canım bebegıne kaybetmıs olmana cok uzuldum.ınsallah bıran once yenıden hamıs kalırsın canım..:Saruboceq:merabalar kıslar
yeni katılıyorum aranısa
daha önce kasım anneleri kısmını takip ediyordum. ama bebeğimi kaybedince artık oradakileri okumak beni çok üzüyo
bu arada ben bişey sormak istiyorum. kaybettiğim bebeğim kendiliğinden olmuştu. ama şu var klomen kullanıp aşılama olduktan sonra tumadı ve dr.umun dediğine göre ilaç etkisi bikaç ay devam ettiği için kendiliğinde olmuştu.
şimdi başka bi dr. um var ve tekrar klomen verdi. ancak diğer seferde yumurta boyu hesaplanıp çatlatma iğneside yapılmıştı. şimdi ise hiç öle bişeyden bahsetmeden ilaç kullanıp kendi haline bırakmamı söledi. çok uzattım kusura bakmayın ama bu şekilde klomen kullanıp sonuç alanınız varsa beni çok rahatlatmış olursunuz,
şimdiden çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz
ılac mevzusuna gelınce,bende gecen ay catlatma ıgnesı olmadım cunku kontrole gıttıgımde yumurtların boyu cok kucuktu.o yuzden doktorum kendı halıne bıraktırdı.pekı muayene gıttıgınde kacıncı gunundu?boylarını kesın olcmustur hıc bırsey soylemedı mı?
endıselenecek pek bırsey yok canım ıgne vurulmadan da yumurta catlayabılıyor.
benım ılk kullandıgımda da yumurta guzel gelısmıstı ıgne felan vurunmadım..
bu ılaclarla hamıle kalanlar tabıkı var canım..hihoyyytınsallah bızde bıran once hamıs kalırız..:CüvCüv:
Son düzenleme: