Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh
kolay gelsin bacım..bize de dikkkkkk.ay benim babam terzi ama ben hiç beceremem vallahi...:1hug:
selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh
bu ilaçları neden kullanıyorsunuz çok meraak ettim
arkadaşlar diğer başliktada yazdim.
Haberiniz olsun.bugün doktorda muayene yumurta takibindeydim..........
Maalesef 36 mm olmuş.buna iğne yapamadi.............kendiliğinden çatlamasini bekliycekmişiz......
Hemen anlarim ben.dr.um pek ümitli değil galiba.sesinden konuşmasindan hemen anlarim...........
Ama ümitsiz değilim.2 hafta içinde ama ne zaman bilinmiyor çatlama işlemi...............
Allah yardimcim olsun...........
tevekkel değil,çok baş ağrısı yaşadım.çünkü uyarmak demek,beyne de mesaj göndermek demek...........yumurta ile beyin arasında koordinasyon olacak ki,döllenme sağlanabilsin....beyin uyarsın ki yumurta döllenmeliyim desin..
bundan sonra sı
ya tüp bebek ya aşılama...............artık ilaç yasak bana.......
burdayım şimdi semoş cum............
yazdım,evi biraz toparladım..........geldim...inanılmaz derecede içine doğuyor.hepsinde doğruluk payı yüzde seksen şu anda......
sonuçlarıda tahminime göre doğru belirtmişsin...............
sen...bir web sitesi aç.ama 3 harfliler.ay...söylerken başım ağrıyor.işte o yüzden ağırlık kalır üstündede başa çıkılmaz ..doğru canım........bu meziyet yine sende kalsın........çokda kullanma....bir üstüne ağırlık alırsan biliyorsun yandın............
aman bebek hesabı.allah korusun................
yumurtama çok üzülmedim.inan popoşuuma iğne yemeğe hazırlandırmıştım kendimi...........bu da hayırlısı.bakalım bide böyle olsun...36 olması bakalım bana ne kazandıracak...
ama anladığım şu ki.ben yavaş yavaş...çalışmaya başlamalıyım ki.tüp ve aşılama derken masraf çıkacak..........hepimiz için bu böyle aslında......6-7 milyar bir kenara hazırlamalıyım.
tabi yine allahın izniyle
canlarım...bu arada bugün 2 hamiş haberi var..çok sevindim.DUYGUN da takılıp kalmıştı liste........hayırlı olsun onlara...bizlere de duacı olsunlar..........
asistantrus cım nasılsın ciicim durumun nedir? vaalla allah bütçemize bereket versin.bayağı pahalı vallahi.ben özel bi kliniğe gidiyorum.muayene farkı veriyorum 40lira.fazla deil.yani.anaklinik ismi.sadece kadın doğum ve çocuk üstüne.valla kadın benim doktorum çok ilgili bilgil ama biraz kaba saba konuşuyo patavatsız diyelim.ama ayda 1 kez muayene ücreti veriyorum.bi dahada vermiyorum.kontrol diyorum geçiyorum.zaten dr da verme dedi...