hoşgeldin
bende de senin gibi regl düzensizliği ve adet geçikmesi ile klomene başladım.
bundan 6 ay önce bebek istemeyi düşününce önce dr. gitmedim 4 ay korunmadık. ama bebiş falan olmadı tabiki. sonra dr. gittim progesteron testim çok düşük çıktı. yumurtlama düzensizliği ve regl düzensiliğiyle klomene başladım. ilk ay klomen iyi geldi regl 29 günde oldu. yumurtamda 16 mm oldu. dr. çok iyi dedi ama hamile kalamadım.2.ay klomen kullandım kist oluştu. regl olunca gider kistler dedi doktorum ama gitmedi. bu ayda doğum kontrol hapı verdi. bu ay sonu yine kontrole gidicem. işallah bu kistlerden kurtulurum. klomene başlamamla bitmesi bir oldu benim için. pek bişey anlamadım. hamile kalmanın bu kadar sorunlu ve zor olduğunu düşünmemiştim. farkında olmadan hamile kalanlar hatta nasıl oldu ya diyenleri tebrik ediyorum çok şanslılar ....hihoyyyt))))
rabbım bıze bu ışın ne kadar mucıze oldugunu gosterıyo aslında bız sans..lıyız.cunku havadan cocuk sahıbı olanlar ne cocugun kıymetını nede nasıl guzel bı nımete kavustuklarını bız kadar anlmas.neyse rabbım hepımıze daha fazla ugrastırmadan versın mucızelerımısı.sende ınşallh kurtulrsun kıstten
bayramda guzel haber verıırsın
amiin