Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar ben gelgım dr gıttım bugun bebişi göremedım cunkı gec döllenme olmuş ekımın 8 de gıdıcem hem keseyı hemde kalp atışlarını inşallah duycam dr olmaz demıştıya bugun cok şaşırdı süper dedi ama kızlar kist var sol tarafta bıde benden aşırı sekılde iltahap geliyo siyah gıbı oluyo bazende dr üşütmüşsün iltahap kapmış dedi ilaç veremem bol bol su iç sıvı tuket dedi yanı herşey normalmiş şuan inşalllah bışey olmaz amin:Saruboceq:iltahap konusunda bı bılgınız varmı nasıl kurtulabılırım yada bu sorunu yasayan hamılelerden

Çok sevindim... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Bebiş sayımız çoğalmaya devam ediyor kaydirigubbakcemile3 Allah tamamını erdirsin... Ayaklarını mutlaka sıcak tutbundan sonrası içinde çok önemli... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Walla bana klomen kİlo aldırmadı ama her yerİmİ ŞİŞİrdİ gÖren hamİlemİsİn dedİ

canım ne kadar süre kullandın devam ediyormusun
eşim hiç taraftar değil benim ilaç kullanmama bende alıcam diye ısrarlıyım
eğer yan etkisi filan olursa dilinden çekeceğim var
bide çatlama iğnesi oldunmu kaç yumurtan gelişti?

sonuca bak be 0,05 varmı böyle bişey arkadaşlar yine fos demiştim ben size umudum yok diye

Sultan biliyorum söylemesi kolay bende bu ay çok ümitlenmişti benimde sonuç senin gibi... valla takma kafana demek çok zor ama ne yapalım önümüzdeki ay tekrar tekrar deneyeceğiz. allah bir gün bizede nasip eder inşallah.

gelinc canım hayırlı olsun
yeni yeni bu topice geliyorum
tedaviylemi oldu bebişin bende dünden beri klomene başladımda
bide benim sana tek tavsiyem suuu
bol bol idarara çıkarsın oda atar bendede var doktor gebelik düşünüyorum diye ilaç vermedi sulu gıdalar ve bol su dedi
bu arada klomen kilomu aldırıyor yahu

Beni kilo aldırak yerine kanımı kurutmuştu zayıflatmıştıı..akannehir

canım ne kadar süre kullandın devam ediyormusun
eşim hiç taraftar değil benim ilaç kullanmama bende alıcam diye ısrarlıyım
eğer yan etkisi filan olursa dilinden çekeceğim var
bide çatlama iğnesi oldunmu kaç yumurtan gelişti?

ben 2 ay kullandım canım bu ay ara verdim çünkü yumurtam gelişti ve de bu ay kendiliğinden çatladı ilk ay adetin 5. günü kullandım günde 1 tane 14 gün gittim yumurtam 2.2 cm di pregnyl yapıldı ve çatladı tek yumurtam vardı sonraki ay tekrar klomen kullandım günde 1 bu sefer 2 yumurtam gelişmiş biri 1,8 diğeri 3,2 idi çok büyük olduğu için doktor iğne yapmadı çatlamaz kistleşir dedi ve ikiside çatlamış değer 40 dan büyüktü bu ay da kullanmadım klomeni şükür tekrar çatlamış yumurtam şu an devam etmiyorum eşimde sperm problemi çıktı bu hafta doktora kontrole gidecez doktorda kullanmayalım klomeni önce eşinin problemini çözün dedi senin yumurtayı istediğimiz an büyütüp çatlatabiliyoruz dedi ben progesteron değerimin 40 üstü olduğunda incir kürü kullandım ama düzenli değil belki onunda faydasını görmüş olabilirim ilaç kullanma taraftarı değil diyosun canım ama mecbur kalınca napcan inşallah kullanmazsın

ben 2 ay kullandım canım bu ay ara verdim çünkü yumurtam gelişti ve de bu ay kendiliğinden çatladı ilk ay adetin 5. günü kullandım günde 1 tane 14 gün gittim yumurtam 2.2 cm di pregnyl yapıldı ve çatladı tek yumurtam vardı sonraki ay tekrar klomen kullandım günde 1 bu sefer 2 yumurtam gelişmiş biri 1,8 diğeri 3,2 idi çok büyük olduğu için doktor iğne yapmadı çatlamaz kistleşir dedi ve ikiside çatlamış değer 40 dan büyüktü bu ay da kullanmadım klomeni şükür tekrar çatlamış yumurtam şu an devam etmiyorum eşimde sperm problemi çıktı bu hafta doktora kontrole gidecez doktorda kullanmayalım klomeni önce eşinin problemini çözün dedi senin yumurtayı istediğimiz an büyütüp çatlatabiliyoruz dedi ben progesteron değerimin 40 üstü olduğunda incir kürü kullandım ama düzenli değil belki onunda faydasını görmüş olabilirim ilaç kullanma taraftarı değil diyosun canım ama mecbur kalınca napcan inşallah kullanmazsın

incir kürünü nasıl yaptın

canım ben 3 aylık evliyim eşim o yüzdden çok erken daha kendiliğinden olur diyor
Allahın işine karışılmaz diyor bende başın ağrıyınca ilaç alıyosun ya Allah verdi niye karıştın o zaman dedim sustu
eşimden de sperme testi istedi doktor ama şartlar pek müsait değil burda
bana reglimin 3. gününden itibaren sabah akşam 1 tane verdi doktor
bakalım 6 sında kontrol var
dr için 140 km yol yapıyoruz çok yıpratıyor bizi
bide bu çatlama iğnesi karındanmış ve çok acıtıyormuş doğrumu
sgk karşılormu bu iğneyi
canım çok soru sordum ama etrafımda hiç kimse yom bilgi alabilecğim

Benimde hiç keyfim yok kızlar... Dr umu çok tavsiyeler üzerine gitmiştim. Ama beni bu aralar çok sıkıyor maddi olarak sıkıntılarda var. Şimdi dr değiştireceğim büyük ihtimalle... Bu gün tekara klomen kullnamaya başladım.
Artık Dr a gitmekten okadar sıkıldım ki anlatamam... Allahım sen benim ve arkadaşlarımın sesini duy...
Hayır insanlar bir kerede bu işi nasıl tuturuyorlar anlamıyorum biz aylarca uğraşıyoruz...

ayşe yıldırım catlatma ıgnesı göbekten vurulurken hiç acımıyorrr kim acıyor demiş:))ben kendım vuruyordum

Benimde hiç keyfim yok kızlar... Dr umu çok tavsiyeler üzerine gitmiştim. Ama beni bu aralar çok sıkıyor maddi olarak sıkıntılarda var. Şimdi dr değiştireceğim büyük ihtimalle... Bu gün tekara klomen kullnamaya başladım.
Artık Dr a gitmekten okadar sıkıldım ki anlatamam... Allahım sen benim ve arkadaşlarımın sesini duy...
Hayır insanlar bir kerede bu işi nasıl tuturuyorlar anlamıyorum biz aylarca uğraşıyoruz...

bende çok şaşıyorum çoğu kadın şu öğrendiklerimizin üçte birini dahi bilmiyor ve hamile çok yetenekliler doğrusu

canım ben 3 aylık evliyim eşim o yüzdden çok erken daha kendiliğinden olur diyor
Allahın işine karışılmaz diyor bende başın ağrıyınca ilaç alıyosun ya Allah verdi niye karıştın o zaman dedim sustu
eşimden de sperme testi istedi doktor ama şartlar pek müsait değil burda
bana reglimin 3. gününden itibaren sabah akşam 1 tane verdi doktor
bakalım 6 sında kontrol var
dr için 140 km yol yapıyoruz çok yıpratıyor bizi
bide bu çatlama iğnesi karındanmış ve çok acıtıyormuş doğrumu
sgk karşılormu bu iğneyi
canım çok soru sordum ama etrafımda hiç kimse yom bilgi alabilecğim

çatlatma iğnesi karından da yapılan var kalçadan da acıtmıyor takıldığın herşeyi sorabilirsin canım

bide klomenle ikiz kalma olayı varmışşş
keşkeeeeeeeee
hiç duydunuzmu bunu birde erkek olma ihtimali daha çokmuş
ya gerçekten birkerede bide istemeden hamile kalanlara gıpta ediyorum
ben araştıra araştıra kadın doğumcular kadar bilgim oldu
ben doğudayım sorsam hiçbişey bilmez her sene doğuruyorlar yaaaaa

Selam arkadaşlar Rahim filmini bugün çektirdim tüpler açık çok şükür.Hiç acımadı 2 veya 3 dakika sürdü anlamadım bile çektiricek olan arkadaşlar hiç korkmayın...

Back
X