Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçen bir arkadaşımız kendi 2 ay kullanmış ve hamile kalmış ben dr gitmeden önce bilmiyordum klomeni bu ay bir şansını dene ilaçsız belki hamile kalabilirsin benim son ayım ilçta ara vericem ilç biteli 4 gün oldu kasıklarım hem şiş hemde felaket agrıyor otururken sanki içime bıçak saplanıyor yumurtlarım büyüyor agrım ondan ama pslojik olarakta yıprandım her ay umutla beklemekten spor bile yapamıyorum acaba hamileysem bebege birşey olmasın diye ama heray negatif umutsuz degilim ma kafamızında rahat olması gerek belkide stres yapıyoruz ondan olmuyordur :çok üzgünüm:
canım ılacı kullanırken kasıklarda agrı oluyor yumurtanın buyumesınden dolayı..bende de olmustu..Klomen kullanan arkadaşlar sizdede hapı içerken kasıklarınızda ağrı oluyormu?Hafif sızı gibi ???
filizcim klomen degilde buay gonaphene içtim ilaç biteli 5 gün oldu 2 gündür agrıdan duramıyorum hasıklarım çok şişti annem sünnet olmuş çocuklar gibi oldun diyor yürürken bile zorluk çekiyorum akşam üzeri dikkat ettim gögüslerimin ucu hafiften acıyor salı günü yumurtamın biri 11mm di belkide büyüdü çatlayınca öyle oluyor herhalde.senin kaçıncı günün klomende
Benim 4.günüm bugün doktor baktı 10mm dedi.Çok güzel dedi.13.güne kadar iğneye kadar 16'yı geçer dedi..Bilmiyorum.
canım benım doktor benı 14.gun cagırdı.senı 4.gunden mı cagırdı..sasırdım..:bbo:
Benim 4.günüm bugün doktor baktı 10mm dedi.Çok güzel dedi.13.güne kadar iğneye kadar 16'yı geçer dedi..Bilmiyorum.
rosemcim kız bizde ara verelim bir ay belki mucize olur ne dersin bak arkadşlarımız dinlenmede hamiş oluyor belki ilaç sonradanda etkili oluyordur :uhm:
canım sımdılık ıgne felan vermedı sadece ılacı verdı..Sana iğne vermedimi canım benim iğnem 13.gün.....4 günde bu kadar büyümüşse 13.cü güne kadar 16 yı geçer dedi.Ben dedim eğer çatlamazda kiste dönüşürse.Kist yapma olanağı varmış ama doktorum rahatlattı.Ben sana 2 iğne birden verdim dedi.2 iğneyi bir defada yaptırcaksın çatlamaması mümkün değil dedi...