Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektenmi diyorsun ama daha vardı sana ayın 10 unda değilmiydi.hay allah.çalar saat gibisin ya.
doktora git canım öyle deme baş ağrısının binbir nedeni varmış.inşallah önemli bişey değildir tabiki.allah şifa versin.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimki 4 gün önceden geldii :))oda ne zaman geliceğini bilmiyordum hesap yapmadım adet gelınce sayayım dedim kaydirigubbakcemile3baktım 4 gün önce gelmişş :))kızlarr size tavsiyem gün saymayınn zemuszemus günler -haftalar nasıl çabuk geçiyor anlamıyorsunuz bile
kız o resim ne öyle gelemzsen gelme çokta tın falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gerilerde okumuştum kimdi bilemedim şimdi, presedd kullanmak istiyordu sanırım lütfen böyle jelleri doktorunuza danışmadan kullanmayın.doğal takviyeler olabilir kürdü,içecekti filan ama vajinaya su bile tutmak okadar sakıncalıymışki üstüne üstlük tıpta doğru dürüt yeri olmayan bir jel sıkmak hiç doğru değil bence.kuruluk varsa doktorunuza söyleyin onlar grekeni verirler zaten.
ayrıca spermler gideceğe yere eğer gidecekse zaten gidiyor,okadar kistin içinde ben hamile kaldıysam demekki birşekilde gidiyorlar.
doktora söyledim zaten önce sadece psikoljik dedi başkada hiç bişey yapamadı bende kendim aradım çözümü birlikte olamıyoruz nasıl ulaşacak
günayın kızlar
sersello başın sağolsun canım zeyhatcım hadi gözün aydın dikkat et
balım diğer arkadaşların dediği gibi karanlık ve sessiz oda migrene iyi geliyor dene derim
teşekkürler bitanem zor günler geçirdim annannemiz melek gib bir kadındı kazada ölmesi yıktı bizi hemde kazayı yapan eşimin teyzesi ve eniştemiz arab takla atmış 3 tkla eğer diğer tarafa savrulsa arabadan 4 ölümüz çıkacaktı sadece annanne öldümafoldumben