Gülcancım 5 Ekimde adet oldum ama bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum sevgiler.
hayırlısı canım.bu ayda dinlen belki ilaçsız gelir bebişin zeyhat gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülcancım 5 Ekimde adet oldum ama bu ay klomen kullanmayı düşünmüyorum sevgiler.
birkere ikire yaptırırsın pek etkilemez belki ama daha fazlası insanı her türlü yıpratıyor.(teyzemden dolayı biliyorum 8 kere aşılama yaptırdı)
denemekte yarar var tabiki,inşallah gerek kalmaz.
ümit işte 3 doktor değiştirdi 3'de aşılama yaptı.en son başka doktora gitti sen naptın rahmini okadar yıprattırmışsinki demiş yaşında daha genç demiş sana hiçbişey vermicem 1-2 sene dinlen hiçbişey yapma demiş.1 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı.onda eşindeydi sorun onun için aşılamayı tercih ediyodu doktorlar.11 senenin sonunda kavuştu bebişine kasımda da doğumu var.
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin.
kukuleta yakaladım seni.naber gelmiyosun buralara daha.günün yarın gözüküyor varmı bişeyler.
slm arkadaşlar uzun zman dır bakmadım yeni hamişler vardır umarım ben 7. ayımdayım bır oğlum olacak ınsalla hdarısı başınıza sevinçli haberlerınızı beklıyorum
canım yaa evet burdayım ama sadece arada okuyup kapatıyorum...kafama çok takıyorum diye fazla takılmamak için böyle yapıyorum ama tabi sizleri de çok merak ediyorum...kkyı çok seviyorum ama benim stresimi çok artırıyor beynimden bebek düşüncesini burdayken hiç çıkartamıyorum yoksa inan sizleri çok seviyorum ve merak ediyorumm...günüm evet yarın ama yine hiç umutlu değilim yine olmadı galiba bu ay aşılamaya geçilecek eğer olmazsa...bakalım artık hayırlısı senin nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundaymış galiba çokk sevindim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah...
inşallah gelmez kırmızlarında aşılamayada gerek kalmaz.
ilk önce bende senin gibi düşündüm çok etkileniyorum,çok düşünüyorum diye burdan baya bir uzaklaşmıştım.sonra baktım öylede olmuyor böylede olmuyor.sonra listeyi bana devrettiler burda arkadaşlarla konuşurken kendimi hep unuttum.kendimle ilgilenmedim açıkçası.kendine psikolojik baskı yapma rahat ol.inşallah gelecek bebişin canım.
inşallah canım yaa çok sağol....bi ara baktım ne kür duysam hepsini uygulamaya çalışıyorum bal tarçın çörek otu, adaçayı, soğan kürü, bal polen, adaçayı filan derken artık dedim noluyozz en iyisi biraz kendi haline bırak bu ay ilk defa çok fazla düşünmemeye çalıştım tabi ne kadar başarabildiysem...bir de bayramdan sonra ev aldık onlarla uğraştık kredi filan biraz kafam dağıldı yani şimdi adet günü gelince tabi tekrar aklıma düştü...rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahh...