Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar abim iyileşecek allahın izniyle özel hastaneye ambulansla aldırdım abimi özelde hemen anjio-balon ve stent takıldı ana damarlardan bir tanesi yüzde 90 tıkanmış sebebebi sigara ve aşırı stres daha 37 yaşında.
bende perşembe günü randevu aldım üniversiteden sabah erkenden gitcem bebek için olmasa bile 1 gün süren adetimin nedenini ögrenmek istiyorum artık saglık daha ön plana çıktı benim için herkesi öptüm

Allah acil şifalar versin canım herşeyden önemlisi önce sağlık o olmadıktan sonra herşey koskoca bir sıfır:teselli:

kızlar hafta sonu eltimin evine hırsız girdi hemde güpe gündüz sabah 8 de arkadan görmüş ve bir çığlık atmış eltim bağırınca hırsız kaçmış tabi.
ama hepimizi bir korku aldı bende bugün gece yalnızım korkudan uyuyabilirim inşallahsenağlama sabah da doktora gidecem yumoşlar büyümüşmü bakılacak bu ay ne olacak bakalımsenağlama

26.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????(hadi hayırlısı bak haberi alınca bizi unutma haber ver emi:))))))
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

sultanım ayetel kürsi oku bol bol ve evine kendine üfle okuduktan sonra
Rabbim seni kuricaktır tüm kötülüklerden, emin ol yerimseniben
fazla stres yapmamaya çalış ki ymoşlar büyüsün

kızlar hafta sonu eltimin evine hırsız girdi hemde güpe gündüz sabah 8 de arkadan görmüş ve bir çığlık atmış eltim bağırınca hırsız kaçmış tabi.
ama hepimizi bir korku aldı bende bugün gece yalnızım korkudan uyuyabilirim inşallahsenağlama sabah da doktora gidecem yumoşlar büyümüşmü bakılacak bu ay ne olacak bakalımsenağlama

canım kafasına şöyle agır birşey indirseymiş ya eltin hırsızın pekmezini akıtsın sonrada allah ne verdiyse benim evime giren saglam çıkmaz valla.allah korusun herkesin canını malını şaka bir yana çok geçmiş olsun millet herşeyin kolayına kaçıyor zor geliyor mikroplara çalışmak :oklava:

eeslemcim canım şimdi kuzenime diyodum çok inançlı bi arkadaşımızdır diyodum.nasıl da bilirim

kırmızı beyazım canım sen çok güçlü ve inançlısın allahım elbet duyuyo bizi bigün olacak emin ol canımın içi duyma görme anlama emi sabır dua edicem senin için

sultanım canım ya bizde iki kız tekbaşımızayız bu gece allahın izniyle hiç bişe olmaz et duanı sen eslemin dediği gibi o ii bilir bu işleri ::)) bizde semum u izledik ama güzel bi filmdi ama çok korkunç değildiiiiiiiii

şimdi ders çalışmıcam bu gece bugün ki sınav ii di ama sınavdan sonra bir sinir harbi sonucu ağladım geçti iiyim

şimdi gelelim asıl meseleye ben hala regl olmadım ama kendimi hala kaptırmadım olcak gibi değilim sadece göbeğimin tam altı çok ağrıyo dün test yaptım negatif yarın sabah tekrar mı yapsammmmm diye düşünüyorum kısmet hayırlısı olsun kuzenimde daha küçük liseye gidiyor canım ya aydınlandı sayemde bebek işlerinde anam günüm gelince nedir durumlar diyo bi tatlı ki sormayınnnn

arkadaşlar, acil şifalar diliyorum 2 arkadaşıma. bugün yumoşlara baktırdım,adetin 9. günü dün ilaç bitti, sağda 16mm solda 13 mm 2 yumoşum büyüyo, dr beni yarın da çağırdı :D allahım hakkımızda hayırlısını versin kızlar çok heyecanlıyım..

eeslemcim canım şimdi kuzenime diyodum çok inançlı bi arkadaşımızdır diyodum.nasıl da bilirim

kırmızı beyazım canım sen çok güçlü ve inançlısın allahım elbet duyuyo bizi bigün olacak emin ol canımın içi duyma görme anlama emi sabır dua edicem senin için

sultanım canım ya bizde iki kız tekbaşımızayız bu gece allahın izniyle hiç bişe olmaz et duanı sen eslemin dediği gibi o ii bilir bu işleri ::)) bizde semum u izledik ama güzel bi filmdi ama çok korkunç değildiiiiiiiii

şimdi ders çalışmıcam bu gece bugün ki sınav ii di ama sınavdan sonra bir sinir harbi sonucu ağladım geçti iiyim

şimdi gelelim asıl meseleye ben hala regl olmadım ama kendimi hala kaptırmadım olcak gibi değilim sadece göbeğimin tam altı çok ağrıyo dün test yaptım negatif yarın sabah tekrar mı yapsammmmm diye düşünüyorum kısmet hayırlısı olsun kuzenimde daha küçük liseye gidiyor canım ya aydınlandı sayemde bebek işlerinde anam günüm gelince nedir durumlar diyo bi tatlı ki sormayınnnn

canım insallah hamiş haberini alırız. sen klomen mi kullanıyordun? kaç aydır kullanıyorsun?bence hergün üst üste test yapma kendini sıkma,allahım hayırlısıyla verecek zamanı gelince bebişlerimizi. bu arada sınavlarında başarılar.a.s.

kızlar sağolun daha uyuyamadım ama uyumam gerek sabah doktora gidecem :Saruboceq:
eslemcim annemde aynı sen gibi söyledi akşam çok sağolun :Saruboceq:
iyi geceler arkadaşlarmirmirmirmir

selam bende 3 ay gonaphane kullandım.ama bir başarı elde edemedik.şimdi bıraktık 3 ay mış süreci.ilaçlı anestezili rahim filmi ve sperm testi istedi.ama eşim yaptımıyor.. ne yapıcam ya... kara kara düşünüyorum..bana sende yaptırma daha deneyelim olur diyor. ne dersiniz ya...

kızlar dün öglende adet oldum üzülmeye degil düşünmeye fırsatım olmadı abim kalp krizi geçirdi şuan yogun bakımda hiç bir şey düşünemiyorum hastaneden yeni geldim ayaklarım yorgunluktan şişti uykusuzum.
yeni adet tarihim 21 eylül kızlar

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum abine :Saruboceq:

slm kızlar uzun zamandır yazamadım arasıra yazılarınızı okudum.canım abin için çok büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz.kızlar hiç sormadınız mehtap nerde diye,biliyosunuz eylül 1 ramazan kardeşlerim,yengem vs yufka açtık neyse akşam eşim işten geç geldi çay demledim kızım çayları dökerken bir demlik çayı üzerine döktü.sağ bacağı komple diz kapağının altına kadar yandı.:1no2:yavrum bi haftadır yatıyor acılar içinde hergün pansuman yaparlarken hastaneyi inletiyo senağlama.şu an biraz uyududa bi yazayım dedim.valla bu ay ne dr nede klomen kasıklarımda çok ağrım var emme çalışma pek yok malum kızım.:delphin:yüce Mevlamdan hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarım için. ah yavrumda bi iyileşse.kusura bakmayın canım arkadaşlarım biraz uzun oldu ama üzüntümü siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim hepinizi çok öpüyorum.:enbuyukkk:

ay canım ya okuyunca ufak ama sinir bozucu bir anım canlandı gözümün önünde :1shok: çok geçmiş olsun. ufaklıklarda iz kalmadan iyileşiyor merak etme a.s.

selam bende 3 ay gonaphane kullandım.ama bir başarı elde edemedik.şimdi bıraktık 3 ay mış süreci.ilaçlı anestezili rahim filmi ve sperm testi istedi.ama eşim yaptımıyor.. ne yapıcam ya... kara kara düşünüyorum..bana sende yaptırma daha deneyelim olur diyor. ne dersiniz ya...

slm canım. eşini razı etsen bence iyi olur eger sperm azsa ilacı var tedavisi var, nasılsa olacak diye boşu boşuna beklemeyin derim bence.ha spermler yeteri kadar çıkar ve senin yumurtalıklarda da sorun çıkmazsa o zmna denemeye devam edersiniz bence. bu ilacı bu ay ilk defa kullandım ben de. 2ay daha kullancam eger olmazsa ve sonrasında aşılama düşünüyorum ben.a.s. insallah gerek kalmaz kızlar.hayırlısı olsun ..

benim sağda da solda da 1er yumoşum gelişmiş, dr yarın tekrar çağırdı. 2 yumurtamın büyümesi avantaj mı dezavantaj mı kızlar?ve bu gonaphene adet geciktiriyormuş aşagı yukarı ne kadar gecikiyor??

benim sağda da solda da 1er yumoşum gelişmiş, dr yarın tekrar çağırdı. 2 yumurtamın büyümesi avantaj mı dezavantaj mı kızlar?ve bu gonaphene adet geciktiriyormuş aşagı yukarı ne kadar gecikiyor??

benim geçen ay 4 yumoşum olmuştu hihoyyyt
fazla olması ve boyutlarının aynı olması iyi birşey
ben ganophene kullanıyorum ve hiç adetim gecikmedi
eğer çatlatma iğnesi vuruluyorsa biraz riskli
eğer boyutu yeterli değilse bu iğne büyümesine neden oluyormuş
kısacası kist :delphin: ama bu bir istisna yerimseniben
ben hiç çatlatma iğnesi olmadım
kendiliğinden çatlıyor ama baya geç
19-21 günler arasında oluyorbenneyaptımki
adetimde 34-35 günden aşağı iolmuyor :1no2:
klomenle ganophene arasında içerik olarak bir fak yokmuş
sadece üretici firmalar değişik.
kısacası farkı fiyatı kaydirigubbakcemile3

benim geçen ay 4 yumoşum olmuştu hihoyyyt
fazla olması ve boyutlarının aynı olması iyi birşey
ben ganophene kullanıyorum ve hiç adetim gecikmedi
eğer çatlatma iğnesi vuruluyorsa biraz riskli
eğer boyutu yeterli değilse bu iğne büyümesine neden oluyormuş
kısacası kist :delphin: ama bu bir istisna yerimseniben
ben hiç çatlatma iğnesi olmadım
kendiliğinden çatlıyor ama baya geç
19-21 günler arasında oluyorbenneyaptımki
adetimde 34-35 günden aşağı iolmuyor :1no2:
klomenle ganophene arasında içerik olarak bir fak yokmuş
sadece üretici firmalar değişik.
kısacası farkı fiyatı kaydirigubbakcemile3

hımm. saolasın anlattığın için canım. sanırım beni iğneyle çatlatcaklar, çünkü bugün sordum hemşireye, garantiye almak için biz çatlatıyoruz dedi. druma çok güveniyorum bakalım hayırlısı olsun. zaten dediğim gibi ilaçtı tedaviydi bunlar sadece vesile,bebişin zamanı geldiğinde karınlarımızı dolduracaklar. önemli olan sağlıklı sihatli bebekler.. hakkımızda hayırlısı.

Back
X