Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım kusura bakma msjın gelmiş şimdi okudum....inan çok sevindim....bende bekliyorum ayın 30unu inşallah...bu ay da olmazsa ara vericem hem bünyeyi dinlendiricem hemde kafamı....:kahve:
cnm hayırlısı olsun umıdını kaybetme senın kacıncı ayın klomende bide fazla kafana takma baska seylerle mesgul ol inşallah gelır bebişin bu ay senınde :Saruboceq:delikafadulden

cnm hayırlısı olsun umıdını kaybetme senın kacıncı ayın klomende bide fazla kafana takma baska seylerle mesgul ol inşallah gelır bebişin bu ay senınde :Saruboceq:delikafadulden

canım benim 4.ayım bitti klomende ve zaten bir dahada kullanmayı düşünmüyorum...zaten dr.um 3 aydan fazla kullanmıcaz demişti ama ben bu ayda kullandım..tabii dr.um haberi dahilinde ama 1 yumurta oldu bu ay...bakalım bu ay fazla düşünmedim zaten memlekete gittim falan filan...2 gün önce de kaynım beni rüyasında görmüş hamileymişim ama kaydirigubbakcemile3.Allahımın takdiri...

canım benim 4.ayım bitti klomende ve zaten bir dahada kullanmayı düşünmüyorum...zaten dr.um 3 aydan fazla kullanmıcaz demişti ama ben bu ayda kullandım..tabii dr.um haberi dahilinde ama 1 yumurta oldu bu ay...bakalım bu ay fazla düşünmedim zaten memlekete gittim falan filan...2 gün önce de kaynım beni rüyasında görmüş hamileymişim ama kaydirigubbakcemile3.Allahımın takdiri...
evet cnm haklısın 3.aydan sonra önermıyolar fazla benide yengem görmüştü adete 2.gun kala hamileymişim testı gösterıyomuşum ona yesıl bı elbise gıymıştın falan dedı inşallah bu ay olur dedı hayırlısı cıktı ruyası inşallah senınkıde cıkar :Saruboceq:hamiş kalırsın bu aykaydirigubbakcemile3

Kızlar hani geçenlerde durumu kötü olan ama buna rağmen hamile olan arkadaşımdan bahsetmiştim. Kızcağızın hep kasık ağrısı vardı dünde artmış doktora götürdük. Doktor karından bakmış keseyi görmemiş zaten küçükmüş görünmezmiş. Ama kız odadan çıktı biranda kırmızı kan geldi anllatığına göre çamaşırından sızmış. Dr progestron vermiş ama tekrar hcg istemedi zaten bir kere yapıldı o kadar çarşamba günü. 15 ağustosta en son adet görmüştü. Şimdi hafif haif kanaması varmış. Hiç fikriniz varmı?

mrb.arkadaşlar..bu ay klomen-duphaston kullandım,yumurta takibine gittim adetin 12. gününde yumurtam 1.8 di. o gün çatlatma iğnesi oldum.15.gün doktor kontrolünde yumurtanın çatlamış oldunu söyledi dr.um.bekledim bir ümitle ama adet günümde adet oldum.herşey yolunda görünürken neden hamile kalamamış olabilirim?

mrb.arkadaşlar..bu ay klomen-duphaston kullandım,yumurta takibine gittim adetin 12. gününde yumurtam 1.8 di. o gün çatlatma iğnesi oldum.15.gün doktor kontrolünde yumurtanın çatlamış oldunu söyledi dr.um.bekledim bir ümitle ama adet günümde adet oldum.herşey yolunda görünürken neden hamile kalamamış olabilirim?

canım sorduğun sorunun muhattabı Cenab-ı Mevla....çoğumuz kaç aydır yumurtluyoruz ama hamile kalamıyoruz....demek ki hayırlısı....

tşkrler minikcan..benimkisi bir teselli ver olayı:( dr.a hemen gidemediğim için yerimde duramıyorum

tşkrler minikcan..benimkisi bir teselli ver olayı:( dr.a hemen gidemediğim için yerimde duramıyorum

canım sen beni yanlış anladın galiba.....6 aydır bende sorduğun soruyu kendime soruyorum ve cevap olarak ta sana yazdığım sonucu düşünüyorum....çünkü bende de eşimde de sorun yok....eğer seni kırdıysam özür dilerim...ama unutma burda hepimiz bir teselli ver durumundayız....öyle olmasak burda yazışmazdık zaten...öpüyorum seni...

ya arkadaslar adetıme daha 10 gun varken neden goguslerım sısmeye basladı hemde nasıl bır anda dun basladı kocaman oldu sol tarafımdan yumurtlamıstım ordada kasılma ve sancı var ara ara?????????????????????????????????????????????????????????

ya arkadaslar adetıme daha 10 gun varken neden goguslerım sısmeye basladı hemde nasıl bır anda dun basladı kocaman oldu sol tarafımdan yumurtlamıstım ordada kasılma ve sancı var ara ara?????????????????????????????????????????????????????????

canım hadi bakalım inşallah....bunlar güzel belirtiler......

Back
X