• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

esımde sorun yok canım 77 mılyon sperm var %70 hareketlı o yonden sansımız var benımde yumurtlamamda sorun yok stres yapıyormusum bunyem gebelıge hazır hıssetmıyormus oyle soyledı dr umda anlam veremıyor hormon testlerıme falanda duzenlı bakılıyor onlardada sorun yok nıye tutmuyor bılmıyorum esımde uzuldu bosver takma kafana tup bebek yaparız dıyor

esımde sorun yok canım 77 mılyon sperm var %70 hareketlı o yonden sansımız var benımde yumurtlamamda sorun yok stres yapıyormusum bunyem gebelıge hazır hıssetmıyormus oyle soyledı dr umda anlam veremıyor hormon testlerıme falanda duzenlı bakılıyor onlardada sorun yok nıye tutmuyor bılmıyorum esımde uzuldu bosver takma kafana tup bebek yaparız dıyor

eşinde sorun yoksa canım.biraz sen kendini rahat bırakmalısın.bak çok güzelde yumurtluyosun.kasma kendini oluruna bırak.

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza. bu ay ilk denemem klomenle çatlatma iğnesi. adetim tam bir hafta gecikti idrar testi yaptım çıkmadı. normalde hiç aksamazdı adetim.bugün ise ara ara kırmızılar gelmeye başladı adet oluyorum galiba ama hiç bir ağrım sızım yok. Acaba progestan adetimi geciktirmiş olablirmi kafam çok karışık.

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza. bu ay ilk denemem klomenle çatlatma iğnesi. adetim tam bir hafta gecikti idrar testi yaptım çıkmadı. normalde hiç aksamazdı adetim.bugün ise ara ara kırmızılar gelmeye başladı adet oluyorum galiba ama hiç bir ağrım sızım yok. Acaba progestan adetimi geciktirmiş olablirmi kafam çok karışık.

canım aramıza hoşgeldin.tedavin hayırlı olsun.
progestan bildiğim kadarıyla gecikme yapmaz.sen normal bir gecikme yaşıyor olabilrsin ve bence adetin başlıyor.

beyinsel olarak adetini geciktirmiş olabilirsin.eğer lekelenmeler devam devam etmezse kanda baktır derim.

teşekkürler gulcangulcan kardeşim neyse hayırlısı olur inşallah, bir hafta gecikince ümitlenmiştim çünkü benim adetim çok dakiktir hiç şaşmazdı kısmet diyelim, 3. gün doktorum gel demişti bakalım neler olcak büyük ihtimal yine klomen vercektir.

ayrıca eşimde de bende de hiç bir problem yok çok şükür, 2 yıldır deniyoruz ama çocukta yok problem orda işte insan yinede umut ediyo doktorum yumurtaların çok güzel gelişmiş demişti 2 tane oluşmuş çatlatma iğnesi olmuştum sonuç bu işte..bugün kanda baktırmaya niyetlendim doktoro giderken sabah lekeleri gördüm gittim ama doktor izinliydi sırada kalmamıştı öyle kaldı kısmet değilmiş artık.

ayrıca eşimde de bende de hiç bir problem yok çok şükür, 2 yıldır deniyoruz ama çocukta yok problem orda işte insan yinede umut ediyo doktorum yumurtaların çok güzel gelişmiş demişti 2 tane oluşmuş çatlatma iğnesi olmuştum sonuç bu işte..bugün kanda baktırmaya niyetlendim doktoro giderken sabah lekeleri gördüm gittim ama doktor izinliydi sırada kalmamıştı öyle kaldı kısmet değilmiş artık.

ikinizde de promlem yoksa neden klomen veriyorki.bu doktorlarında olcak işi yok.sırf para kazanmak için insanı git gel yaptırıyorlar.
ama işi hızlandırmakiçin yumurtaların çok olsun istemiştir belkieşinede bişeyler yedir sen.yada doktorunu değiştir.

GÜlcan canım merhaba sana bıŞey sorcam kan testı yaptıĞında adetten kaÇ gÜn Öncesı bellı olur

Mrb kızlar dün doktor bana şöye bir şey anlattı. Eşi adetinin 26. günü kan testi yapmış 50 çıkmış eğer 23. gün yapsaydı çıkmayacaktı belkide dedi. Bazen geç çıkabiliyormuş.

arkadaşlar bol bol dua edelim ben sizler için dua ediyorum zeyhat arkadaşımız anladığım kadar çok üzgün ona tek birşey söyleyeyeim namaz kılıp bol bol dua etsin en güzel rahatlama şekli inancını yitirmesin allahtan ümit kesilmez tabiiki her ay ümitle bekleyip sonunda hüsrana uğramak kötü ama rabbim inşallah bize anne olmayı nasip edecek çooooook dua dua edelim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kendimizi üzmeyelim işi yokuşa sürmeyelim allah hakımızdan hayırlısını versin ben bu siteye üye olmadan önce daha karamsardım ama öğrendimki herşeyin zamanı var siz üzüldüğünüz zaman innanın sizleri tanımasam bile üzüldüğünüz için üzülüyorum moralli olalım olacaaaaaaaaak inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaalahhhhhhhhhhhhhhhhh

Çok sağol canım güzel dileklerin için. Herkesten bolca dua istiyorum sendende bekliyorum. Kendimde ediyorum ama sanırım daha çok etmeliyim.

Anladım tatlım benım adet gÜnÜmÜ beklemem Şart Öyleyse zaten 28 gÜnde bır adet gÖrÜyorum

slm herkese nasılsınız acıktım ama yAZAMADIM TEMıZLıK YAPIYORUM DUN GECE 12.DE GELDIM TEMıZLıKTEN ELTIM TASINIYO YARIN. saat 4.den 12.ye kadar bıtırdık 4.oda of cok yoruldum sabaha kadar uyuyamadım sol tarafımda cok agrı oldu naden olabılır acaba 1 yumurtam var oda 13.mm dı dun sol tarafta o agrı yapabılırmı bıde kacına kadar buyumeyı surduruyo yumurta benim bugun 12.gun neyse buayda yattı zaten umudum yok .:emir_bebek::delphin:

slm herkese nasılsınız acıktım ama yAZAMADIM TEMİZLİK YAPIYORUM DUN GECE 12.DE GELDIM TEMİZLİKTEN ELTIM TASINIYO YARIN. saat 4.den 12.ye kadar bıtırdık 4.oda of cok yoruldum sabaha kadar uyuyamadım sol tarafımda cok agrı oldu naden olabılır acaba 1 yumurtam var oda 13.mm dı dun sol tarafta o agrı yapabılırmı bıde kacına kadar buyumeyı surduruyo yumurta benim bugun 12.gun neyse buayda yattı zaten umudum yok .:emir_bebek::delphin:

benımde 13.gunum ve yumurtalarım senın gıbı buyumemıs 12.gunde senınde 13 mm mıs benımkılerde 16 mm de kaldı CADIARZU

Back
X