• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bende de çok değişiklik yok sadece kasıklarım ağrıyo oda ara ara özellikle afedersiniz ilişki sonrası çok ağrı oluyor. Ayyy çok sabırsızım yaa. Allaha şükür benim kan testi parası derdim yok eşim sağlık çalışanı olduğu için şansılıyım çok pahalıymış Allah hepimize yardım etsin

inşallah bu sayfa hepimize uğurlu gelsin....Allahım hepimize 2009 yılı bitmeden hamiş olmayı nasip etsin...

ya kızlar bugün dr.a gidiyorum adette olamadım...sivilce bastı heryerimi göğüslerim ağrıyo karnım ağrıyo....bu adet olamamakta cok büyük bir dert aslında...daha dört ay öncesi günü şaşmazdı ama ne olduysa rahim filminden sonra oldu bende....3 ayda 2 defa adet oldum ikiside söktürücüyle...:1no2:

Hamile olabilirsin değilmi?

arkadaşlar size bir dua vericem bunu günde en az 7 defa okuyun bu dua hz. zekariya peygamberin duası hz zekariyanın karısı kısır ve kendisi çok yaşlı olmasına rağmen bu duayı okuyo ve rabbim ona bir erkek evlad veriyo neyse bunu siz interneten araştırın .. ben duayı vereyim
hünalike dea zekkeriya rabbehu gale rabbi hebli minle dünke zürrüyeten dayyibeten inneke semiüdünya... oruçlu olan arkadaşlar iftarlarını açmadan okusun ve allahım bana tez vakitte hayırlı bir evlat ver diye dua etsinler

Burdayım canımm.Ayy bilmezmiyim bir kavuşsakda inan kendime kıyafet bile almıyorum hamile kalırsam giyemem diye. Ben yaklaşık 1 senedir Kayseride yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla ama dönücem. Bi ara bende mecidiyeköyde çalıştım. Sen nekadardır bebiş için uğraşıyosun.

slm ben 14 aylık evlıyım bırsene de ıste ne dıycem benım gecen ay hıc bır adet belırtım yoktu ama bugun yanı prztsı ıgne oldum bugun benım memısler bır dolgun bır sıstı cok acıyolar adete 1 hafta kala bole olurmu yoksa hamısmıyım offff ne dert bu ya bugun de bır arkadasım bebegını aldırıyo 2 kızı var daha kucukler dıye bebesınden vazgecıyo allahım bzede ver aldırmayalım bakalım kolesı olalım dıyorum delırcem yoksaa bole sebeplerle.....kafamçokkarıştı

selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim

selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim

:teselli::çok üzgünüm:serselom çokk geçmişş olsun canımm Allah şifalarr versinnn..Evet bebek diye diye sağlıgızdan oluyoruz ama hiçbirimizin haberinde bile değill..İyisindir inşallahh şimdiii .Allaha emanet olll dikkat et:teselli:

:teselli::çok üzgünüm:serselom çokk geçmişş olsun canımm Allah şifalarr versinnn..Evet bebek diye diye sağlıgızdan oluyoruz ama hiçbirimizin haberinde bile değill..İyisindir inşallahh şimdiii .Allaha emanet olll dikkat et:teselli:

stresten olmuş ama şuan dah iyiym basit bir üşütme zannetim ama neler geldi başıma eşimde mahvoldu :çok üzgünüm:

Back
X