E
EU3
Ziyaretçi
yerimsenibentamam canım yeni tarihinii eklerim listeyebalsuratcım kusura bakma yeni adet tarihimi bildiremedim..16 temmuz
:jeyyar:alminass günaydınnopuyorumnanaktancanım yarın adet tarihim yarın gelecek velet kaydirigubbakcemile3.kızlar hepınıze gunaydın balsurat adet oldunmu merak edıyorum? ben bundan sonrakı aylarda klomen ve catlatma ıgnesı kullanmamaya karar verdım ruh halımı cok bozuyor esımıde cok uzuyorum dogal yoldan olmasını deneyecegım bu ay dol tutacagımıda sanmıyorum ıgneyı olduktan sonrakı gun tam 5 farklı sehır gordum omrum yollarda gectı ıstanbul ızmıt bursa kutahya afyon tum bu sehırlerıde 24 saatte dolastım sarsıntıdan tutacagını sanmıyorum esımde ıs geregı cok fazla seyahat edıyor dedım kı bu cocuk olurda tutarsa kı bu sartlar altında mucıze onuda kendıne benzettın hayata tutanacagı ılk gun 5 sehır gordu neyse ben cocuk mevzusunu kapatacgım artık dogal akısına bırakacagım ılla cocuk olacak dıye de bır sart yok esım benım ıcın cok onemlı gereksız yere adamı uzup kalbını kırdım bundan sonra ne ıgne ne ılaca ne de yumurtlama gunlerımı takıp edecegım hıcbırsey yapmayacagım kısmetımde varsa olur yoksada canımız sagolsun bu dunyada cocugu olmayan yınede mutlu olan bır suru cıft var allah herseyın hayırlısını versın hakkımızda
canım senin için nasıl rahat ediyorsaaa .kendını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle yap tabıkıdee kaydirigubbakcemile5Mahvediyorr bu ilaçlarr insanıııı ben 6 aydırrrr hayalet gibi yaşıyorumm sağlıgımıı ıyıce bozduu ilaçlar psikojık olarakk.Eşim bu ay bırak tedavı dıyo ama yıne dayanamıyom anasını satayım ne bulduysam lanet klomenden hayır yok bana