ahanda işte tamam.tabi yaa sonra küsersin.neymiş o çalışma zamanı küsmek.valla ben adamı küstürünce bi inat bi inat,yumoş mumoş dinlemez küseeer gider,tabii bizim yumurtlama zamanıda geçer.sonra adet olunca-ay yine oldum niye tutmadıki diye zırlarım.günaydın kızlar hepinize o iş tamam.kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim
7..yada 8.gün başla hiç ara verme...baktın eşin ve sen bu hale geldin-tatlicadiarzu-enerji verecek gıdalarla beslen..ballı kaymaklı kahvaltılar edin...yemin ediyorum adamlar 3.günün sonunda :bbo: kaçacak delik arıyorlar..kükreyen aslanlar minnacık kedi gibi oluyorlar..:roflol::roflol: olsunlar bizde keyfimizden yapmıyoruz onlara tombiş tombiş bebişler verecez...
Arkadaşlar istanbulda olanlar yılbaşından sonra bir yerlede buluşup tanışalım,olmadı bir minibüs kiralayayım hepinizi alsın bana getirsin..kızlar şaka değil haaa...ciddiyim..bizim çatlak prof gelecek SEVİL hepinizi bekliyorum..
teşekkür ederim nazancım.emme ballı kaymaklılar,ya kilolar ne olcek..benimki kaçmaaaaz hergün hadi diyim valla koşa koşa gelir.