Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hepinize teşekürler kızlar dua larım sızınle olucak sabah namazında secdede edılen duaları rabbım cevirmezmiş ben ramazanda hep dua eddım secdede isteyen herkes için sizde dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq::lepi:

Hafifften çıkmış ikinci çizgi. Şöyle 4 saat lavaboya gitmeden ve elinden geldiğince az sıvı tüketerek testi yanilersen daha net bir düşüncen olur. İnşallah hamilesindir.

inşallah canım ya
ama ben bu tsti akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle olmuş sabah bakmadım hiç moralim bozlmuştu o yüzden de pek güvenemedim:(

alminascım, yoğunluk ve yorgunlukta olsa calısmak güzel dimi?
bak bence sen yoğunluktan bebiş fikrini aklından çıkarıp 2-3 aya hamiş olacaksın.

evet canım calısmak cok guzel umarım dedıgın gıbı kafam cok dagıldı hıc stresım kalmadı valla bunun uzerıne bır de hamıs oldum mu ballı kaymak :)))

umutlummm cok uzuldum gecmıs olsun canım benım calısıyorum ama aklım hep sendeydı ınan kı sımdıde sırf senın ıcın gırdım bakayım dedım haber varmı dıye

serracım merhaba, resim cok belli değil ama var gibi duruyor.
canım sen neden gidip kanda baktırmıyosun?
kac keredir idrar testi yapıyosun, gidip kanda baktırsana canım.

Kızlar birşey soracağım. Benim dün akıntım geldi hafif pembeydi sanırım açık renk kan vardı ve çatlama akıntısına benziyyordu. Bu akşam daha az ve daha az yoğun geldi. Ama ondada kahverengi kıl gibi afedersiniz kan vardı. Bir sorunmu var acaba

Benim aklıma geliyorda mesela ben silik çizgi görsem bayaram hafta sonu falan olsa atarım kendimi zeynep kamilin aciline :)) yalandan kasıklarım çok ağrıyor çok sancım var günümde geçti diye numaara yapar bir kan testi yaptırırm. Bizim arkadaşım bayram tatiline geldide kızcağız 3 gün bekledi.

Benim aklıma geliyorda mesela ben silik çizgi görsem bayaram hafta sonu falan olsa atarım kendimi zeynep kamilin aciline :)) yalandan kasıklarım çok ağrıyor çok sancım var günümde geçti diye numaara yapar bir kan testi yaptırırm. Bizim arkadaşım bayram tatiline geldide kızcağız 3 gün bekledi.

Zeyhatım önemli olan çizgi görmek değill gerçek çizgiyi görmek ben 3 defa silik çizgi gördüm ama foss o testlere güven olmuyorrr:hulya:

Back
X