Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
istediğimiz kadar tedavi yöntemi deneyelim türlü türlü dua edelim sadece rabbimin dilediği zamanda olacak. inş. ona koşulsuz teslim olmayı öğreniriz. o zaman canımız hiç yanmayacak. rabbim zorda olsa bunu bizlere nasip etsin
ya canım üzüldüm....hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor aklıma.....önümüzdeki ay güzel haberini alırsın inşallah...ibrahim saraçoğlu soğan kürünü anlattı özellikle pco olan kadınlarda ve daha kolay hamile kalabilmek için uğraşanlar için....eğer bende bu ay hamile kalamazsam soğan kürünü denicem zaten artık klomen kullanmayı da bıraktım....son kutuyuda bu ay içtim ve artık içmiyorum...
ya canım üzüldüm....hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor aklıma.....önümüzdeki ay güzel haberini alırsın inşallah...ibrahim saraçoğlu soğan kürünü anlattı özellikle pco olan kadınlarda ve daha kolay hamile kalabilmek için uğraşanlar için....eğer bende bu ay hamile kalamazsam soğan kürünü denicem zaten artık klomen kullanmayı da bıraktım....son kutuyuda bu ay içtim ve artık içmiyorum...
teşekkürler kızlar destekleriniz için üzülmüyorum hayırlısıysa olur allahım inşallah bir gün bizleride güldürecek incir kürüne devam kocişede keçiboynuzu kürüne başlıyacam bu ay
selam canlarım herkese günaydın doktroum bugün geldi progesteron sonucumu gösterdim gayet iyi ilaçsız yumurtlamışsın bu bizim için güzel bişey dedi adetimin günü bugün dedim beta yaptıralım dedi ve kanımı verdim beklemedeyim şu an anlıycanız kızlar
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
merhaba arkadaşlar adım dilek daha öncede yazdıklarınızı okuyordum ama tam çözemedim nasıl katılacagımı yazılanlar bana moral veriyo bu konuda bilinçli insanlarla bi arada olmak güzel inşallah herşeyin hayırlısı olur banada yardımcı olunda yazışalım akıl akıldan üstündür sonuçta herkesin bu konuda yaşadıgı şeyleri payşalması çok güzel
slm kızlar ben gelgım dr gıttım bugun bebişi göremedım cunkı gec döllenme olmuş ekımın 8 de gıdıcem hem keseyı hemde kalp atışlarını inşallah duycam dr olmaz demıştıya bugun cok şaşırdı süper dedi ama kızlar kist var sol tarafta bıde benden aşırı sekılde iltahap geliyo siyah gıbı oluyo bazende dr üşütmüşsün iltahap kapmış dedi ilaç veremem bol bol su iç sıvı tuket dedi yanı herşey normalmiş şuan inşalllah bışey olmaz amin:Saruboceq:iltahap konusunda bı bılgınız varmı nasıl kurtulabılırım yada bu sorunu yasayan hamılelerden