o lekede yerleşmedir canım hemen telaşlanma hersey yolunda o salak doktora bakma sen
evet sonrakide dedi kanın 4 e katlamış 2 günde merak etme bebek yerleşiyor ded. Ömrümden ömür gitti bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o lekede yerleşmedir canım hemen telaşlanma hersey yolunda o salak doktora bakma sen
sağol canım geçmişş sayfalarda okudum migren olmayasın. Benim var aç kalınca az uyuyunca yorulunca ve sas ışıkta başlıyor. Günlerce geçmiyor. Böyle kensem zonkluyor gözlerim eğilip kalkarken zonkluyor. Uzun süreli baş ağrıları migrende olabiliyor. Katanlık ve sessiz yerde dinlen bakalım bir iki saat azalacakmı.
evet sonrakide dedi kanın 4 e katlamış 2 günde merak etme bebek yerleşiyor ded. Ömrümden ömür gitti bugün.
senağlamaŞUAN TV ODasındayım ve odadaki ışık gözümü rahatsız ediyorr.kuzenime dr aynı şeyleri söylemişti baş ağrısı için dr gittiginde karanlık sessiz yere git diye...denemedim hiç bunu((evet ensem kafam heryerımm :))zonkluyo ama tansıyon yıne harıka ölçtüm :Syanaklarım göz altlarımda agrıyor bugun bir yandan dıyorum sunızzıtmı:sinifsinif:
anlattıklarım migrene çok benziyor. Böyle göz çukurları zonkluyor insanın. Tansiyon normal oluyor migrende. Ben bir günde üniversite hastanesi dahil 3 hastaneye gittim. O ara gözümden ameliyatlar oluyorum eyvah dedim enfeksiyon beynime yayıldı diye ne korkmuştum altından migren çıktı.
A
Aynen :))beynimde ne var diyorum Allahın izniyle hiçbişi olmaz4-5 gün daha bekleyım bakalım :)))
Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.
Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.
Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı
geçmiş olsun
ne kadar acı bi gun gerçekten 131 igorunce mucize bu demissindir
balsurat kız gerçekten sabırlısın bari karanlık ve sessiz ortamda dur bak faydasını göreceksin.
aynen öyle valla 68 i görsem yeter diyorum 131 mucize oldu şükürler olsun.
selam kızlar nasılsınız
ya benim regle iki gün var test yapsam belli olurmu acayip merak ediyorum
Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.
Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.
Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı
aynen öyle valla 68 i görsem yeter diyorum 131 mucize oldu şükürler olsun.
selam kızlar nasılsınız
ya benim regle iki gün var test yapsam belli olurmu acayip merak ediyorum
ben 5 gün kala yaptım ama düşün gözlük takıp çok parlak ışıkta gördük ikinci çzigi bile değil gölgeydi.
11 ekimde adet olmam lazım ama yarında çatlatma iğnesinin 14. günü normade 14. günü başlar adet diyorlar ama daha pek bi belirti yok sadece arada bir göğüs uçlarımda bi ağrı hissediyorum.umarım adetim gelmez umarım hamileyimdir.dua edin.çok istiyorum sürekli düşünüyorum o yüzden eşimi de çok üzüyorum.
inşaallah canım, Rabbim hepimizi de özlemini çektiğimiz meleklerimize kavuştursun :Saruboceq:11 ekimde adet olmam lazım ama yarında çatlatma iğnesinin 14. günü normade 14. günü başlar adet diyorlar ama daha pek bi belirti yok sadece arada bir göğüs uçlarımda bi ağrı hissediyorum.umarım adetim gelmez umarım hamileyimdir.dua edin.çok istiyorum sürekli düşünüyorum o yüzden eşimi de çok üzüyorum.