Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANIM NEDEN MORALİNİ BOZUYORSUN GAYET İYİ BENCE 9.GÜN DE BU DEĞERLER 12.GÜN MUHTEMELEN 18-20 MM ULAŞIRLAR...
12.GÜN TEKRAR GİDECEKMİSİN DOKTORA
ÇATLATMA İĞNESİ OLCAKMII
ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama dr bugün de yarın gel tekrar dedi. yani 12. güne gel demedi ki. yarın 18mm olunca direk çatlatırsa yani bekler mi o kadar bilmiyorum ki.neden bu kadar erken çağırıp beni de böyle ikileme soktu onu da anlamadım.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI canım.ama senin yumoşlar maşallah çok güzel büyümüşler cnm insallah hepimizin boy boy bebeleri olur..AMİİN

ama dr bugün de yarın gel tekrar dedi. Yani 12. Güne gel demedi ki. Yarın 18mm olunca direk çatlatırsa yani bekler mi o kadar bilmiyorum ki.neden bu kadar erken çağırıp beni de böyle ikileme soktu onu da anlamadım.. Hakkimizda hayirlisi canım.ama senin yumoşlar maşallah çok güzel büyümüşler cnm insallah hepimizin boy boy bebeleri olur..amiin

arayip sorsan aslinda doktoruna 12.gün geleyim diye çatlatma iğnesi vermedi mi doktorun bence biraz erken çağirmiş canim..
Seninde güzel olcak merak etme..
Bu mubarek ayda dualarim hepinizle

arayip sorsan aslinda doktoruna 12.gün geleyim diye çatlatma iğnesi vermedi mi doktorun bence biraz erken çağirmiş canim..
Seninde güzel olcak merak etme..
Bu mubarek ayda dualarim hepinizle

valla ararsam ne der bilmiyorum,aslinda druma çok güveniyorum ama ne bilim işte bu işi bi kere aksatirsan ya da yanliş yaparsan koca 1ayin gidiyor ondan böyle oluyorum sanirim. Bakalim yarina insallah yumoşlarim büyür,ertesi güne de sanirim verir iğneyi

beyaz melek -melankoli canlarım ne güzel yumoşlar öyle maşşallah inşallah size ikiz bebiş olarak geri dönerler kavuşursunuz bebelere
benim yarın adetimin 5 günü ilaç almıycam dr gidicem büyük ihtimalle rahim flmi istiyecekler yani 1 ay da korunucam gibime geliyor neyse kızım ana sınıfına başlıyor onunla ilgilenir kafamı dagıtırım biraz belki

beyaz melek -melankoli canlarım ne güzel yumoşlar öyle maşşallah inşallah size ikiz bebiş olarak geri dönerler kavuşursunuz bebelere
benim yarın adetimin 5 günü ilaç almıycam dr gidicem büyük ihtimalle rahim flmi istiyecekler yani 1 ay da korunucam gibime geliyor neyse kızım ana sınıfına başlıyor onunla ilgilenir kafamı dagıtırım biraz belki

saol ablam ama dr beni üst üste çağırıoz yani. yarın 3.cü gidişim olcak yumoşlara bakmak için.yani cuma çağırsa tamam da, daha büyümemiş ne diye zırt bırt çağırıosa.. ama vardır bi bildiği neyse bu ay iyice uğraşalım yeterki bebişlerim gelsiiinn.. bu ay da olmazsa 7 ay olcak off

Başak en azından bi bebeğin var diğeri gelene kadar onunla daha çok ilgilenip zaman geçirirsin söylediğin gibi. insallah bu kadar bekleyişimizin mükafatını alacağız kızlar sabredelim... sen kaç aydır tedavi görüyorsun?

selam kızlar
midem çok bulanıyor tabi böbreklerim tekrar başladı ağrımaya
böbrek ağrısı mide bulantısı yaparmı acaba?

yumoşları bıraktım böbreklerin derdine düştüm
bu ay hiç ilaç kullanmadım, artık olursa olsun olmazsa olmasın napiim
Takdir Allahın, neyi layık görüyorsa razıyız

Başak en azından bi bebeğin var diğeri gelene kadar onunla daha çok ilgilenip zaman geçirirsin söylediğin gibi. insallah bu kadar bekleyişimizin mükafatını alacağız kızlar sabredelim... sen kaç aydır tedavi görüyorsun?

canım ben 14 aydır bebek istiyorum son 4 ayda dr gittim 3 ay ilaç aldım son 1 ayım ilaçsız geçirdim ama olmadı canım. şimdi çıkmak zorundayım sonra tekrar bilgilendirrim canım seni eşim maç seyretcekmiş pc de

27.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
slm kızlar biz bugün gezdik dolaştık alışverişde yaptıkkk ohhh ne ii geldi sabah test yaptım yine negatiffff ama hiç takılmadım üzülmedim hayırlısı olsunnnn haftasonu kan testi yaptırırım belki ders çalışcam yine bu akşam.yani regl olmadım olacağımda yok gibi görünüyo hiç bi belirti yok bakalım nolcek sonuç ama ben hiçbişe hissetmiyom sorarsanız valla hamişsem tam süper olcak da bakalım ALLAHtan hayırlısı dilerim hep...........

kimse yokmu kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım beni bekleme listesinden silebilirsin çünkü kan testimi yaptırdım ama sonuç 0.464 yani negatif senağlamahayırlısı artık bırakıyorum ateş ölçmeyi gün saymayı bu ay yeni şeyler deneyip zamana bırakıcamyerimseniben yeni dedigim sarımsağı ezip bi tülbent parçasına sarıp çıkı yapıp vajen içine yerleştiricem ve agzımdan koku çıkmasını beklicem eger çıkıyosa tüpler açık demekmiş ama çıkmadıysada 1-2 defa devam edilcekmiş sanırım hsg ilacınım etkisi gibi bi etki yapıp tıkalı olan küçük tıkanıkları açıyomuş.birde adetten sonra yapılcak belirteyim yapmayı düşünenler içinkaydirigubbakcemile5
annem dedi banada bana öle hamile kalmış hemde 16 yıl beklemiş benim için onu yaptırdıgı ay bana hamile kalmış.hayırlısı tabiikaydirigubbakcemile5
birde bebeklik nilayın yaptıgını yapıcam ilişkiden sonra sıcak lifle kasıklarıma tutucam o öle yapmışyerimseniben.birindende ilişki öncesi soğuk suyla şoklama yapılması iiymiş.yani önce sıcak suyla yıkanıp sonra banyodan çıkarken soguga yakın bi suyla şoklama yapılıp ilişkiye girilcekmişyerimseniben:asigim: bakalım yapabildigim kadar yapıcam hayırlısı rabbimden artık.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben 14 aydır bebek istiyorum son 4 ayda dr gittim 3 ay ilaç aldım son 1 ayım ilaçsız geçirdim ama olmadı canım. şimdi çıkmak zorundayım sonra tekrar bilgilendirrim canım seni eşim maç seyretcekmiş pc de

Canım sanki kendimi okudum yazdıklarında bu kadar benzerlik olur ya, 14 aydır bebiş istiyoruz, doktora gittim ama son 2 aydır ilaçsızım ve eşim yüzünden deminden beri sıramı bekliyorum:)). Bunları okuyunca çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim canım.

canım beni bekleme listesinden silebilirsin çünkü kan testimi yaptırdım ama sonuç 0.464 yani negatif senağlamahayırlısı artık bırakıyorum ateş ölçmeyi gün saymayı bu ay yeni şeyler deneyip zamana bırakıcamyerimseniben yeni dedigim sarımsağı ezip bi tülbent parçasına sarıp çıkı yapıp vajen içine yerleştiricem ve agzımdan koku çıkmasını beklicem eger çıkıyosa tüpler açık demekmiş ama çıkmadıysada 1-2 defa devam edilcekmiş sanırım hsg ilacınım etkisi gibi bi etki yapıp tıkalı olan küçük tıkanıkları açıyomuş.birde adetten sonra yapılcak belirteyim yapmayı düşünenler içinkaydirigubbakcemile5
annem dedi banada bana öle hamile kalmış hemde 16 yıl beklemiş benim için onu yaptırdıgı ay bana hamile kalmış.hayırlısı tabiikaydirigubbakcemile5
birde bebeklik nilayın yaptıgını yapıcam ilişkiden sonra sıcak lifle kasıklarıma tutucam o öle yapmışyerimseniben.birindende ilişki öncesi soğuk suyla şoklama yapılması iiymiş.yani önce sıcak suyla yıkanıp sonra banyodan çıkarken soguga yakın bi suyla şoklama yapılıp ilişkiye girilcekmişyerimseniben:asigim: bakalım yapabildigim kadar yapıcam hayırlısı rabbimden artık.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım seni üzmek istemem ama tüplerimiz saçak benzeri yapılarla karın boşluğuna açılıyor, oysa ağzımız sindirim sistemimizin bir ucunda ve diğer ucu anüs. Yani karın boşluğundaki koku ağızdan çıkamaz. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Lütfen canını sıkma, insan bu durumda ne yapacağını şaşırıyor, bildiğini de unutuyor. Hepimiz için dua edelim.

biliyorum zor bişi ama annem yapmış ve agzından koku çıkmış bi süre sonra.ama yapmadan önce iice ögrenicem nasıl bişi oldugunu

canım bu sarımsak işi yerine rahim filmi çektirsen daha kolay değilmi??????
ayrıca canım bu duş olayları dr lar diyoki önce ve sonra duş ii değil ilişkiden en az 3 saat sonra duşşş öncesi hiç yok diyolar benimki öle dedi valla

hayırlısı olsun bende hala rel olmadım açıkcası fazla da ümitli değilim idrar estleri negatif ama daha eski düzenen göre 2 gün geçti yaniiiiii bilmem nediirrrr

canım bu sarımsak işi yerine rahim filmi çektirsen daha kolay değilmi??????
ayrıca canım bu duş olayları dr lar diyoki önce ve sonra duş ii değil ilişkiden en az 3 saat sonra duşşş öncesi hiç yok diyolar benimki öle dedi valla

hayırlısı olsun bende hala rel olmadım açıkcası fazla da ümitli değilim idrar estleri negatif ama daha eski düzenen göre 2 gün geçti yaniiiiii bilmem nediirrrr
hayırlısı olsun canım dr um yumurtam çatladıgı için ve klomene ragmen kist olmadıgı için şimdilik gerek yok dedi.duş mevzusuna gelince ben bebeklik ten duydum o öle yapmış ama doğruluk payı nedir ne kadar yararı olur bilmiyorum sonrasını ama öncesinde alınan duşun ii oldugunu özellikle sıcak ve sonrası soguş yani şoklamamın kanalları açtıgını duymuştum bi çok kişiden tabi bunlar her kadın için geçerli degil ona yarayan bana yaramayabilir.benim kullandıgım ii gelir ama onunkullanması ii olmaz bu tartışılır ben sadece bi denicem zaten saldım kendimi düşünmicem ugraş vermicem yani sadece deneme.artık kendimi saldım hayat rüzgarına bakalım ne tarafa savrulucam :)) inş bebegime savrulurum ama hayırlısı ne zaman ne vakit bilmem allah ne zaman nasib ederse.allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle yakmasın ammmiiiinnnnnnnnnnnn

arkadaslar bende 2 yıllık evliyim ilk yıl hemen hamiş kaldım ama düştü kürtaj oldum.6 ay bekledim hamiş için ama deniyorum olmuyor 1 yıldır.nerdeyse doktora gittim süt hormonu çıktı dokstinex kullandım 2 ay ama o da yumurta kalitemi düşürdü yumurta tadavisi için ilk ay gonapane içtim fakat o da kist yaptı iğne olmamıştım. şimdi klomen verdi onu içiyorum iğne yapcam ilaç bitince günde 2 tane içiyorum 5 günde bitecek..sizce bu şekilde hamiş kalabilirmiyim.eşimin testleri allha çok şükür normal..eşim çok istiyor ama benim yüzümden olmuyor..lütfen bana cevap yazın..şimdiden sağolun..

"HERKEZE KOCAMAN GÜNAYDIN.BU AKŞAM YİNE DOKTOR KONTROLÜM VAR BAKALIM GELİŞMELER NASIL...
FELAKET YUMURTALIKLARIM AĞRIYO İLİŞKİYE GİRERKEN FELAKET BASINÇ OLUYOO DAYANAMIYORUM YA...
SÜREKLİ KARNIM AĞRIYO ADETİME 15 GÜN VAR SÜREKLİ BÖYLE OLURSAM YANDIM..
MİDEM DE ÇOK BULANIYO SANIRIM ÇATLATMA İĞNESİNDEN..
YAVAŞ YAVAŞ YORULUYORM KIZLAR..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..............
ŞEYTAN DİYORKİ BIRAK BÜTÜN TEDAVİYİ KLOMENİ,ÇATLATMA İĞNESİNİ KENDİ HALİNE BIRAKAYIM DİYORUM AMA ÖBÜR YANDAN İÇİM EL VERMİYOR.....
NE UMUT NE UMUTSUZLUK İŞTE.....................................................................................................................
HERŞEY İYİ OLSUN İSTİYORUZ İNŞALLAH:1hug::1hug::1hug:

Back
X