Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(
canım olmadı şimdi daha dur bakalım klomende birinci ayındasın...yumurtalar elbetteki büyüyecek birinci ay zaten çok önemli değil tedavinin en az 3 ay sürmesi lazım şimdiden kendini kahretmenin alemi yok..şöööyle bir silkelen bak nazan ablan 4 yıldır uğraşıyor başına gelmeyen kalmadı..hatta geçen ay yeni bir dra gittim kadın kesin ikiz olacak dedi :roflol:fakat benim ikizler kimyasal gebelik olarak geldi..yani çok takma kafana beslenmene dikkat et ve moralini yüksek tut...sen gene de çalış drların her dediğine bakma...Allah sana ve kocana tez zamanda tombiş tombiş bebekler versin...tabi isteyen herkese amiiinnnn...