umutlu edirnede mi oturuyorsun sen
Ben de iyiyim tatlım. Vallahi ben ne yalan söyleyiyim bişiiciklerle savaşmıyorum. kaydirigubbakcemile2 Hatta adamla bile hiiçç işim olmaass :umursamaz: 1,5 ay ilişki bile yasak anlayacağın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutlu edirnede mi oturuyorsun sen
Balsuratcım çok teşekkürler inşallah hepimize kısmet eder sağlıklı evlatlar Allahım.
Aaaa ne güzell. Buyur gel burada yaşa sultanııım. Vallahi ben burada doğdum, burada büyüdüm. O yüzden başka şehirleri bilmem gülüm. Köyünde doğdum ama, şuan merkezdeyim gülüm. Uygun olduğunda kaç gel be canım buralara. Vallahi bi güzel gezeriz. Nerde okudun canım sen, merkezde mi?Ben edİrnede akudum canım ve edİrneyİ Çok severİm hanİ deseler bÜtÜn dÜzenİnİ buraya kursak gelİrmİsİn dİye hİÇ dÜŞÜnmeden evet derİm merkezdemİ oturuyorsun sen
[color="ındigo"]aaaa ne güzell. Buyur gel burada yaşa sultanııım. Vallahi ben burada doğdum, burada büyüdüm. O yüzden başka şehirleri bilmem gülüm. Köyünde doğdum ama, şuan merkezdeyim gülüm. Uygun olduğunda kaç gel be canım buralara. Vallahi bi güzel gezeriz. Nerde okudun canım sen, merkezde mi?[/color]
herkese günaydın kızlar, gulcancım allahım kucagınada almayı nasip etsin canım,
balım çok geçmiş olsun git dr. Amcaya ilaç verecek doğru ama seninde ağrıların dinecek yerimseniben
bu araa kızlar ben kırmızıyı dün gördüm moralim bozulmadı desem yalan söylerim hayırlsı yapacak birşey yok artık :bbo:
uhde üzülmek yok canım şükretmeliyiz ki kırmızılar geliyo ya gelmese ne yapardık sıkma canını
herkese günaydın kızlar, gulcancım Allahım kucagınada almayı nasip etsin canım,
Balım çok geçmiş olsun git dr. amcaya ilaç verecek doğru ama seninde ağrıların dinecek yerimseniben
Bu araa kızlar ben kırmızıyı dün gördüm moralim bozulmadı desem yalan söylerim hayırlsı yapacak birşey yok artık :bbo:
güllapoğlu yerleşkesinde okudum canım severim edirneyi eşimle o zamanlar sevgiliydik ben o gelinceye kadar gezilecek heryeri öğrendim ve geldiğinde bir güzel gezdik güzel anılarım vardır edirnede allah nasip ederse seneye gelmeyi düşünüyorum oraya çünkü çok değişmiş merkezde işlek cadde var ya adını unuttum şimdi arastaydı o cadde çok değişmiş trafiğe kapanmış dönerini ciğerini özledim walla