Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gelecek elbet küçük meleklerimiz. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı anlamak ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor.
ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız

balım şu doktora git artık stres ağrısı 1 hafta sürmez bak kendini iyice hasta edecen bi 1 saatini ayır git güzelim

balım şu doktora git artık stres ağrısı 1 hafta sürmez bak kendini iyice hasta edecen bi 1 saatini ayır git güzelim

az daha beklicemakannehirstres agrısı 1 hafta sürer tabi dinazorum.tansiyon değill o zaman ya sünizit yada streskaydirigubbakcemile3ya antıbıyotık ya antıdepresankaydirigubbakcemile3

dün doktoruma gittim ve ilk muayenemizi olduk.
ay çok tuhaf içinde bişeyler tıp tıp yapıyo.
allaha şükür şimdilik herşey yolunda.kesemizi gördük,kalp atışını gördük.daha mini minicik.10 gün sonra tekrar gidicem.ozaman daha iyi görücez inşallah.
allah sizlerede nasip etsin inşallah.

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım inş. rahat ve sağlıklı bi hamişlik süreci geçirirsin..

az daha beklicemakannehirstres agrısı 1 hafta sürer tabi dinazorum.tansiyon değill o zaman ya sünizit yada streskaydirigubbakcemile3ya antıbıyotık ya antıdepresankaydirigubbakcemile3

neyse başka bişey olmasında tek bi an önce bu ağrıdan kurtulursun inş.canımmsositososito

ben şimdilik çıkıyorum kızlar arkadaş kaydirigubbakcemile4çağırdı ona gidicem bu aralar miğdeme cokacimcoookdüştüm valla acayip çok cokacimcoookyiyorum ordada güzel şeyler hazırlamıştır Şenizarkadaş biraz daha :jeyyar:yicem 1 ayda 1,5 kilo :roflol:aldım nasıl süper dimi hihoyyytoh oh umrumda değil :roflol::roflol:yiyip içip geziyorum artık

akannehirakannehir

Ballım kaymaklım, ağrı kesici alıyor musun? Bende de acayip baş ağrısı var vallahi. Ama ağrı kesici bile fayda etmiyor. Bir de benim boyun fıtığım var (Allaha şükür yok yok bende şakkıdı ) o da azdı bu aralar. Havalar büle yaptı galiba bizi kııız. Yoksa bebişlerlen bi alakası yokk yani. lülülülülülü

MuĞlalıyım canım yapay gÖletİ nereye yaptılar edİrnede yaŞayan 2 arkadaŞım var sÜreklİ onlarla gÖrÜŞÜyorum facebooktan resİmlerİ attılar bana gÖrdÜm deĞİŞİklİklerİ Çok gÜzel olmuŞ Önceden konserler saray İÇİnde oluyodu Şİmdİ merkezde olması gÜzel edİrnenİn İnsanları da Çok İyİ gece yarısı Çık dıŞarı kİmse zarar vermez sevİyorum o Şehrİ İnŞallah gelcem edİrneme

Gerçekten rahat yaşanılacak bir şehir güzelim burası. Yapay göleti kavgaz bayırını çıkınca sağda boş bir alan vardı hatırlarsan, oraya yaptılar. Çok süper bi yer. Bak kısmet olup da gelirsen, beni görmeden gitmek yok tamam mııı.

Ballım kaymaklım, ağrı kesici alıyor musun? Bende de acayip baş ağrısı var vallahi. Ama ağrı kesici bile fayda etmiyor. Bir de benim boyun fıtığım var (Allaha şükür yok yok bende şakkıdı ) o da azdı bu aralar. Havalar büle yaptı galiba bizi kııız. Yoksa bebişlerlen bi alakası yokk yani. lülülülülülü

benımde ensemde agrı var zaten haftalardır oda yapıyor agrıı.ben en kuvvetli majezik alıyorum banamısın demiyor :)bu ara artık interenete girmeyi bırakıcam diyorum ama mecburunm ara ara giricem:):hulya:Artık evde el işi yapıp para kazanıcam yeni başladım:))görümcce kızlarına :))çeyiz yapıcam:hulya:

tabi 2 ´.5 yıldır bagımlısı oldugum yerden nasıl kopacaksam:roflol:

minikim sagolasınnnnnna.s.

Back
X