Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
ıyı gıdıyor sukur evde oturmaktan daha ıyı sadece eve gec gelıyorum 7 30 gıbı vakıt kalmıyor bebıs olayın dada klomenı bıraktım bu ay ılacsız deneyecegım bakalım ne olacak ıse gırdım ya ıstedıgım gıbı bır ıs ya bu ay cart dıye hamıle kalırım benım ıslerım genelde ters ısler :kedi:
ya aslında degılım ben ısten gec gelıyorum ya saaatler uymuyor gece calısan bır dr bulmam lazım 2 gece once bır kadına gıttım hıc begenmedım ıse baslamadan once deryaberılın dr una gıttım o fena degıldı ama oda gece calısmıyorr ne yapacagım bılmem kaldım ortada:1shok:
slm iyidir regl bitti birdahakini beklemiyorum inşallah klomene devam edemiyorum bayrama denk geldi doktor iptal oldu gelecek ayda izmirde olacağım kısmet
slm iyidir regl bitti birdahakini beklemiyorum inşallah klomene devam edemiyorum bayrama denk geldi doktor iptal oldu gelecek ayda izmirde olacağım kısmet
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
günaydın arkadaşlar bana yumurtlama günün nasıl hesaplandığına dair bilgi verebilir misiniz? hep doktorum hesaplıyordu artık kendim hesaplamak istiyorum.
asli_samet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::18 EYLÜL
asiyahi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::19 EYLÜL
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::20 EYLÜL
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::23 EYLÜL
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::23 EYLÜL
ceydammm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 EYLÜL
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::27 EYLÜL
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29 EYLÜL