Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balım,nostokcum kıslar geldimde,çıkmak zorundayım.yarın dr randevum varya,hele bi gidip, cıbı cıbı yapıp geleyimm..
slm ben geldim kızlar bende sabah dr gidicem bakalım yumurtalar ne alemde çok merak ediyorum
opuyorumnanaktanGünaydınnn kızlarrr.Herkezee hayırlıı günlerr diliyorummopuyorumnanaktan
İnşallahh boll hamişlii bir haftaa oluropuyorumnanaktan
Yumoşlarıı büyüyen arkadaşlarınn yumoşlarıı büyüsünopuyorumnanaktan
günaydınnn canım dediğin gibi bol hamişli bir hafta olurda inş. bol bol halay:teytey: çekerizsositososito bir gün gelir bizim içinde bi halay çekerler heralde yoksam hepmi böyle kalcaz kızzyerimsenibenbalım ben sigarayı bırakma kararı aldım canım birazda olsa yumoşların büyümesini engellediğini duydum biliyorsun ben 6 ay klomen felan kullanmıcam yumoşlarda zayıf zaten bakalım inş. bırakabilirim 3 gün oldu henüz![]()
Eşinn çokk biliyooooo alacak iştee netnaniknaniknaniknanik
cerotommm hazırızzz dimiii ikiz bebişş için delikafaduldenBence fazlasıylaa hazırızkaydirigubbakcemile3
Doktorun yumurtaya baktıgında gayett iyi diyorsaa ezgimm sorun yok ozaman:1rolleyes:İlla ağrımıyor diye işe yaramıyormuu diyee düşünce canımm .Herkezin bünyesı farklı agrısızda yumoş olur :1rolleyes:
Uykucuu hamişimizzzz opuyorumnanaktanÖpüyorumm Şeniz
Totemim benim çalışmalar tam gazz devam ediyorrr:roflol:Geçen ayın acısını çıkarıyorumsırnaşık şeyAra vermeden tam gaz:kedi:kaydirigubbakcemile3
hihoyyytbitanem bende rahim flimi anestez ile çektirdim.Flimin çekilmesiii 15 dk sürüyorr..Benimm odaya girmemle çıkmam öyle oldu.Uyudum ve ayıldım:1rolleyes:Uyandıktan sonrada hiçbirrr ağrımm olmadııı evime geldim:1rolleyes:
İnşallahhhhhhhhhhh canımm aminn :Saruboceq:
Ama hiç umutlanmıyorumm ne olcaksa olsun ister 5 yumoş balon gibi sönsünn bayatlayıp atılsınn:roflol:
cerotum özel mesajlarına baksana
banacım sana birşey yazdım.kaydirigubbakcemile3
Pkilokum ben 6 aydır kalamadım sırnaşık şeysırnaşık şey
yevrüm biraz daha beklerse ikiz de kesmeyecek biziii..üüüç üüüüççç:))) sıyırdım galiba bennn...
ahada yakaladım seni ümit düşmanıııklava:
klava:
klava:
ben sana ne didimmmmmmmmm...
baktım bitanemm..cevap yazdım hatta..ben biraz gecikmeli görüyorum bu ara yazılanları seldam...sevincin sevincimdir biliosun dimii..heyecanın da heyecanımm:)
:))))))) bendeeee..gerçi arkadaş malum kalanlara sormuş ama biz zıplamalıyızzz...
Mehtap Gülü, Selda, Totem yeni hamişleeerr hepiciniiz uyuyonus mu yaa. Özledim valla hepinizi. Abe hamiş oldunuz bizi unuttunuuuuzzzklava: