Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar herkese ıyı haftasonları dılerım.bırsey sorcam sıze nedense benım ıcımde bu ayda olmıcak dıye bır hıs var.ıgnemı yaptıktan sonra 36 saat sonra ılıskı oldu.ertesı gun ve sonrakı gun yıne oldu.acaba catlamısmıdır?yanı ılıskıye devam etmem gerekıyormu sizce? 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı acaba?off bu ayda olmadı sanırım.catlatma ıgnesınden sonra kac gun ılıskı yasıyorsunuz?butun hafta devam mı etmelı acaba?

canım bence sen hiç bırakma. progesteron gününe kadar günaşırı devam et.

kızlar günaşırı ilişki çok önemli. biz sanıoz ki bugün olmadı boşuna geçti gibi halbuki spermsiz olsa da olmasa da aynı.
spermlerin artması için günaşırı......:)))))))

ben herşeyi denedim,gün aşırıda denedim,hergünde denedim ama olmuyo olmuyo işteeee.artık psikolojim bozuldu.

21.gün test sonucu 60.ama dediğim gibi içimden adet olucağımı hissediyorum.değeri 15-20 ile bile hamile kalanlar var.fakat 60 la hamile kalamayanlarda var.beklemek beni yıpratıyoo

21.gün test sonucu 60.ama dediğim gibi içimden adet olucağımı hissediyorum.değeri 15-20 ile bile hamile kalanlar var.fakat 60 la hamile kalamayanlarda var.beklemek beni yıpratıyoo

canım ne var sonuçta sınırı geçmişsin.
benim gecen aylarda 0,448 idi. kafamçokkarıştısenağlama
şaka gibi:)))))))))

canım senin yaş kaç bi de ne tedavisi gördün.
inş .en kısa zamanda olurrrrdelikafadulden

canım 27.tedavi görmedim hiç.hormon tahlilim temiz çıktı.fakat yumurtalarım çok kaliteli değil.onun için dr.klomen verdi.hiçbirşey kullanmadan 21.gün değerim 8.72 idi.dr kötü değil,yumurtalaman var ama yeterli değil demişti.8.72 iken bu ay 60 oldu işte.tabi tüplerimden haberim yokkk

canım 27.tedavi görmedim hiç.hormon tahlilim temiz çıktı.fakat yumurtalarım çok kaliteli değil.onun için dr.klomen verdi.hiçbirşey kullanmadan 21.gün değerim 8.72 idi.dr kötü değil,yumurtalaman var ama yeterli değil demişti.8.72 iken bu ay 60 oldu işte.tabi tüplerimden haberim yokkk

bak kaçtan kaça çıkmış moralini bozma.
ben de 2. klomenden sonra tüplere bakıldı.
tüplere gerek kalmadan gebe kalırsın inş. en kısa zamanda

bakalım kaç ay daha böyle sürcek.bıktım yaa,,o kadar yıprandımki.keşke hiç korunmasaydım en başta,gebelik düşünmezken belki olurdu.şimdi kendini ne kadar zorlarsan zorla ilişki sırasında düşünüyosun.düşünmüyorum diyen yalan söyler.aklına geliyo işte,çünki onun için birlikte oluyosun.sonrasında bacaklarını havaya dikiyosun falan.düşünmemek elde mi.ben bu ay pressed jelde kullandım.

yakamozcum hormon tahlili adetin 3.günü yapılıyor.klomen kullandıktan sonra doktora görünmek şart canım.niye??dr yumurta takibi yapcak.büyüdü mü,büyüdüyse boyutu nedir,gerekirse çatlatma iğnesiyle müdahale edecek.sen doktora görün bence,ihmal etme.

teşekkür ederim canım o zaman pazartesi ilk işim doktora gitmek olcak canım şehir dışındada olsa görüneyim ben o zaman çok sağol canım benim öptüm kocaman seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X