E
EU3
Ziyaretçi
sağol bitanem kötü oldu bizim için kazada ölmesi kötü oldu
:teselli::1hug:tABİKİ kazalar aniden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bitanem kötü oldu bizim için kazada ölmesi kötü oldu
günaydınnnn nasılsın canım ben 1 haftadır yoktum var mı sen de bir değişiklik benim bu ay çalışma günüm malesef olamadı eşimin annannesi trafik kazasında öldü memlekete gittik ardından amca kızımın düğünü pek uğraymadım buralra özledim ama
başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin. benim doktor yumurtlama günü yanlış hesaplıyormuş bu ay da gitti eğer denk getirebildiysek bi ihtimal eğer yoksa bi dahaki aya kaldı aylar günler devirip duruyoruz işte preseed diye bi jel varmış onu deneycem
hem kuruluk var klomenden sonra oldu hemde spermlerin daha yumurtayla birleşmesinde yardımcı oluyor hemde ömrünü uzatıyormuş çok iddealılar ama bilmiyorumbakalım deneyecez
Bence doktora danışsaydın bunu kullanmadan önce evet hamile kalan avr ama pressed sayesindemi mechul.Bence yararından çok zararı vardır onun:smiley-cool:Çünkü sitede benim arkadaşım var o kullanmıştı onu.
Kullandığı ilk ayda adeti 45 gün falan gelmedi gecikme yaşadıı.Sonra dr gidip adet söktürücü verdi dr.İlaç bittihala adet olmadı sonra oldu..
Daha sonraki ay tüp bebek tedavisine başlıcaktıÇok üzgünüm çoook
Doktor rahimi usg kontrol etti hazırlık için tedavi öncesi.baktı rahimde birşey gördü sıvı birikimi gibi bişi.Rahimi temizlememiz lazım dedi.Tüp bebe olucagı için o sıvının gtmesi lazımdı yani.oNUN için ilaç kullandı sonra temizlendii.Kesinn pressedden oldu diyoruz bizz ..Doktroda zaten anlamış bişi kullandıgını
doktorlar henüz bu ürünü bilmiyorlar ki o kadar yaygın değil
deryaberil ne güzel şeyler yazmışsın inşallah o günleri sende bende burdaki herkes görür.
siteyi takip ettim hiç bende şu zararı gördüm diyen okumadım. klomen kadar yan etkisi zarar vermez belkide. zaten kuruluk sorunu yaşadığımız için bişeyler yapmamız lazım yoksa bebek falan olmaz
O zaman arkadaşım evine dödüğünde yaşadıklarını anlatır :))yani ben uydurmuyorum
serselo allah sabırlık versin,allah mekanını cennet etsin kayınvalidenin.
balsurat canım ne baş ağrısıymış bu geçmeyen.bence hiç beklemeden doktora git.
belki bebek ağrıtıyordur.bende adete 2 gün kala okadar başım ağrıdıki,uyku bile uyutmadı valla.