Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
merhaba kızlar cumartesi doktora gittim ve yumurtam büyümüş 2,3cm olmuş doktor pregnyl iğnesini yaptırmamı söyledi ve bende yaptırdım bakalım hayırlısı inşallah tutar
selam kızlar,
bende cumartesi günü yeni bir doktora gittim.malsesef polikistik over sendromu var dedi.gonaphane ve gulukofen verdi 3 ay birini 6 ay birini kullanmamı istedi.offfff.neye kızıyorum biliyomusunuz 6 aydır doktoralara gidip geliyorum hem alttan ve karından ultrasyondan bakıyorlar bir doktorda PCO'sun demedi.verdiler klomeni gönderdiler.boşu boşuna.ben şu ilaçlarımı kullanımde kistler gitsin ondan sonra allah büyüktür.tabi bu arada demenelere devam.ilacın biri ovulasyon oluşturucu zaten.inşallah herşey yolunda gider.
***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR************************** TEMMUZ AYI LıSTESı
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ ??????
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ ?????
angel_eda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 TEMMUZ ?????
yarenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ ?????
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZ ?????
alminas1976:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ ?????
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ ?????
kukuleta09::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ ?????
BEBEGIMIZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 TEMMUZ
nilsu24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 TEMMUZ
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 TEMMUZ
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 TEMMUZ
rapunzell_82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 TEMMUZ
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????
AĞUSTOS AYI LıSTESı
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 AĞUSTOS
pamuksel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 AĞUSTOS
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 AĞUSTOS
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS
pempepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 AĞUSTOS
ipekyol51:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 AĞUSTOS
gulyhas::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 AĞUSTOS
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 AĞUSTOS
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS
****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
Ben iyice mahvoldum valla sırnaşık şeyBu klomen beni manyak etti delürttü sırnaşık şeyhiç iyi değilim ama gülüyorum yinedesırnaşık şeylanet yan etkileri ile boğuşuyorum ilacınkaydirigubbakcemile3
7.Aydır içiyorum varmı benim gibi doktoru olup rekoru kıran:roflol::roflol::roflol:
Seni burda bulduğuma sevindim bulsurat. Nede olsa sen klomen ustası olmuşsun :) Engin tecrübelirinden yararlanmak istiyorum. Klomene bende başladım bu ay. 7. gün yumurta 10 mm olmuştu. Dr iyi ama umduğum kadar iyi değil dedi. Sence nasıl?
canım ben beklemedeyim lekelenme var:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama henüz kanama değil:bbo::bbo: olucam galiba :gitme:ben olunca burdan yeni tarihi haber veririm a.sa.sa.s
Seni burda bulduğuma sevindim bulsurat. Nede olsa sen klomen ustası olmuşsun :) Engin tecrübelirinden yararlanmak istiyorum. Klomene bende başladım bu ay. 7. gün yumurta 10 mm olmuştu. Dr iyi ama umduğum kadar iyi değil dedi. Sence nasıl?
Tabıkide elimden geldiğince yardımcı olurum:asigim: .
Öncelikle hayırlı olsun ilk klomen ayında tutarr inşallahh benim kadar uğrasşmazsınnız:Saruboceq:
canım 7.gün 10mm yazmışsın.
ADetinin 7.günümü bu ?
Klomeni adetinin kaçıncı günü başladın.Ben 5.günü başlıyorum.Eğer sende 5.günde başlıyorsan şuan senin ilaç içiyor olman lazımfisfisfis
canım ben beklemedeyim lekelenme var:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama henüz kanama değil:bbo::bbo: olucam galiba :gitme:ben olunca burdan yeni tarihi haber veririm a.sa.sa.s
Ben reglin 3. günü başladım. 4 gün, günde bir tane içtim. Reglin 7. günü 10 mm idi. Ama dr pek iyi bulmayınca klomeni 2 ye çıkarttı. 3 gün öyle içip reglin 10. günü tekrar bakacak.
Ben reglin 3. günü başladım. 4 gün, günde bir tane içtim. Reglin 7. günü 10 mm idi. Ama dr pek iyi bulmayınca klomeni 2 ye çıkarttı. 3 gün öyle içip reglin 10. günü tekrar bakacak.
fisfisfisHımm demekki 3.günü başladıysa seni ilacı biter bitmez çağırmış ozaman.Ben ilaç bittikten sonra 3.günü gidiyorum.Oda adetimin 12.gününde denk geliyorr.. 2 gun sonrada çatlatıcıyı vuruyordumfisfisfisSenin 10 mm evet biraz ufak ama .o daha büyüyyecektirr.İSTENİLEN büyüklüğe gelir inşallahh .Evet yeterli gelmemiş olabilir 1 klomen sana.Bende ilk ay 2.içiyordum.Ama 6 ay günde 4 tane içtim .bana 4 tane anca yetiyot.Doktoruna güvenn o senin durumuna göre hareket edicektiropuyorumnanaktan
:1shok:Canım belkii senin gibi kullanan vardır.Ama benim bildiğim bu topikte o kadar uzun süre kullanan yok fisfisfisBence normal değil gibi geldi bana .Ama tabikide doktorlar daha iyi bilir.Klomen 5 gün kullanılı diye biliyorum benfisfisfis