• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım inşallah.....bende akıntı yok ama 3 gün önce kahverengi acık pembe lekelenme oldu....dedim acaba yerlesme kanaması mı burdaki arkadaslar ve dr.um olabilir dedi...valla diğer belirtilere takılmadım da yani bel ağrısı karnımın ağrısı midemin kazınması ac kalamama gece uykusuzluk vb.bu lekelenme nedir anlamadım...cünkü bende daha önce böyle bisey olmamıstı....ümitlenmekte istemiyorum ama içim içimi yiyiyor....:1shok:

Arkadaşım evet çok istiyoruz vede inşallah rabbim birgün bize annelik duygusunu nasip edicek inşallah ama kendimizi strese sokmamızın da bir anlamı yok bence hayırlısını versin allah az önce başka bir topikte bir yazı okudum çok üzüldüm kendimi toparladım bir anda sabır edicez başka çare yok....:ecrin_bebek:

kızlar allahım kabul eder inşallah,her cuma yaptığım gibi yasin-i şerif ve cuma günü okunan surelerimi okudum ve amin tuttum .hepimiz içinde bu vesiyle yüce rabbimden hayrlı ve sağlıklı evlatlar diledim.allahım kabul etsin.amin.:Saruboceq:

kızlar allahım kabul eder inşallah,her cuma yaptığım gibi yasin-i şerif ve cuma günü okunan surelerimi okudum ve amin tuttum .hepimiz içinde bu vesiyle yüce rabbimden hayrlı ve sağlıklı evlatlar diledim.allahım kabul etsin.amin.:Saruboceq:

amin tatlım Rabbim hepinize tez zamanda versin bu güsel haberi inşallah amin amin amin

bu arada kıslar ben giremiyorum pek başka topiğde takılıyorum yalan söyleyemem ben bebişlerinin yolunu gözleyen anneler diye ve bi kaç tane daha topic var oralara takılıyorum ama bu aralar oralarda da pek yokum,bugün girebildim biraz
gebelik çok ağır geçiyo benim üç günde bir serum yiyorum,yediğim herşeyi çıkartıyorum mide bulantısı 24 saat mevcut valla,çok halsiz düştüm
1.5 haftadır açım valla,
BALIM BAL SURATIM sen nasılsın gülüm

bu arada kıslar ben giremiyorum pek başka topiğde takılıyorum yalan söyleyemem ben bebişlerinin yolunu gözleyen anneler diye ve bi kaç tane daha topic var oralara takılıyorum ama bu aralar oralarda da pek yokum,bugün girebildim biraz
gebelik çok ağır geçiyo benim üç günde bir serum yiyorum,yediğim herşeyi çıkartıyorum mide bulantısı 24 saat mevcut valla,çok halsiz düştüm
1.5 haftadır açım valla,
BALIM BAL SURATIM sen nasılsın gülüm

zaten hamiş olan kaçıyor burdan.arada böyle haberlerinizi olsun verin.
hem bebiş olana kadar uğraşıyoruz hem bebeiş olduktan sonra valla allah kadınlara kolaylık versin.miden için ilaç vermedimi doktorun ya böylede olmazki.

ha buarada BALSURAT küstü bize gelmiyo buralara daha.arada selam veriyo gidiyor.olsun kafasını dinlemek istiyor belkide bu onun için daha iyi olur.

:sinifsinif:balsuratmı dedinizzz geldim bak kokuyu aldım kaydirigubbakcemile3Kızlarr unutmam ben buralarıııı kaydirigubbakcemile4gelıcem hergünkaydirigubbakcemile4

hihoyyytDoktorum benim 7 gün sonra demek tahlil varr hadii inşallahh bu sefer olmuşturrrhihoyyytBu arada konu dışı ama boynum geçti krem işe yaradı sağolasınn.Sanırım feci ceryanda kalmışım boyun ağrısından sonra grip olmuşum:bbo:

balım suratım gelmiş geçmiş olsun:)))

eYYY GİDİ GÜNlerr beee:asigim:ne kadar zaman geçmişş hiçbirşey anlamadım dün gibi:asigim:Kızlar gülmeyinnn bu notlarr benim pcden alıntıdırr kaydetmişim randevularımııı hepp

26 aralık ta adet oldum .30 aralıkta Klomene baslıcam günde 2 tane
3 oCAKTA rahim flimi çekildi.adetin 9 .gününde...
9 Ocakta cuma günü yumruta takibine randevu var..
9 ocakta takibe gittim .1 YUmoşum varmış yumoş büyümemiş :)

24 Ocakta adet oldum.28Ocakta Klomene başlıcam sabah 2 -Akşam 2 .iLAÇ bittikten 3-4gün sonra yumurta takibine dr gidicem.
5 gün klomni içtim 3.gün 4 Şubat yanı adetımın 12.günü dr gıdıcem
12.gün dr gittim 4 yumoşum oluştu 2 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesini oldum.İnşallahhhh bebişş tutarrrr bu ayyyy :)
eğer tutmazsa adetmin 3-4günü dr kontrolü var
21 Şubatta adet oldum.
24 Şubat adetin4.günü kist kontrolü ..Kist oluşmadı :)
25Şubat günde 3 klomen başladım ...
4 Mart yumurta takibine randevu var..
6 martta aşılama oldum hayırlısı olsun inşallah
Aşılama tutmadı ne yapalım sağlık olsun hayırlısı olsun...
21 mart adet oldum.23.Martta dr kist kontrolüne gittim..24 martta klomene günde 4 tane başladım
1 nisanda da yumoş takibine gittim.4 Klomen içmeme rağmen 2 yumoş gelişmiş :)
19nisan adet oldum
17Mayıs adet oldum.Klomene başadım
Günde 4 tane içtimm...
28 mayıs yumoş takibine gittim...3 tane yumoşum varmışş :)
14 Haziran adet oldum..
18 haziranda klomene başladım...günde 4 tane içtim
25 haziran yumoş kontolüne gidicemm
kONTROLDEN geldim :)maşallahh bu ay rekordayım 5 tane yumoşum varr :)
27 haziranda çatlatma iğnemi olucamm :)inşalla tutar
13 Temmuz adet oldum
17 Temmuz klomene başladım günde 4 tane
24 Temmuz dr kontrolüüne gittim 5 tane yumoşum varmışşşş :)
26 TEMMUZ SON ÇATLATMA İĞNEMİ VURDUM HAYIRLISI İLEE ALLAHIM İNŞALLAHHH BU SON OLURRR.YALVARIYORM ALLAHIM SEN BUYUKSUNNN HAYIRLUISI NEYSE O OLSUN HAKKIMDA
11 AĞUSTOSS ADETT OLDUM VE ARTIKK TAMAMENNNN KURTULDUMMM BU TEDAVİDENNNNNNNNNNNNNNNN

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Canım benim kıyamam ben sana. Allah tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla gönlünün muradını versin

merhaba arkadaşlar.bende 3 aydan beri klomen ve glukofen kullanıyorum.yumurtalar gelişiyor büyüyor ama hamile kalamadım.eşim sperm sayısıda iyi.benim doktor bana çatlatma iğnesi vermiyor.kendiliğnden çatlıyormuş.ama ben doktorun beni oyaladığını düşünüyorum.bu ay doktorumu değiştireceğim.bu arada rahim filmide istemdi.benim gibi aynı durumda olan var mı acaba.

pEMBEM HAYIRLISI OLSUN bende oldum sende oldum,:))belki ramazanda olmayızzzz bellimiiiiii olurrrkaydirigubbakcemile5

Canlarım bızımde bebıŞımız olacak.....durmak yok yola devam....ıster klomenle ıster tÜp bebekle ıster doĞal yoldan..ınŞallah seneler sonra burda yıne buluŞtuĞumuzda ÇoÇuklarımızın yaramazlıkları hakkında konuŞucaz................

forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
forumtrancekro9dx6.gif
HeP BERABERRR KOPALIM BARıııııııııı :)

dahada büyüyecek onlar merak etme.kaydirigubbakcemile4

sagol gülcancım
inşallah dediğin gibi olur
arın yine kontrol var, bende de bir heyecan:)
bu arada listeye benide eklemişsiniz, ancak tarihim belli değil canım
son 2 adetim 2-3 ayda oldu
şimdi klomen kullandım ama zamanında getirirmi bilmem
istersen sen oraya 5 eylül yaz canım
çünkü sat 5 ağustos canım

Back
X