Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün dr.a gittim geçen ay tek klomenle yumurta 14 olmuştu bu sefer 2 kullandım ama 12mm çok sinirlerim bozuldu ya bir sürü yumurta oluşmuş ama hepside küçükmüş 2 gün sonra tekrar gidicem eğer 12mm olan büyürse iğne vericekmiş geçen ay 14 mm olan 2 gün içinde 5 mm büyümüştü
off ya niye böyle oldu tek klomenle 19 mm olduda yüksek dozda niye olmadı ben geçen seferkinden daha iyi çıkar diye bekliyodum inşallah 2 gün içinde büyür(((
Aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnhayırlı olsun inşallahh tedavin:Saruboceq:listeye eklerim ama bana gelecek adet tarihini yazman gerekiryerimsenibenyazarsınnkızlar ben de klomene yeni başladım iğnemi oldum...beni de yazın listeye lütfeeen..ilk uygulama hayırlısı allahtan..
:gitme:hayırlısı olsun alminasım benneyaptımkikızlar kırmızılar gelmedı test yaptım negatıf cıktı sanırım ıgneden gecıkıyorum
ezgi her ay farklı sinyal veriyor yumurtalıklarımız malesef.1 ay buyurken dıger ay buyumeyebılıyor.Ama morelini bozma o yumoş geçte olsa büyüyüp çatşıcaktıryerimsenibenbugün dr.a gittim geçen ay tek klomenle yumurta 14 olmuştu bu sefer 2 kullandım ama 12mm çok sinirlerim bozuldu ya bir sürü yumurta oluşmuş ama hepside küçükmüş 2 gün sonra tekrar gidicem eğer 12mm olan büyürse iğne vericekmiş geçen ay 14 mm olan 2 gün içinde 5 mm büyümüştü
off ya niye böyle oldu tek klomenle 19 mm olduda yüksek dozda niye olmadı ben geçen seferkinden daha iyi çıkar diye bekliyodum inşallah 2 gün içinde büyür(((
:sm_confused:ayzan hiçbir fikrim yokk .neden doktora sormadınkiii..Kızlar kafanıza takılan herşeyi, doktora sorun biz yarım saat konuşuyorz muaynede eşimleyerimsenibencanlarım inşallah hamilesinzdir,güzel haberlerinizi bekliyoruz....benim kafama bişi takıldı kızlar,yarın son klomenimi içicem böylelikle 5 günü tamamlamış olucam,yalnız dr beni ayın 27 sinde çağırdı,eğer iğne vermiş olsaydı ne zaman vurulmam gerekirdi,burda okuduğum kadarıyla hemen herkese vurulmuş iğne,bu dr bana neden çatlatma iğnesi vermedi acaba..