selam kızlar, tüm yazıları okuyamadım ama herkesin ii dilekleri için çok teşekkürler..ancak 20 eylül sabahı itibariyle işler kötüye gitmeye başladı..h.sonu kan testi yapmadım... pazatesi sabah kasık ağrısı ile uyandım.ve k.rengi akıntım oulunca şüphelendim ve dr.a gittim.ultrasonda kese görünmedi,ama daha erken olduğu için görünmemmesi nomal dedi. onun yerine klomen sayesinde bir kistim olmuş, ama önemsiz olduğunu hamileilikle birlikte kaybolacağını söledi. kan testi yapıldı ve çookk yüksek bi hcg çıktı, dr. testi tekararlattı, ve sonuç aynı...ultrasonda tekrar bakıldı veee tatamm tüpümde dış gebelik olduğu söelndi ve hemen lapraskopi olmam sölendi...neye uğradığımı şaşırdımm.. halimi düşünün yani...kendimi arkadaşımla hastaneden attım. başka bir hastaneye gittik, o da aynısını söledi..ve hastaneye yattım, salı günü laprakopi oldum..Allaha şükürler olsun, tüpüm kurtuldu..çünkü onun da gitme ihtimali vardı..sonuçta ameliyat..kistimi de aldı bu ardaa dr...erken tanı ile kurtuldum diyorum, şuan istirahatdeyim..size tavsiyem, mutkala ama mutlaka idrardan sonra kan tahlilini dr.a göstermeniz..şuan iiyim. ve dinlenmek ve uzaklaşmak istiyorum..dr.um kabul etmese de ben klomenin de buna sebep olabileceğini düşünüyorum..ltf dikkatli kullanın..sizi seviyorum..artık çok kk topiğe giremeyebilirim..ii haberlerinizi bekliyorum..Allah'A emanet olun..