Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar bişey sorucam klomenden sonra hani hamiş olma ihtimalimiz olduğu zaman nelere dikkat ediyosunuz....yani temizlik,ev işi,ağır kaldırma...ben vileda kovasını kaldırmaya bile çekiniyorum
İştee tekk numunee benimm sanırım....
Ben aşılamanın 2.günü sonraa bütün ev işlerini yaptımİster inanın ister inanmayın ..Halıları silkeledimm.Bütün evin camlarını sildim,perde ,tül astımm,akvaryum taşıdım.Daha çok var başkada ne kaldıkiii sayayım ehuehuh..:roflol::roflol:Yaa bana göre iş yapmamak çok saçma .kaydirigubbakcemile3Verecek rabbim zaten iş yapsanda yapmasanda verir.O ol emrini verdikten sonra işmiş fasa fiso
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
alminas nasılsın mısafırlerı atlattınmı
kızlar ovıtrelleyı gobektenmı oluyorsunuz dr bana koldan verdı acaba fark edıyormu etkısı
alminass ben göbekten vuruyordum.Doktor ister kolundan vur ister göbeginden diyordu:jeyyar::jeyyar:
Bende hala çalışma yok bugun 18.gün tık yokkaydirigubbakcemile3 tam tatil yaptı benim yumoşlarr :)Bu ay istesede yumoşlar spermle buluşamıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl yanı 18 gundur tıkmı yok bebıs calısmasımı yok amannn benım kocıs kesınlıkle beklemez bu kadarrrr delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BENİmki 7 aydır görev gibi yapmaktan bıktı garibim bu ay kendi haline bıraktım onu kaydirigubbakcemile3