• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

0 rh + neden sordun merak ettim bir ilgisi mi var sence[/QUO
ABO uyuşmazlığı olabilir belki
kan uyuşmazlıklarında genellikle ilk çocukta problem olmaz ama sonraki bebeklerde düşük riski olur eğer bebek anne ile aynı kan grubuna sahipo değilse
eşinizin kan grubu da sıfırsa sorun olmaz ama

- ve pozitif uyumsuzluğunu biliyorum da dediğinizi ilk kez duydum
eşim b - ve kızım da b - ondan olabilir mi diyorsunuz

bitanem
rüzgaryağmur
simge
ezgi
tebrik ederim arkadaşlar sağsalim kucağınıza lamnızda nasip olur inşallah rabbim balımada tüm arkadaşlarada tüm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah amin amin amin

aynen canım sağlık olsun.....olucak inşallah bizimde bebişlerimiz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::Saruboceq:.sen naptın dr.a gittin mi..

Evet bugün gittim yine klomen verdi 5 gün başlıcam ayın 27 de tekrar çağırdı o zaman da biliyosun iğneyi verir.Peki dedim bu böyle ne kadar devam edicek olmazsa yani 3 ay dedi sonra başka aşamaya geçicez o da bu sefer göbekten iğneler felan dedi tam sormadım zaten pekte açıklama yapmıyor ağzından kerpetenle laf alıyosun delikafadulden

3 ay klomen olmazsa göbekten iğneye geceriz demişti...bakalım benim 3 ayda olmadı klomenle..herhalde bu ay iğneye geçeriz....

kızlar size bişey sorucam..ben klomenin ilk ayında çatlatma iğnesi vurulmadan yumurtalar çatladığı zaman epey sancım olmuştu hatta eşimle acile bile gitmeyi düşünmüştük....bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ama bu sefer yumurtalar çatladığı zaman öyle cok ağrım olmadı....sizlerin de böyle mi oldu....

kızlar size bişey sorucam..ben klomenin ilk ayında çatlatma iğnesi vurulmadan yumurtalar çatladığı zaman epey sancım olmuştu hatta eşimle acile bile gitmeyi düşünmüştük....bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ama bu sefer yumurtalar çatladığı zaman öyle cok ağrım olmadı....sizlerin de böyle mi oldu....

canım ben ilk defa kullandığım için cevap veremicem ama benim çatlarken sancım oldu. Nrmns bişey sorucam bu göbekten iğneler maliyetli dedi doktor bide ne özelliği var sen biliyomusun bu aşamanın içeriğini?

canım ben ilk defa kullandığım için cevap veremicem ama benim çatlarken sancım oldu. Nrmns bişey sorucam bu göbekten iğneler maliyetli dedi doktor bide ne özelliği var sen biliyomusun bu aşamanın içeriğini?

canım bende araştırmıştım ama tam hatırlamıyorum şimdi...500tl falan mıydı neydi....bu iğneler klomenden daha kuvvetli sanırsam....zaten göbekten yapılmasından da belli...

Back
X