Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
dıptıscım bende bu klomen kullandım ilk defa 22 adet tarihimdi olmadı ama adet olcakmışım gibi bakalım allah kısmet ederde hamiş kalrım bu ay çok uğraştım bu yolda dilerim bu yolda umutla bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş olurlar...
beyaz melek cnm nasılsın nasıl geçti rahim filmi anastezi ilemi yoksa normelmi cnm inşallah iyi geçmiştir ve en kısa zamanda meleğine kavuşursun cnm rahim filminden sonra hamile kalan arkadaşlarım var inşallah sende olursun güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol cnm...
üzülme cnm bende bu ay klomen kullandın 22 adet tarihimdi olmadım ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı oluyordu özellikle sol kasığımda dün dayanamadım eşime test aldırdım ve tek çizgi olsun hala adet olmadım ama buğun sabahta yataktan kalkmakta zorlanıyordum ve biraz kahvaltı yaptım 1 tane minoset ağrı kesici aldım birde peçete ile silince hafif kahve rengi lekelenme geldi şuana kadarda bişey yok bende dr.mu aradım kanda gebelik testi yapalım dedi bende pazartesiye kadar hasta olmazsam yaptırırım dedim allah bilir belki umutlanmak istemiyorum ama hayırlı akşamlar herkese ....
YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama daha var 3 gün içinde belli olurrrr)))
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
bende hala tık yok sanırım 35nci günü bekliyolar sadece sol kasığımda batma oluyo ara ara eğilince oturunca grip gibiyim bi de ya hayırlısı başkada hiç bişe yok bazı kokuları daha fazla duyuyorum ama regl dede böle oluyo ondan bişe sölemek için erken kociş de grip uyudu erkenden ben hala ders çalışıyom valla canım çıktı sıcak basıp duruyo zati sıcak samsun grip bi yandan offff offfff
başakcım nedir durumlar bacım nerdesin kırmızıbeyazım sende yoksun ki
melankolia canım nasıl istersen ekle çıkar hiç sorun değil listemiz ortak hepimizinn
canlarım ara ara bakmak zorundayım mecburen bana dua edin nolur derslerim için ben de hepinizin duacısıyım bebeiş içinde edin bi de ::::)))))))
canım çatladıktan sonra oluyo öle ağrılar bendede olmuştu ayaklarım buz kesiyodu sancılar tavan yapıyodu bıçak saplıyolar gibi iğnlerden canım çatlaığının belirtisi biraz iğnelerden dolayı abartılı bi sancı oluyooookaydirigubbakcemile5
burdayım canım sünnet kınası vardı eşimin arkadaşının yeni geldim bugün gelen giden yok ama ksıklarım agrımaya başladı hafiften umutlanmak istemiyorum biliyorsun bende senin gibi ilaçsız geçirdim buayı.
cnm stres yapma.i stres yaptıkça adet olacağın varsa da olmazsın. azcık düşünmemeye çlış.bak görürsün her şey çok güzel olacak hepimiz için :lepi::içelim:
BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????(hadi hayırlısı bak haberi alınca bizi unutma haber ver emi:))))))
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama daha var 3 gün içinde belli olurrrr)))
Kızlar benim ade 9-10 eylül gibi olabilir ama düzensiz. Ayrıca ben bu ay hap almak yerine kudret narıyla doğal bir ilacı deniyorum. Bana iyi gelirsesiz de denersiniz. Hepimiz için en hayırlısını istiyorum.
Kislar ben hala adet olmadim :sm_cool:bekliyorum bakalim hafta içi druma gidicem içimden evde test yapmak gelmiyo açikçasi çikmamasindanda çok korkuyorum bakalim hayirlisi bugün tam 46.günüm.CADIARZUsadece kasiklarimda batmalar agri gibi degil ama batiyo sadece bel agrim var yoruldugumda daha şiddetli oluyo gögüslerim şiş ama acimiyo ayaklarimin alti ve ellerimin içi yaniyo ateş gibi hafta içi en geç çarşambaya kadar ögrenirim içimde ne olup bittigini inş kötü bişi yoktur.yediklerimden tat alamiyorum yaa allahim ne olcak bu halimiz :roflol::roflol::roflol:YEDİKLERİM ÜNÜGÜMDE DURUYO RESMEN NE AŞŞAGI NE YUKARI BİRAZDA STRES VAR ÜSTÜMDE AİLEVİ DURUMLARDAN KAYNAKLANAN
semacım cnm beni listeden silermisiniz bu ayda olmadı morelim çok bozuk canlarım bir sonraki aya umudum devam inşallah bu ay hiç bir ilaç kullanmıycam bakalım bir sonraki ay adet tarihim 20 eylül
listesine eklermisin cnm beni beklemede olan arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun görüşmek üzere....
arkadaşlar ben biraz önce test yaptım kocaman bi tek çizgi çok üzüldümsenağlama biraz daha beklicem bakalım olmazsam kan yaptırıcam moralim çok bozuldu aglıyorum şuanda senağlamasenağlamabidaki aya hiç bişi yapmıcam ne ateş ölçücem ne gün tutucam yetti artık yaa yasakkelimedüşün düşün iice olmuyo bu ay gerçi düşünmedim hiç bi ilişkide bebek için olmadı ama neden böle oldu bilmiyorumsenağlama.hayırlısı ama rabbim bir an önce bekletmeden versin bebişlerimizi çok zor bi durum yaasenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:
canım halen yok bişi benim adama geliyor yolda bir test al dedim cevap-hayyyyyyır olmaz bekle sonra kalbin kırılıyor kırık kalbini tamir edemem ben diyor.bekle bekle nereye kadar ay umutlanmıyordum taki şu saate kadar şimdi acaba sorusu var içimde adette olsam hayırlısı
beyaz melek cnm nasılsın nasıl geçti rahim filmi anastezi ilemi yoksa normelmi cnm inşallah iyi geçmiştir ve en kısa zamanda meleğine kavuşursun cnm rahim filminden sonra hamile kalan arkadaşlarım var inşallah sende olursun güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol cnm...
CANIM BENİM.....
CUMARTESİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM...
ÇEKİM YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRMÜŞ AMA BEN 1,5 SAATTE KENDİME GELDİM...
AMA ÇOK RAHAT GEÇTİ HİÇ ACI DUYMADIM...
AYRICA KANAMAM DA OLMADI...
SONUCA GELİNCE:::::::::::::::
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIK NET VE RAHAT.....:teytey::teytey:
RAHİM ŞEKLİ DE NORMAL ÇIKTI.........
HİÇBİRŞEY KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLDİ...
ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY ÇOK GÜZEL ÇIKTIa.s.
arkadaşlar günaydın..Benim ilacım bu gün bitiyor. 5. gün. Fakat anlayamadığım çatlama günümü bilmiyorum ve çatlama iğnesi vermedi.adet gününden 10.gün sonra gün aşırı çalışmaya başlayın dedi.. Adet dönemindede gel dedi.dr. Sanki beni başından savdı gibi geldi..Bazı arkadaşlar doktorlarının yumurtalık kontrolü yaptığını söylüyor. Kafam çok karıştı ..Bu konuda bilgi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi ..Teşekkürler.