Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar listede adi olmayan ve olmasini isteyen varsa tarih belirtsin hemen ekleyeyim biliyorum bu aralar biraz boşladim sizi ama ders çalişiyom malummmmm kendinize ii bakain buralar çoooookkkk sicakkkk

arkadaşlar listede adi olmayan ve olmasini isteyen varsa tarih belirtsin hemen ekleyeyim biliyorum bu aralar biraz boşladim sizi ama ders çalişiyom malummmmm kendinize ii bakain buralar çoooookkkk sicakkkk

canım beni eklemiştin ama yine unutmuşsun sanırım klomen 2 eylül ....

selam kızlar ne yaparsınız bee yogunlugum bitti şükür kavuşturana buay işlerden hiç aklıma getirmedim hamilelik işini şuan 5 gün var adetime ama belirtiler için erken diye düşnüyorum birkaç güne kalmaz başlar kasık agrılarım çalışmalarda pek olmadı yani ümütsizim kızlar

semaciim benide eklermisin 5 eylul, gecen ay yazdirmamistim kendimi zaten kistimde olmus 3 tane ikisi kucuk biri 30mm dun acile gittim agrilardan orda baktilar kist olmus ama haplarda etksini gostermis o nasil oluyo anlamadim ama bu 5 gun calisin tutmamasi icin bi neden yok dedi yarin yine gidecem bakalim ne diyecek hayirlisi artik

canlarım nerelerdesiniz yaa altlarda kaldı konumuz hadi başlayın yazmaya:)) off ben hala adet olmadım yaww acaba ne zaman olcam hiç bi belirtide yok sadece kasıklarımda ara ara batmalar var karnım çok şişti yaw acaba ne zaman olcam yada olmıcammı ?

genelde birçok dr rahim filmi cekildigi ay korunmayı oneriyor.
sayet filmden once usg ile bakılırsa ve o ay gelismeye baslayan yumurtan henuz yoksa ki bu adetin kacıncı gunu olduguna baglı ctesi kcıncı ugunun ? o zaman o ay korunmana greek olmuyor
ben 9. gun cektirdim. 8, gun aksam dr a gittim baktı yumurta henuz yok cektirip korunmadan yine devam calısmaya dedi.
sanırım klomene baslamanla rahim filmi aynı gun. bu durumda yumurtan yokken cektirmis olcan o yuzden sorun olmaz muhtemelen ama ne gerek varki bu ay kendi haline bıraksaydınız .

CANIM BEN DE 9.GÜN ÇEKTİRCEM RAHİM FİLMİNİ.....
DOKTORUMA SÖYLEDİM RAHİM FİLMİ ÇEKTİRCEM KLOMEN KULLANABİLİRMİYİM Kİ DİYE SORDUM..O DA BİRİ RAHİMDE DİYERİ YUMURTALIKTA HİÇBİŞEY OLMAZ DEDİ.HATTA HAMİLE KALMA OLASILIĞIN ARTAR ÇOK SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ Bİ DDURUM DEDİ.RAHİM FİLMİNDEN HEMEN SONRAKİ AY ÇOK HAMİLE KALAN VAR DEDİ EE BİDE UYGUN YUMURTA ÜRETÇEZ ŞANSIN İKİYE KATLANIR DEDİ..:CüvCüv:
HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.9.GÜN ÇEKTİRCEM RAHİM FİLMİNİ KLOMENE BU GÜN BAŞLADIM...SABAH AKŞAM İÇECEĞİM....9.GÜN MUHTEMELEN YUMURTA OLUŞMAYA BAŞLAR....AMA KÜÇÜK ÇAPLI OLUR................OLGUN YUMURTA OLMAZ MUHTEMELEN 9.GÜN...

beyaz melek aslında dogru dedikleri rahim filmi cekildigi ay hamile kalan çok oluyor bende okudum bunu çokca yerde. ama hap alınca yumurtalar daha erken gelismeye baslyor cektirdigin gun son hapını içmis olcaksın etkileri baslar ve yumurta olusur ne bilim dr daha iyi bilir ama benim aklım takılırdı yani insan korkuyor rontgen sonuçta.

beyaz melek aslında dogru dedikleri rahim filmi cekildigi ay hamile kalan çok oluyor bende okudum bunu çokca yerde. ama hap alınca yumurtalar daha erken gelismeye baslyor cektirdigin gun son hapını içmis olcaksın etkileri baslar ve yumurta olusur ne bilim dr daha iyi bilir ama benim aklım takılırdı yani insan korkuyor rontgen sonuçta.

ASLINA BAKARSAN ÖYLE AMA YUMURTALAR KENDİLİĞİNDEN DE GELİŞEBİLİRDİİİ YANİİ İLAÇ ALMASANDA ZATEN 9.GÜN BELLİ OLGUNLUĞA GELİYO...
VALLA BENİM DE AKLIM KARIŞTI AMA.........
DOKTORUMA GÜVENİM SONSUZ O NE DER SE OOa.s.

slm kizlarrrrrr

pazar günü çatlatma iğnemi yaptirttim..çalişmalara başladik..hakkimda hayirlisi neyse onu diliyorum artik...

kizlar ya etrafimda arkadaşlarim sanki inadina hamile kaliyolar..çok zor oluyor benim için ya....hergün bi hamile haberi..

1.si çok yakin arkadaşim canim benim 9 yaşinda bi kizi var...ikinciyi yapmak için kocasini zor ikana ettik...ilk ay misafirleri vardi..bi adetinin ertesinde bide adetine yakin zamanda yapmişlar..hiç beklemiyodu hamile kaldi 2 aylik şuan...

2. Si yine bi arkadaşim onunda 9 yaşinda bir kizi var..ikinci için çalişmaya erken başladi nasilsa hemen olmaz diye 2. Denemede hamile kaldi 3 aylik şuan..

3. Sü bugün öğrendim yine samimi bi arkadaşim 6 yaşinda bir oğlu vardi..ve 5 sene sonra hamile kalbilmişti oğluna...2. Yi eşi istemiyodu bigün kocasini baştan çikartti ve kazayla yaptirtti...sonuçta bi geceden hamile kaldi adeti 5 gün geçti pazar günü test yapti iki belirgin çizgi...

4. Arkadaşimda evliliğini 6. Ayinda hamile kaldi..şimdi 40 i yeni çikmiş bi oğlu oldu....

Hepsi en yakin arkadaşlarim..bi ben kaldim..ne şans ya....artik tamammen tedaviden ümidimi kestim..herşey yüce rabbimin istemesiyle...onlar için çok seviniyorum ama çokta buruk hissediyorum kendimi..şuan muhabbetlerimiz artik onlarin hamilelik dönemleri...benim için çok zor oluyor...

Rabbim sen büyüksün isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasib et..kimsenin kucağini boş birakma...

vardır herşeyde bir hayır sudenazcığım sıkma canını burukluğunu anlıyorum hakveriyorum sana ama dua etmekten başka ne gelir elimizden Rabbim tez vakit hepimizin kucağını doldursun ve beklememiz iin bize sabrını versin öpüyorum arkadaşım

slm kizlarrrrrr

pazar günü çatlatma iğnemi yaptirttim..çalişmalara başladik..hakkimda hayirlisi neyse onu diliyorum artik...

seninle aynı zmanda olmuşuz iğneyi bende çalışmalara başaldım inallah bu ay müjdelerimizi veririz bizlerde dualarım seninle...a.s.

bu arada klomenmi kullandın sende canım.. kaçıncı gününde vurdular iğneni??çok soru sordum ama..

canım ben 5.günü başladım 5 gün günde 1 adet kullandım..11. günde gittim kontrole 14mm di yumurtam...2 gün daha kullan dedi kullandım gittim hala 14 mm de kalmıştı..3 gün daha kullan dedi ve sonrasında pazar günü iğneni yaptırt dedi..şuan büyüyüp büyümediklerini bile bilmiyorum bidaha çağırmadı oyüzden ümitlenemiyorum..ya büyümediyse yine diyorum ve dr.uma kızıyorum....

ilişki için nezaman birliktelik önerdi sana?...bana iğnenin ertesi günü başlayıp birer gün arayla 3 kere dedi..ama ben bu sefer öyle yapmadım...pazartesi akşam tam iğneden 24 saat sonra yaptım bide 38. saatte yaptık...yani bu sabah oluyor...yarın akşam yapacağım sonrasında...

19.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

gonophone benede kullanmaya basladım yeni benide ekleyin iysallah hepimnizin gönlündeki olur

canım ben 5.günü başladım 5 gün günde 1 adet kullandım..11. günde gittim kontrole 14mm di yumurtam...2 gün daha kullan dedi kullandım gittim hala 14 mm de kalmıştı..3 gün daha kullan dedi ve sonrasında pazar günü iğneni yaptırt dedi..şuan büyüyüp büyümediklerini bile bilmiyorum bidaha çağırmadı oyüzden ümitlenemiyorum..ya büyümediyse yine diyorum ve dr.uma kızıyorum....

ilişki için nezaman birliktelik önerdi sana?...bana iğnenin ertesi günü başlayıp birer gün arayla 3 kere dedi..ama ben bu sefer öyle yapmadım...pazartesi akşam tam iğneden 24 saat sonra yaptım bide 38. saatte yaptık...yani bu sabah oluyor...yarın akşam yapacağım sonrasında...

canım ben adetin 5. günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım sonra 12. gün çağırdı beni yumurtalarım 3 den fazlaymış ve 18 cm 17 cm arası değişiomuş 2 gün daha bekle sonra iğneni yaptır dedi. pazr sabahı iğnemi yaptırdım. pazartesi akşamı tam 36 saat sonra ilişki dedi sonra peşi sıra 3 gün üst üste dedi sonraki günlerde 1 er gün arayal önerdi. yani iğnemi 14. gün oldum.hakkımızda hayırlısı olsun canımm... sen umudunu yitime rabbim istedikten sonra herşey olur...

merabalar kıslar
yeni katılıyorum aranısa
daha önce kasım anneleri kısmını takip ediyordum. ama bebeğimi kaybedince artık oradakileri okumak beni çok üzüyo
bu arada ben bişey sormak istiyorum. kaybettiğim bebeğim kendiliğinden olmuştu. ama şu var klomen kullanıp aşılama olduktan sonra tumadı ve dr.umun dediğine göre ilaç etkisi bikaç ay devam ettiği için kendiliğinde olmuştu.
şimdi başka bi dr. um var ve tekrar klomen verdi. ancak diğer seferde yumurta boyu hesaplanıp çatlatma iğneside yapılmıştı. şimdi ise hiç öle bişeyden bahsetmeden ilaç kullanıp kendi haline bırakmamı söledi. çok uzattım kusura bakmayın ama bu şekilde klomen kullanıp sonuç alanınız varsa beni çok rahatlatmış olursunuz,
şimdiden çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz

Back
X