yüzden pek ümit etmedim ama doktor keseyi gösterince ve kan değerim 10.000 olunca ne yapacağımı şaşırdım darısı senin ve tüm olmayanların başına canım benim....:lepi:

hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam nasılsınız?ben iyiyim 1 hafta daha tatil yaptık eşimle geldik süper geçti izin aldı nöbet devretti derken 1 hafta kafa tatili yaptık geldik mis gibi köy havası aldık.bu ay tekrar doktora gitmeye karar verdik artık tam gaz asılmanın vakti geldi önce yumoş kontrolü sonra klomenolmazsa rahim filmi aşılama tüp bebek hayırlısı allahtan
alminasım
umutlum
esemoşum
kuzum
zazezim

canımm özledik seni
ne güzel tatil yapmışsınız inş. bu tatil güzel şeylerin başlangıcıdır
ve arkası heeeep güzel gelir
bende son klomeni kullandım sırada rahim filmi var
kaderlerimiz yine kesişti canım
artık arada uğra haberlerini beklioruz

oyy buyudumu karnın :))
valla cnm bende iiyim benımde cıkmaya basladı ay negısel 3 kılo almıssın valla 12 haftadyken 4 kılo almıstm ben sımdı bılmıorum haftaya bellı oluck kac kılo aldım 16. haftamda.
benımde aksamları belım agrıo egılınce falan magnezym ıcıorum oyu<zden işte bıde şişkınlık malumm :)))senın ıcın zor oluıoo dımı calsıosun cunku

çalışırken zor oluyor evet ama oturmaktan daha cok zorlanıyorum. yarın doktora gıdeceğiz bakalım nasılız hihoyyyt sende fazla almamıssınkı kılo ıyısın. ya bana elevıt verdı doktor. hergun 1 tane kullan dedı ama işyerinden bir arkadasım dogum yaptı yenı oda dedıkı bunu hergun ıcme hemen sısersın. cok kılo yapıyor sadece kendını yorgun hıssedınce al zaten bebek ıcın değıl senın ıcın bu ılac dedı . bende bıraktım içmeyi. doktor duysa öldürecek benı akannehir kafamçokkarıştı

zehra nasılsın. okul açıldıda bir haftada geçti :) nasıldı ilk haftan..

zehra nasılsın. okul açıldıda bir haftada geçti :) nasıldı ilk haftan..

canımm teşekkür ederim iim sizde iisinizdir inş.
valla hevesimizi aldık artık kapanabilir okullar dioruskaydirigubbakcemile3
ilk hafta olduğundan galba bi türlü cumayı getiremedim
ama çok şükür yeni öğrencilerim ii gibiler umarım başarılı bir yıl olur
sende yarın miniğini görmeye gidiomuşsun
bakalım ne şımarıklıklar yapıcak annesine:emir_bebek:

canımm teşekkür ederim iim sizde iisinizdir inş.
valla hevesimizi aldık artık kapanabilir okullar dioruskaydirigubbakcemile3
ilk hafta olduğundan galba bi türlü cumayı getiremedim
ama çok şükür yeni öğrencilerim ii gibiler umarım başarılı bir yıl olur
sende yarın miniğini görmeye gidiomuşsun
bakalım ne şımarıklıklar yapıcak annesine:emir_bebek:

ooo çok acelecisiniz yahu. walla ogrtmen olmayı cok ıstedım ama kısmet degılmıs. okuduk ama bosuna okuduk dıyorum ben.

evet göreceğiz. ya ben doktora gıdınce hep dıyeceklerımı unutuyorum. sonrada aaa sunuda dıyecektım aaa bunuda dıyecektım dıyorum. boşuna gıtmıs gıbı hıssedıyorum sonrada :):)

kuzuuuuuumm saol canımmm inş oledır yaa çok goruorum bebek ruyalrını bır bende dil kız kardesım annem babaannem komşum:utangac:dışarıya açıldım artık:roflol: bakalım bugun de adet olmadım hala cok akıntım var canım yaaaeyvahedigeldismile

canımmmm inş. hamiş haberini duyarız eeeee ne zaman test yapacan ayyyy çok heyecanlandım inş... hamişsindir yaaa:teytey::nazar:a.s.

tebrikler salihacım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü de görmeyi nasip etsin...

alminasım
umutlum
esemoşum
kuzum
zazezim

serselomm kızzz dön artık aramıza bizde seni çok össsledik bak tatil iyi geldi tekrardan tadavine dörtelle sarıl bakalım bende senin gibi herşeyi başa sardım tekrardan deneyecem ne var neyok inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canım artık sık sık gel özletme kendini...

slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim klomen birkere kullandım shepone dende birkere kullandım iki kere çatlatma iynesi vuruldum sonuç negatif 14 aylık evliyiz hiç korunmadık dün glugofen aldım onu kullanmaya başladım aranızda kullanan var mı Allah cuma günü herhese bebek nasip etsin :emir_bebek: aminnnnn

inş. en kısa zamanda fazla beklemeden yavruna kavuşursun canım...

selam kızlar, tüm yazıları okuyamadım ama herkesin ii dilekleri için çok teşekkürler..ancak 20 eylül sabahı itibariyle işler kötüye gitmeye başladı..h.sonu kan testi yapmadım... pazatesi sabah kasık ağrısı ile uyandım.ve k.rengi akıntım oulunca şüphelendim ve dr.a gittim.ultrasonda kese görünmedi,ama daha erken olduğu için görünmemmesi nomal dedi. onun yerine klomen sayesinde bir kistim olmuş, ama önemsiz olduğunu hamileilikle birlikte kaybolacağını söledi. kan testi yapıldı ve çookk yüksek bi hcg çıktı, dr. testi tekararlattı, ve sonuç aynı...ultrasonda tekrar bakıldı veee tatamm tüpümde dış gebelik olduğu söelndi ve hemen lapraskopi olmam sölendi...neye uğradığımı şaşırdımm.. halimi düşünün yani...kendimi arkadaşımla hastaneden attım. başka bir hastaneye gittik, o da aynısını söledi..ve hastaneye yattım, salı günü laprakopi oldum..Allaha şükürler olsun, tüpüm kurtuldu..çünkü onun da gitme ihtimali vardı..sonuçta ameliyat..kistimi de aldı bu ardaa dr...erken tanı ile kurtuldum diyorum, şuan istirahatdeyim..size tavsiyem, mutkala ama mutlaka idrardan sonra kan tahlilini dr.a göstermeniz..şuan iiyim. ve dinlenmek ve uzaklaşmak istiyorum..dr.um kabul etmese de ben klomenin de buna sebep olabileceğini düşünüyorum..ltf dikkatli kullanın..sizi seviyorum..artık çok kk topiğe giremeyebilirim..ii haberlerinizi bekliyorum..Allah'A emanet olun..

diyarrr çok ama çok üzüldüm canım:gitme:ALLAH ım sana sabır versin bir an önce toparlamaya bak kendini iyiki sana bişey olmamış tüpün zarar görmemiş bunlarla teselli bulalım inş. bu üzüntülü tekrarını bidaha yaşamazsın kendine dikkat et canım üşütmemeye özen göster...inş. en kısa zamanda yavrun gelir..bizleri habersiz bırakma arda sırada da olsa uğra...

günaydın arkadaşlar.bana cevap vermemeiş kimse:(neden?progesteron değerim geçen ay(klomen kullanmadan)7.7 çıkmıştı.bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi kullanmadım 4.2 çıktı.sizce neden?lütfen cevap yazın.

canımmmm inş. hamiş haberini duyarız eeeee ne zaman test yapacan ayyyy çok heyecanlandım inş... hamişsindir yaaa:teytey::nazar:a.s.

tebrikler salihacım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü de görmeyi nasip etsin...

serselomm kızzz dön artık aramıza bizde seni çok össsledik bak tatil iyi geldi tekrardan tadavine dörtelle sarıl bakalım bende senin gibi herşeyi başa sardım tekrardan deneyecem ne var neyok inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canım artık sık sık gel özletme kendini...

inş. en kısa zamanda fazla beklemeden yavruna kavuşursun canım...

diyarrr çok ama çok üzüldüm canım:gitme:ALLAH ım sana sabır versin bir an önce toparlamaya bak kendini iyiki sana bişey olmamış tüpün zarar görmemiş bunlarla teselli bulalım inş. bu üzüntülü tekrarını bidaha yaşamazsın kendine dikkat et canım üşütmemeye özen göster...inş. en kısa zamanda yavrun gelir..bizleri habersiz bırakma arda sırada da olsa uğra...

esomsum fıstığımmmm canımmm bılmıorum yapsammı yapmasammı bugunde annemlerdeım aksam evıme donucem eşim yurtdışında 5 gundur bugun aksam gelıo.bugunde adet olmadım bılmıorum belım agrıo ama akıntıyada devam ya inşş hamıleymdır zaten doktor 40 gun gecınce adet olamzsan gel demıstı bakalım bıde evdekı testte hemen bellı olmuo dıolar ama zemuszemus

günaydın arkadaşlar.bana cevap vermemeiş kimse:(neden?progesteron değerim geçen ay(klomen kullanmadan)7.7 çıkmıştı.bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi kullanmadım 4.2 çıktı.sizce neden?lütfen cevap yazın.

caımm klomen yumurta sayısını artırıyor ama kalıtesını dusuruyorr cok sayıda yumos olunca yeterınce buyuyup olgunlasamıyorr sanırımm nedenı bu olabılırrr

Back
X