Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geçmişolsun gözün aydın cansam

Uhde teşekkürler Rabbim Hepimizi en kısa zamanda bebişlerine kavuştururDoktor bir ihtimal Bu filimin etkisyle birde ben daha geçen aydan kullanmaya başladım glucophage ilacını bununla birlikte hamilelik olabilir dedi ama olmaz ise bu önümüzdeki ay aşılama olucam kısmetse bakalım....

cansam canım geçmiş olsun.Açık çıkmasına çok sevindim. bu ay bende çektireceğim.İçimi rahatlattın sen özeldemi çektirdin filmi.

Uhde teşekkürler Rabbim Hepimizi en kısa zamanda bebişlerine kavuştururDoktor bir ihtimal Bu filimin etkisyle birde ben daha geçen aydan kullanmaya başladım glucophage ilacını bununla birlikte hamilelik olabilir dedi ama olmaz ise bu önümüzdeki ay aşılama olucam kısmetse bakalım....

canım bende çektirdim filmi ne güzel sen acı çekmemişsin bende çok fena acımıştı ve 3-4 gün devam ettiler ağrılar şanslıymışsın canım banada demişti dr. filmiden sonra heran kalabilirsin diye ama olmadı benimki inşallah sen bebişine kavuşursun canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir dönemden geçiyoruz

Aşk olsun kızlar bir şey sordum cevap vermediniz. :))

Bu klomenenin yanında yumurtayı büyütmek için ialaçlar varmış destekliyormuş biliyormusunuz bunları?

Cansam glucophage nedir bumu acaba klomenle içilen bu şeker ilacı değilmi annem içerdi hep.

Cnsam geçmiş olsun ve gözün aydın temiz çıkmış filmin.[/

Canım bende pko olduğu için reg düzensizliği olmuştu hem onu düzenlemek hemde yumurta kalitesini arttırmak için doktorum bana Glucophage 850 adında şeker ilacı verdi bu kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş hamile kalana kdar devam edeceksin dedi günde 2 kez

bide klomenle ikiz kalma olayı varmışşş
keşkeeeeeeeee
hiç duydunuzmu bunu birde erkek olma ihtimali daha çokmuş
ya gerçekten birkerede bide istemeden hamile kalanlara gıpta ediyorum
ben araştıra araştıra kadın doğumcular kadar bilgim oldu
ben doğudayım sorsam hiçbişey bilmez her sene doğuruyorlar yaaaaa

İkiz olayını duymuştum fakat erkek olayını hiç duymamıştım...

Ama sana katılıyorum bende hayranım hemececik hamile kalanlara....

Aşk olsun kızlar bir şey sordum cevap vermediniz. :))

Bu klomenenin yanında yumurtayı büyütmek için ialaçlar varmış destekliyormuş biliyormusunuz bunları?

Cansam glucophage nedir bumu acaba klomenle içilen bu şeker ilacı değilmi annem içerdi hep.

Canım evet şeker ilacı bende polikistik over olduğu için bu pcolar insülin direncimizi düşürdüğü için hormonlarda bi problem oluyormuş bak işte nerden nereye herşeyin birbiriyle bağlantısı var hamile kalmaya yardımxı bir ilaç ama garanti değil tabi...

Canım bende pko olduğu için reg düzensizliği olmuştu hem onu düzenlemek hemde yumurta kalitesini arttırmak için doktorum bana Glucophage 850 adında şeker ilacı verdi bu kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş hamile kalana kdar devam edeceksin dedi günde 2 kez

evet canım aynen onun gibi birşey bende günde 2 defa tok karnına içiyorum 1 ayda 4 kilo verdim çünkü iştahı kesiyo arasıra mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyo ama napalım içiyorum....

evet doktorun kasttetiği ilaç bu benim yumurtalarım kalitesiz büyüyüp çatlıyor ama sonuç yok. Bunu doktoruma söyleyeceğim ya aslında söyleleme gerek bile yok ben bile içerim bunu :)

evet canım aynen onun gibi birşey bende günde 2 defa tok karnına içiyorum 1 ayda 4 kilo verdim çünkü iştahı kesiyo arasıra mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyo ama napalım içiyorum....

Birde benim karın bölgem çok fazla. 61 kilyom ama 6 aylık hamiel gibi karnım. Diğer yerlerim o kadar değil. Herhalde bu ialcın bendede faydası olacak.

evet doktorun kasttetiği ilaç bu benim yumurtalarım kalitesiz büyüyüp çatlıyor ama sonuç yok. Bunu doktoruma söyleyeceğim ya aslında söyleleme gerek bile yok ben bile içerim bunu :)

Bence doktoruna sormadan kullanma canım ya çünkü basit bir ilaç değil özellikle ilk kullandığın hafta çok sarsıyor tabi sonra bünye alışıyor sen yinede danış.

Mailleştiğim doktor ısrarla klomenenin yanında başka ilaç ieçeceksin progestron sonrası için dedi. Klomenin yanında gonaphane içemeyeceğim için kesin kastettiği budur.

Back
X