• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

zaten biz dün üroloğa gittik testis muayenesi etti ve normal dedi dün fsh diye kan tahlili istedi bugün saat 4 de çıkacak sonuç inşallah ameliyata kadar gitmez allahım kimseye dert verip derman aratmasın

CADIARZUOzaman amelıyatlık bır durumu yokturr.Bence tahlillerii iyi cıkıcak fsh[/QUOTE]

inşallah balsuratım inşallah benim de e2 tahlilim sürekli düşük çıkıyordu incir kürünü uyguladım galiba onunda etkisi var 30larda gezen sonuç bugün 75 olmuş

sultancım uzulme sperm hareketlendırıcı ılaclar var benım esımın 55 mılyondu dr yavas dedı sonra bı ılac verdı ıstersen adını yazarım bıtkısel bır vıtamın onu kullandı sperm sayısı 77 mılyona cıktı ılacı 1 ay ıctı testıde 3 ay sonra yapptırdı

hele bugün bi fsh sonucu belli olsun drlada görüşeyim gerekirse alırım senden adını sağol canım

gunaydın kızlar nasılsınız zeyhat benımde karnım cok sıstı dr ılacın etkısınden oldugunu soyledı bana bırde kendını cok fazla dınleme rahat ol relax relax bekle adetını kafanda kurdukca mutsuz olursun bende gecen ay senın gıbıydım sureklı kendımı dınlıyordum ınan bu ınsanı cok rahatsız edıyor unutmadan benım adetım ılacın etkısı ıle 6 gun gecıktı eger gecıkmen olursa mutlaka 1 hafta bekle sonra test yap valla ben umıtlenmıstım testı yaptıırınca ve 0.1 degerı gorunce nasıl agladım nasıl uzuldum esım bıle mahvoldu nasıl tesellı edecegını bılemedı sonra bu ay ılacta kullandırmadı ıgnede yaptırmadı cocukta calısmadık oluruna bıraktık sana tavsıyem sızde oyle yapın oluruna bırakın aklına cok takma taktıkca gerılıyoruz cunku bızı mahveden sey stres arkadasım uzak durmak lazım kolaymı dıye sor hayır hıc kolay degıl ama basarmak zorundayız

Öyle en azından 5 gün geçsin ardından idrar testi yapıp gideceğim. Bir ayda iki kere 2 yi görmeye tahammül edemem. Ben daha öncede rahim ameliyatı oldum. Birkaç ay sonra kist patlaması oldu iç kanama geçirdim. Önceside olduğu için artık sinirlerim çok yıprandı. Artık bir an önce çocuğum olsun istiyorum.

Çok haklısın canım stres herşeyi daha kötü etkiliyor. İnan biran önce hasta olup bu ayı artık kapatmak istiyorum.

Öyle en azından 5 gün geçsin ardından idrar testi yapıp gideceğim. Bir ayda iki kere 2 yi görmeye tahammül edemem. Ben daha öncede rahim ameliyatı oldum. Birkaç ay sonra kist patlaması oldu iç kanama geçirdim. Önceside olduğu için artık sinirlerim çok yıprandı. Artık bir an önce çocuğum olsun istiyorum.

Çok haklısın canım stres herşeyi daha kötü etkiliyor. İnan biran önce hasta olup bu ayı artık kapatmak istiyorum.

cok gecmıs olsun umarım kırmızıları gormezsın ve hamıs olursun:Saruboceq:

çok şükür kızlar fsh değerimiz iyi çıktı 1 ay sonraya tekrar sperm tahlili yaptıralım dedi ben bu 1 aylık sürede keçiboynuzu kürünü uygulatacağım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm hemde müjdeli bi haberim var sizlere... değerim 168.27 olmuşşşş... doktorumu aradım endişelenecek hiçbirsey yok dedi...çoook mutluyumm... ddua edin inşallah keseyi de görürüz inaşallah... kızlar hepinizin duacısıyım allah hepimize vaktı zamanı gelince hayırlı birer evlat nasip etsinnn

çok şükür canım
gözün aydın

kızlar moralim bozuk:gitme:....bugün gebelik testi yaptım negatif cıktı...gebelik beklediğimden değilde pregnyl vurulmustumya 6 gün önce zaten pozitif cıkar iğnenin etkisiyle bende 2 çizgiyi görür kendimi kandırırım dedim:sinifsinif:..ama hiç ummadığım sey oldu negatif çıktı..gerçi adetime 2 hafta var...sizce yanlıs mı yaptımmafoldumben

kızlar moralim bozuk:gitme:....bugün gebelik testi yaptım negatif cıktı...gebelik beklediğimden değilde pregnyl vurulmustumya 6 gün önce zaten pozitif cıkar iğnenin etkisiyle bende 2 çizgiyi görür kendimi kandırırım dedim:sinifsinif:..ama hiç ummadığım sey oldu negatif çıktı..gerçi adetime 2 hafta var...sizce yanlıs mı yaptımmafoldumben

Valla ben buna gülerim nrmnsa .Kız allah iyiğini versin ne pozitifi bekliyorsun:roflol:yumoşların 5 gün önce çatlamış şuan döllendiyseler eğerki inşallahh döllenmiştir şuan follop tüpünde bebeğin ilerliyorr yani rahime ekilmedi :roflol:Rahime ekildikten sonra vücutta gebelik hormonu yükselirr ve kanda doruk noktaya ulaşınca daha sonra en son yanii idrara geçer şimdi boşuna ağlama:1rolleyes:

Valla ben buna gülerim nrmnsa .Kız allah iyiğini versin ne pozitifi bekliyorsun:roflol:yumoşların 5 gün önce çatlamış şuan döllendiyseler eğerki inşallahh döllenmiştir şuan follop tüpünde bebeğin ilerliyorr yani rahime ekilmedi :roflol:Rahime ekildikten sonra vücutta gebelik hormonu yükselirr ve kanda doruk noktaya ulaşınca daha sonra en son yanii idrara geçer şimdi boşuna ağlama:1rolleyes:

canım gercekten mi öyle mi oluyor..:kedi:ya bu testten sonra kafam iyce bulandı..günleri bile sayamıyorum..ayın 29unda pregnylyi vurulmustum...6 gün değil 8.gün bugün...acaba dediğin gibi mi balım...:uhm:esimede söyledim işten gelince adamında morali bozuldu zaten..:gitme:daha cok mu erken..

ama ilişkiden 3-4 gün sonra döllenip tutunabiliyomus rahime...benim en son birliktelikten 6 gün gecti balım ne olur cevap yazarmısınmafoldumben

kızlaaaaaaaaarrr ben geldimmm uzunbi aradan sonra burada olmak çok gzlkaydirigubbakcemile2 yeni yeni arkadaşlar gelmş onlarada slm yokmu eskilerden kmse yaaaa huuuukaydirigubbakcemile4

Back
X