inş. gebesindir yaaaa
keşke canım ama his yokkkkk.birde hıçkıra hıçkıra ağladım bugün.adet olmam aykın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. gebesindir yaaaa
slm kızlar herkese ıyı haftasonları dılerım.bırsey sorcam sıze nedense benım ıcımde bu ayda olmıcak dıye bır hıs var.ıgnemı yaptıktan sonra 36 saat sonra ılıskı oldu.ertesı gun ve sonrakı gun yıne oldu.acaba catlamısmıdır?yanı ılıskıye devam etmem gerekıyormu sizce? 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı acaba?off bu ayda olmadı sanırım.catlatma ıgnesınden sonra kac gun ılıskı yasıyorsunuz?butun hafta devam mı etmelı acaba?
kızlar 21.gün sonucunu öğrenen varmı??
ben herşeyi denedim,gün aşırıda denedim,hergünde denedim ama olmuyo olmuyo işteeee.artık psikolojim bozuldu.
21.gün test sonucu 60.ama dediğim gibi içimden adet olucağımı hissediyorum.değeri 15-20 ile bile hamile kalanlar var.fakat 60 la hamile kalamayanlarda var.beklemek beni yıpratıyoo
canım senin yaş kaç bi de ne tedavisi gördün.
inş .en kısa zamanda olurrrrdelikafadulden
canım 27.tedavi görmedim hiç.hormon tahlilim temiz çıktı.fakat yumurtalarım çok kaliteli değil.onun için dr.klomen verdi.hiçbirşey kullanmadan 21.gün değerim 8.72 idi.dr kötü değil,yumurtalaman var ama yeterli değil demişti.8.72 iken bu ay 60 oldu işte.tabi tüplerimden haberim yokkk
6 aydır korunmuyoruz ama olmuyorrrrrrrrrrrr
bak kaçtan kaça çıkmış moralini bozma.
ben de 2. klomenden sonra tüplere bakıldı.
tüplere gerek kalmadan gebe kalırsın inş. en kısa zamanda
yakamozcum hormon tahlili adetin 3.günü yapılıyor.klomen kullandıktan sonra doktora görünmek şart canım.niye??dr yumurta takibi yapcak.büyüdü mü,büyüdüyse boyutu nedir,gerekirse çatlatma iğnesiyle müdahale edecek.sen doktora görün bence,ihmal etme.
senin 21.gün test sonuçların aklındamı??
6 aydır korunmuyoruz ama olmuyorrrrrrrrrrrr
teşekkür ederim canım o zaman pazartesi ilk işim doktora gitmek olcak canım şehir dışındada olsa görüneyim ben o zaman çok sağol canım benim öptüm kocaman seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ewet hayatım
1. si 16,34
2. si 19,8
3. sü 0,448 (bu ay klomen kullanmamıştım)
4. sü 30
5. si ne de bu ayın 7 veya 8 inde bakılcek