• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya arkadaşlar bişey sorucam klomenden sonra hani hamiş olma ihtimalimiz olduğu zaman nelere dikkat ediyosunuz....yani temizlik,ev işi,ağır kaldırma...ben vileda kovasını kaldırmaya bile çekiniyorum

klomen ve duphaston kullananlar!!!

--------------------------------------------------------------------------------

mrblar...bu ay klomen ve duphaston kullandım ama hamile kalamadım.dr.um bi kez daha aynı tedavinin uygulanacağını söyledi.galiba yumurtlama tembelliğim var.bu ilaçları kullanan ve hamile kalan varmı?

slm kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır bu topiğe girmemiştim artık klomenle işim kalmadı tüp bebekten başka çarem yok ağustos ayındada klomen kullandım normal adet 27 ağustostu ama hala olmadım klomen sizce gecikmemi yapmıştır

ya arkadaşlar bişey sorucam klomenden sonra hani hamiş olma ihtimalimiz olduğu zaman nelere dikkat ediyosunuz....yani temizlik,ev işi,ağır kaldırma...ben vileda kovasını kaldırmaya bile çekiniyorum

Minikim senin yazını okuyunca üşenmeden nisan ayında yazdıgım aşılama bölümündeki msj buldumm bak aşagıda:utangac::utangac::utangac::utangac: .Aşılamadan sonra iş yapılabilrmi diye bir başlıktı :)bakk ne yazmışımm :)ben 7 ay hiç dikkat etmedim :)ebe normal yaşantına dönebilirsinkaydirigubbakcemile3

İştee tekk numunee benimm sanırım....
Ben aşılamanın 2.günü sonraa bütün ev işlerini yaptım
kaydirigubbakcemile4İster inanın ister inanmayın ..Halıları silkeledimm.Bütün evin camlarını sildim,perde ,tül astımm,akvaryum taşıdım.Daha çok var başkada ne kaldıkiii sayayım ehuehuh..:roflol::roflol:Yaa bana göre iş yapmamak çok saçma .kaydirigubbakcemile3Verecek rabbim zaten iş yapsanda yapmasanda verir.O ol emrini verdikten sonra işmiş fasa fiso
sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey

Kullanım Şekli:

Subkutan uygulanır. Ovitrelle ile tedavi üreme problemleri tedavisinde uzman bir hekimin gözetimi altında yapılmalıdır. In-vitro fertilizasyon (IVF) gibi yardımla üreme teknikleri için süperovülasyon yapılan kadınlarda: FSH- ya da hMG preparatının son uygulanmasından 24-48 saat sonra, yani foliküler gelişimin optimal stimülasyonuna ulaşıldığı zaman, bir flakon Ovitrelle (250 mikrogram) uygulanır. Anovülatuvar ya da oligo-ovülatuvar kadınlarda: Foliküler gelişimin optimal stimülasyonuna ulaşıldıktan 24-48 saat sonra bir flakon uygulanır. Hastaya, Ovitrelle enjeksiyonu uygulandığı gün ve sonraki gün cinsel temasta bulunması önerilir.

Bende hala çalışma yok bugun 18.gün tık yokkaydirigubbakcemile3 tam tatil yaptı benim yumoşlarr :)Bu ay istesede yumoşlar spermle buluşamıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Uygulamanın ardından on güne kadar, immünolojik serum/ üriner hCG tayini ile etkileşim göstererek yalancı pozitif gebelik testine neden olabilir. Tedavi sırasında hafif bir tiroit stimülasyonu olabilir ve bunun klinik ilintisi bilinmemektedir. Follitropin hariç başka tıbbi ürünlerle karıştırılmamalıdır.

kızlar 10 gunden once yaptırmayın test bakın 10 gun yalancı pozıtıflık verıyormus

Bende hala çalışma yok bugun 18.gün tık yokkaydirigubbakcemile3 tam tatil yaptı benim yumoşlarr :)Bu ay istesede yumoşlar spermle buluşamıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl yanı 18 gundur tıkmı yok bebıs calısmasımı yok amannn benım kocıs kesınlıkle beklemez bu kadarrrr delikafadulden

nasıl yanı 18 gundur tıkmı yok bebıs calısmasımı yok amannn benım kocıs kesınlıkle beklemez bu kadarrrr delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BENİmki 7 aydır görev gibi yapmaktan bıktı garibim bu ay kendi haline bıraktım onu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BENİmki 7 aydır görev gibi yapmaktan bıktı garibim bu ay kendi haline bıraktım onu kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeybırde unuturmus nasıl bebıs yapıldıgınıdelikafaduldendelikafadulden ara sıra pratık yapın unutmamak ıcındelikafadulden

Back
X