:1hug:sultanım gebelik olsaydı çıkar gibi geliyordu bana:çok üzgünüm:inşallahh geç döllenmedirr:Saruboceq:
inşallah canım benimde ümidim yok artık adet günümü bekliyorum gelse de şu göğüs ağrılarından kurtulsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1hug:sultanım gebelik olsaydı çıkar gibi geliyordu bana:çok üzgünüm:inşallahh geç döllenmedirr:Saruboceq:
inşallah canım benimde ümidim yok artık adet günümü bekliyorum gelse de şu göğüs ağrılarından kurtulsam
bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum eşimin sperm problemi olduğu için önce onu halletmeyi düşünüyoruz adet başlasın o keçi boynuzuna bende incir kürüne devam bu ay düzenli kullanacağım 2 aydır düzensiz kullanıyordum sağlık olsun ya hepsini veren Allah sağlımız dediğim gibi çok şükür yerindekızz ben senden çok umutluydum.olsun napalım alıştık artık demi.yeterki sağlığımız yerinde olsun.o ağrılarında ilaçlardan canım anca adet olursan atarsın.
arkadaşlar günaydın, şimdi kanal D yi dinliyorum...meme kanseri ile ilgili prof dr konuşyor...tüp bebek tedavisinde uzun süre hormon kullanımı meme kanserini tetikliyormuş Allah korusun
Mrb arkadaşlarım inanın ben dayanamadım. Bugün 11. gün ve kan vermeye gidiyorum. Yoksa heyecandan öleceğim oldumu olmadımı. Hepiniz bana dua edin ne olur bolca.
Balsuraatttttt gene dayanamadım ben :)
( ben de deli gibi bebiş isteyenlerdenim yanlış anlamayın sakın...benim yaş 31, insan daha hassas oluyor herhalde...benim eşim de testis kanseri ameliyatı oldu...o yüzden daha temkinli yaklaşmaya başladım..Allah herkesin gönlüne göre istediğini versin
aminnnnn inşallah olur bitanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sağol canım :)))) Kalbimde bir sıcaklık hissediyorum krizmi geçireceğim ne :))
Sağol canım :)))) Kalbimde bir sıcaklık hissediyorum krizmi geçireceğim ne :))
geçmiş olsun ebrubu tabiiki yaşlada alakası var ama bu öyle birşeyki yaşın küçükte olsa da bebeğim olmayacak duygusuna kapılmak çok kötü ben 23yaşındayım ve 6 aydır bebek olmuyo inan senin hissettiklerini bende hissediyorum ve diğer arkadaşlarda hissediyodur bu konuda yalnız değilsin...