• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlar...tatilde olduğum için pek yazamadım....bu arada 2 tane hamişimiz olmuş her ikisinide tebrik ederim.....

Ben kan testi yaptırdım hamile olmadığımı biliyorum ama hep sol kasım ağrıyor. Ordan yumurtada büyümüyor bazen yürürken falan kasılıyor. Hadi klomen içerken sağdan büyüdü onca yumurta sağda hiç ağrıma olmadı. O zamanda sol ağrıdı.

zeyhat sen testi erken yaptırdın
nerden ne biliyon yahu
bi dur bakalım
100de 100 hamile değilsin diyemeyizki san
Allahallah yaaa:oklava:

zeyhat sen testi erken yaptırdın
nerden ne biliyon yahu
bi dur bakalım
100de 100 hamile değilsin diyemeyizki san
Allahallah yaaa:oklava:

Penbepamuğum ağzından bal damlıyor inşallah öyledir. Ama şöyle bir durum var geçen ayda iğnenin 11. günü yaptırdım oda ikiydi. Bu ayda aynı hep kendimi regle hazırladım.

Pembepamuk dr cumartesi tekrar bakmak istedi ama öyle ümidim kırıldıki başka zaman olsa koşa koşa giderdim tekrar yapılması beni hiç heyecanlandırmıyor. Hatta yaptırmayacağımda.

nefertiti50::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 2 EYLÜL
emi29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::2 EYLÜL
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::3 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 EYLÜL

hadi kızlar müjdeli haberler verin

tatlım takibin için teşekkürler...ama bugün bende tık yok...bakalım cuma günü ayın 4ü ..beklicem o sabah idicem doktora.....bugün sanki iraz ağrım var gibi ama sarı sarı doktor diliyle peynir suyu gibi akıntılar var ka gündür sizce bu nedemek? yumurtam mı çatladı ondan mı oluyor? daha yeni çatlamış olabilir mi???iltihap mı ??? yumurtam kiste döndü onun salgıladığı bir şey mi ??? yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa hamiş miiym???????

hangisi sizceeeeeee...sürekli bir akıntı gbi .ama yanma vs olmadığından iltihapa yoramıyorummmm...ya da koku vs yok .

Elma sirkesi süper. Böyle suyla karıştır sonra yüzüne pamukla sür 15 dakka sonra falan yıka gerçi biraz kötü kokuyor ama sivilcelere çok iyi geliyor

hadi yaa bilmiyordum hep iç dediklerinden kimse yüzüne sür dememişti :) üzüm sirkesi olsa ne olur???sirke neticede asit....limon gibi asitik dengeyi sağlıyor ondan dolayı yağlanmayı azaltıyor ve ciltte jelatinimsi bir kayganlık parlaklık hissi veriyor....farkedermi ???

not: walla dermatolog değilim ama yazarken öyleyim sandım :) ama kimyam iyidir ..mantıklı değilmi???

Pembepamuk dr cumartesi tekrar bakmak istedi ama öyle ümidim kırıldıki başka zaman olsa koşa koşa giderdim tekrar yapılması beni hiç heyecanlandırmıyor. Hatta yaptırmayacağımda.

Geçen sefer 2 çıkmasının hiç bi manası yokki
geçen sefer bebek yokmulş yükselmemeiş
bu bu sefer yükselme ihtimali yok anlamına gelmezki
bence gitmelisin kontrolüne
Allah hayırlısını versin cümlemize

hadi yaa bilmiyordum hep iç dediklerinden kimse yüzüne sür dememişti :) üzüm sirkesi olsa ne olur???sirke neticede asit....limon gibi asitik dengeyi sağlıyor ondan dolayı yağlanmayı azaltıyor ve ciltte jelatinimsi bir kayganlık parlaklık hissi veriyor....farkedermi ???

not: walla dermatolog değilim ama yazarken öyleyim sandım :) ama kimyam iyidir ..mantıklı değilmi???

bence farkeder
asitte tek tip değilki
karbon sayısına göre adı değişiyodu yanlış hatırlamıyosam
lütfen elma sirkesi kullanalım:))

yemeklerden önce yarım tane alcam canım kiloluda olduğum için yumurtlamam biraz zor olmuştu ilaç desteğiyle galiba onun için verdi

SELAM SULTAN...bende aynı etkin madenin olduğu diaformin kullaıyorum metaformin etkin maddesi sein kullandığın ilaçtaki de..ben de 2 aydır kullanıyorum insülün direnci için ...sözüm ona metabolizmam hızlanacaktı ve ben asla şekerli şeylr istemeyecektim ..yumurtlamam kolaylaşacaktı ve kilo ermem yardım edecekti....

1- tatlıları diz önüme hepsini yerim ...
2-yumutladım ama klomen sayesinde ve 35m oldu çatlamadı dahalaaaaaa içimdeeeee
3-zayıflamadım daa
4- metabolizmam da tam tersi yavaşladı..

???????
kaydirigubbakcemile4

sen hamiş misin ???

Yani üzümlede deenedim ben onlada oldu :)) ama niyeyse hep elma sirkesi diyorlar bende elma aldım onuda denedim sonuç aynı bencede.

En iyisini doktorumuz bilir oda söylemiş zaten :))

Son düzenleme:
Geçen sefer 2 çıkmasının hiç bi manası yokki
geçen sefer bebek yokmulş yükselmemeiş
bu bu sefer yükselme ihtimali yok anlamına gelmezki
bence gitmelisin kontrolüne
Allah hayırlısını versin cümlemize

Kan değerleri sonradan yükselen insanlar bana çok şanslı geliyor acaba ben bu ay onlar kadar şanslı olabilecekmiyim. Pembepamuk ne güzel poziifsin tekrar umutlanmaya başlamadım değil :))

Back
X