• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Allah korusun canım
Günde 2-3 şişe maden suyu namı diğer soda içmeni tavsiye ediyorum
Bi dene bakalım
Sonra beni sonuçtan haberdar et
Potasyum niye yüksekmiş peki
Herhangi bir tanı koydular mı?
Gerçi potasyum yüksek dedim ama tabi benim kafamdaki referans değerlerine göre
yaptırdığın lab.ın ref. değ. ne bilmiyorum

1.5 ıle 5.5 arası dedı degerlere

neyse ben kactım kuran okumaya gıdecegım bı komsuda toplanıyoruzda hergun ben okuyorum o yuzden hazırlanmam lazım byby

çevremde hiç tanış olmadığı için ben mukabeleye gidemiyorum.ama evde kendim okuyorum ramazan bite kadar hatim yapmak istiyorum.siz kaçıncı sayfadasınız geridemiyim acaba?

slm arkadaşlar. bende doktora hem adet düzensiliği içinn hemde bebek için gitmiştimm. bana klomen ve porgestan verdi( adetin 16 günü başlamamı söledii ) ilacımm bitti. şu anda beklemedeyim. inşallah bebğim tutunmuştur bana. ama merak ettiğim bişey var. progestann hemn bebek içinn hemde adet düznesizliği için veriliyo. eger ben hamile kalmadıysam bu ay porgestan ilacı bittikten kaç gün sonra adet başlıyoo. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmii.

Aşılamayı narkozla yapmazlarmı eğer bir gün gerek olursa narkoz isterim çünkü.

Canı ben aşılama yaptırdım çok rahat geçti, iğne falan yapılmadı. Kanamada olmadı
maşallah diyim de
bence korkulacak bi şey yok
Gevşek olmaya çalışın.kendimizi kasınca ağrı oluyormuş

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum mesela arkadaşların hsg de ne kadar acı çektiklrini hatta hayatlarının en berbat acısı olarak tarif ettiklerinde çok şaşırıyorum
ama şuna da inanıyorumki ne kadar rahat olursanız o kadar az acı çekersiniz bana regl ağrısı gibi olacağını söylediler ve gerçekten de öyle oldu hafif bir ağrıyla kalktım ve de bunun için anestezi almayı düşünmeyin sadece rahat olun derim

Haklısın canım anestezi konusunda, anestezi öyle basit bi şi değilki, riskleri var
doğrusu ben acı çekmeyi tercih ederim, anestezi yerine
Allah anestezi almak zorunda bırakmasın

BEN Flimi anestezi ile çektirmiştim.Aşılamayıda anestezili yapın dedim doktoraa.Doktorda 2 dk bişi sürücek dedi hiçbir acı hhissetmiceksin bana güven dediii.Ben korkusuz bir şekilde gitmiştim ama dehşettiiiiii .Allahımm diye bagırdım eşim doğumhaneden seslerimi duymuştu..BİR DAHA aslaaa yaptırmam isterse çocuğum olmasın

Büyük konuşma kuzuuum, ne olur ne olmaz
Bu arada neyin var balım hastayım demişin??

çevremde hiç tanış olmadığı için ben mukabeleye gidemiyorum.ama evde kendim okuyorum ramazan bite kadar hatim yapmak istiyorum.siz kaçıncı sayfadasınız geridemiyim acaba?

olsun evde okumanda guzel..canım benım..bız 10cuze gectık yaklasık olarak 180 185 arası bı sayfadayızdır ..inşallah kendı hatımını bıtırırısın canım.bız kadır gecesıne bıtırmeye calısıyoz..:1hug:

benim kolay kolay mide yanmam olmazdı arada bir olurdu 3 gündür sürekli oluyor eltim hamileyken sürekli midesi yanıyordu acaba bu bir belirti olabilir mi sizce

ahanda bir pco lu daha.canım yeni tedavin hayırlı olsun.bende 8 aydır doktora gidiyodum ama hiçbiri pco var demedi.geçen yeni bir doktora gittim o gördü.banada klomen ve glukofen verdi.bu ikinci ayım.hadi hayırlısı.

benimde 2. dr birincisi bişi yok dedi ama varmış işte
bu akşam başlıyorum haplara hayırlısı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

sultan bence hamilesinn bal dedi dersin.miğde yanması,göğüsler iyi işaretzemuszemuskaydirigubbakcemile2

Back
X