Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba Armağanım
Ben bu ay ilk kez doktor kontrolünde klomen kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü başladım, bir sabah bir akşam günde iki kez kullan dedi. Adetimi 11. günü de kontrole çağırdı. Bence ilacı bir doktor kontrolünde kullan.

canım geçen bir arkadaşımız kendi 2 ay kullanmış ve hamile kalmış ben dr gitmeden önce bilmiyordum klomeni bu ay bir şansını dene ilaçsız belki hamile kalabilirsin benim son ayım ilçta ara vericem ilç biteli 4 gün oldu kasıklarım hem şiş hemde felaket agrıyor otururken sanki içime bıçak saplanıyor yumurtlarım büyüyor agrım ondan ama pslojik olarakta yıprandım her ay umutla beklemekten spor bile yapamıyorum acaba hamileysem bebege birşey olmasın diye ama heray negatif umutsuz degilim ma kafamızında rahat olması gerek belkide stres yapıyoruz ondan olmuyordur :çok üzgünüm:

evt canım.. bende dr a gideceğim hem takip için.. kendim kullnaıp adetimin 11 günü veya 10 günü giderim diyordum .. ama bu ay şasnım yok. memlekete gidecez eşim gelmiyo.. tamda yumurtlama geliyor.. onun için kullnamadım. ama adetimden sorna kullnacam dr a gidecem.. belki bir faydasını görürüm inşş.. haylırısı.. saol canım. stresde olumsuz etkilyior tabi..ne yapalım elimizden geleni yapıyoz gerisi Rabbimin işi..a.s

11.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????...
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:

kızlar günaydınşar nasılsınız???herkesler gelmişler hoşgelmişler.kızlar sizinde bağlantı da bi problem varmı ayyyy sinir oldum yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum siteye girmek için.neyse gelişmeler nedir?neler yapıyosunuz??
valla ben ilaçların yan etkilerinin geçmesini bekliyorum.mahvoldum bu ay .glukofen dünyamı kararttı yawwww.ya bide kızlar sanki dün akıntımda hafif bi pembelik vardı ama emin olamadım.hiç böle olmazdı geçen ay da olmadı .acaba benim yumurtadan mı oluyo.bu ay bi değişikti.önce çatladı sonra doktor çatladı ama sonra kendini tedavi etmiş.yani tam çatlamış sıvıyı boşaltmış ama sonra tam bi büzülme olmamıştı.sonra bi daha çağırmadı.biz hala çalışmalara devam.

**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????...
CANGEMA::: :::::::::::::::::::::::::::::2 TEMMUZ

MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
OelfidaO......................................?*?? ?????????

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hoora y:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA....................KLOMEN

KIZLAR BENIMDE 2 AY OLDU KULLANALI İNSALLAH IYI BI SONUC OLUR

Son düzenleme:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????

MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:

kıslar merhaba..bugun doktora gıttım yenıden gonaphene verdı bu ay da gonaphene kullanıcam..kırmzı beyaz sen doktora gıttınmı ne dedı doktorun?

Klomen kullanan arkadaşlar sizdede hapı içerken kasıklarınızda ağrı oluyormu?Hafif sızı gibi ???

filizcim klomen degilde buay gonaphene içtim ilaç biteli 5 gün oldu 2 gündür agrıdan duramıyorum hasıklarım çok şişti annem sünnet olmuş çocuklar gibi oldun diyor yürürken bile zorluk çekiyorum akşam üzeri dikkat ettim gögüslerimin ucu hafiften acıyor salı günü yumurtamın biri 11mm di belkide büyüdü çatlayınca öyle oluyor herhalde.senin kaçıncı günün klomende

filizcim klomen degilde buay gonaphene içtim ilaç biteli 5 gün oldu 2 gündür agrıdan duramıyorum hasıklarım çok şişti annem sünnet olmuş çocuklar gibi oldun diyor yürürken bile zorluk çekiyorum akşam üzeri dikkat ettim gögüslerimin ucu hafiften acıyor salı günü yumurtamın biri 11mm di belkide büyüdü çatlayınca öyle oluyor herhalde.senin kaçıncı günün klomende

canım goguslerın ucu sanırım ılacın etkısınde oluyor benımde olmustu..

Benim 4.günüm bugün doktor baktı 10mm dedi.Çok güzel dedi.13.güne kadar iğneye kadar 16'yı geçer dedi..Bilmiyorum.

kızlar benide yazın bende gonaphene kullandım yanlız ben kullandığım ay biyokimyasal gebelik yaşadım ve bu ay hiç bi ilaç kullanmadan hamile kaldım dr dinlenelim dedi ve bu ay hamile olduğumu ögrendim

canım benım doktor benı 14.gun cagırdı.senı 4.gunden mı cagırdı..sasırdım..:bbo:

Sana iğne vermedimi canım benim iğnem 13.gün.....4 günde bu kadar büyümüşse 13.cü güne kadar 16 yı geçer dedi.Ben dedim eğer çatlamazda kiste dönüşürse.Kist yapma olanağı varmış ama doktorum rahatlattı.Ben sana 2 iğne birden verdim dedi.2 iğneyi bir defada yaptırcaksın çatlamaması mümkün değil dedi...

Benim 4.günüm bugün doktor baktı 10mm dedi.Çok güzel dedi.13.güne kadar iğneye kadar 16'yı geçer dedi..Bilmiyorum.

benim ilç bittikten 2gün sonra baktı yani 12 günü adetin biri 11 mm digeri biraz daha büyük dedi sonra tekrar çagırmadı şimdi merak ediyorum ne kadar oldular diye ama büyümüş olmaları gerkki agrılarım oluyor artık iş bize kaldı sıkı çalışıp sonuçlarını bekliycez hayırlısı

rosemcim kız bizde ara verelim bir ay belki mucize olur ne dersin bak arkadşlarımız dinlenmede hamiş oluyor belki ilaç sonradanda etkili oluyordur :uhm:

Benim alt komşumda 2 ay kullanmış.Bakmış para gırla gidiyo git gel doktora.3.ay gitmemiş hamile kalmış.Bende özele gidiyorum zor oluyorya..50 ytl veriyorum bir ultrason için.:kızgın:

Benimki gene iyi o zaman 4.günü 10mm çıktı.Seninki 12.günü 11mm çıkmış..

Sana iğne vermedimi canım benim iğnem 13.gün.....4 günde bu kadar büyümüşse 13.cü güne kadar 16 yı geçer dedi.Ben dedim eğer çatlamazda kiste dönüşürse.Kist yapma olanağı varmış ama doktorum rahatlattı.Ben sana 2 iğne birden verdim dedi.2 iğneyi bir defada yaptırcaksın çatlamaması mümkün değil dedi...
canım sımdılık ıgne felan vermedı sadece ılacı verdı..

Back
X