• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

opuyorumnanaktanGünaydınnn kızlarrr.Herkezee hayırlıı günlerr diliyorummopuyorumnanaktan
İnşallahh boll hamişlii bir haftaa oluropuyorumnanaktan
Yumoşlarıı büyüyen arkadaşlarınn yumoşlarıı büyüsünopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanGünaydınnn kızlarrr.Herkezee hayırlıı günlerr diliyorummopuyorumnanaktan
İnşallahh boll hamişlii bir haftaa oluropuyorumnanaktan
Yumoşlarıı büyüyen arkadaşlarınn yumoşlarıı büyüsünopuyorumnanaktan

günaydınnn canım dediğin gibi bol hamişli bir hafta olurda inş. bol bol halay:teytey: çekerizsositososito bir gün gelir bizim içinde bi halay çekerler heralde yoksam hepmi böyle kalcaz kızzyerimsenibenbalım ben sigarayı bırakma kararı aldım canım birazda olsa yumoşların büyümesini engellediğini duydum biliyorsun ben 6 ay klomen felan kullanmıcam yumoşlarda zayıf zaten bakalım inş. bırakabilirim 3 gün oldu henüz:utangac::nazar:

günaydınnn canım dediğin gibi bol hamişli bir hafta olurda inş. bol bol halay:teytey: çekerizsositososito bir gün gelir bizim içinde bi halay çekerler heralde yoksam hepmi böyle kalcaz kızzyerimsenibenbalım ben sigarayı bırakma kararı aldım canım birazda olsa yumoşların büyümesini engellediğini duydum biliyorsun ben 6 ay klomen felan kullanmıcam yumoşlarda zayıf zaten bakalım inş. bırakabilirim 3 gün oldu henüz:utangac::nazar:

esemosum ben bırakmıştım geçen ay başladım .Başladığım halde yumoşlar fazla oldu.İçmeden önce daha azdısırnaşık şeysırnaşık şeyşaşırdım bendekaydirigubbakcemile3
canım en güzelliiiii aferinnn sana 3 gün oldu hihoyyytbende bırakıcam yakında allah izin ederseeee..hihoyyyt

Benim şafak 6 ama :) onca çalışmadan sonra yine tutturamadık..Belirti namına bişi yokk.Olsa anlardım zatenkaydirigubbakcemile3ne sağlam dinozor yumurtalarım varmışş:1rolleyes: delinmedii gittilerkaydirigubbakcemile3

Merhabalar kızlarrropuyorumnanaktan Tüm dilek ve temennilere katılıyorum.ınşallah bol hamiş haberli bir hafta geçiririz...

Eşinn çokk biliyooooo alacak iştee netnaniknaniknaniknanik

cerotommm hazırızzz dimiii ikiz bebişş için delikafaduldenBence fazlasıylaa hazırızkaydirigubbakcemile3

Doktorun yumurtaya baktıgında gayett iyi diyorsaa ezgimm sorun yok ozaman:1rolleyes:İlla ağrımıyor diye işe yaramıyormuu diyee düşünce canımm .Herkezin bünyesı farklı agrısızda yumoş olur :1rolleyes:

Uykucuu hamişimizzzz opuyorumnanaktanÖpüyorumm Şeniz
Totemim benim çalışmalar tam gazz devam ediyorrr:roflol:Geçen ayın acısını çıkarıyorumsırnaşık şeyAra vermeden tam gaz:kedi:kaydirigubbakcemile3

hihoyyytbitanem bende rahim flimi anestez ile çektirdim.Flimin çekilmesiii 15 dk sürüyorr..Benimm odaya girmemle çıkmam öyle oldu.Uyudum ve ayıldım:1rolleyes:Uyandıktan sonrada hiçbirrr ağrımm olmadııı evime geldim:1rolleyes:

yevrüm biraz daha beklerse ikiz de kesmeyecek biziii..üüüç üüüüççç:))) sıyırdım galiba bennn...

İnşallahhhhhhhhhhh canımm aminn :Saruboceq:

Ama hiç umutlanmıyorumm ne olcaksa olsun ister 5 yumoş balon gibi sönsünn bayatlayıp atılsınn:roflol:

ahada yakaladım seni ümit düşmanııı:oklava::oklava::oklava:
ben sana ne didimmmmmmmmm...

cerotum özel mesajlarına baksana

banacım sana birşey yazdım.kaydirigubbakcemile3

baktım bitanemm..cevap yazdım hatta..ben biraz gecikmeli görüyorum bu ara yazılanları seldam...sevincin sevincimdir biliosun dimii..heyecanın da heyecanımm:)

Pkilokum ben 6 aydır kalamadım sırnaşık şeysırnaşık şey

:))))))) bendeeee..gerçi arkadaş malum kalanlara sormuş ama biz zıplamalıyızzz...

mehtap gülüm canım neyaptın yaa..değerlerin ne alemde..umarım bi sorun olmaz mehtabım yaaa..off sık giremiyorum da bu ara, yüreğim ağzımda okuyorum sayfaları..lütfen ümitsizlik yok ok..ben inanıyorum bi sorun olmayacağınaaa...

yevrüm biraz daha beklerse ikiz de kesmeyecek biziii..üüüç üüüüççç:))) sıyırdım galiba bennn...

ahada yakaladım seni ümit düşmanııı:oklava::oklava::oklava:
ben sana ne didimmmmmmmmm...

baktım bitanemm..cevap yazdım hatta..ben biraz gecikmeli görüyorum bu ara yazılanları seldam...sevincin sevincimdir biliosun dimii..heyecanın da heyecanımm:)

:))))))) bendeeee..gerçi arkadaş malum kalanlara sormuş ama biz zıplamalıyızzz...

:kedi::utangac::asigim:Ulaa yine yakaladın beniii.Diğer günler gelmezsinn.Tam ben yazarım adetle ilgili senn hemen duyup geliyon .kokuyumu alıyon :roflol::roflol:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir canlarıım benim çok uykuum var. mirmirmirmirmirmirmirmir
Balım neler yapıyorsun. Neler hissediyorsun. Kız accık anlat da uykum açılsııınn. Sen de başladın mı progestan içmeye?

Mehtap Gülü, Selda, Totem yeni hamişleeerr hepiciniiz uyuyonus mu yaa. Özledim valla hepinizi. Abe hamiş oldunuz bizi unuttunuuuuzzz:oklava:

Mehtap Gülü, Selda, Totem yeni hamişleeerr hepiciniiz uyuyonus mu yaa. Özledim valla hepinizi. Abe hamiş oldunuz bizi unuttunuuuuzzz:oklava:

Canımcım aşkolsun unuturmuyuz hiçççççç , ya aslında haftasonu genelde topicdeydim ama balım başka kimsecikler yoktu...
Tatlım ben 9 temmuzda dr a gidicem ya acayip heyecanlıyım acaba herşey normal mi ve tabi en büyük gerginliğim keseyi görecek miyiz ?
Aslında etrafımdakilere çaktırmıyorum ama çok stresliyim yaaaa

Back
X