Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar benim değerim pazartesi günü 20,70 di bugün tekrar kanda baktırdım 39,48 olmuş ama hala düşük ve son adet tarihimde 3 eylüldü benim 30 günde bir olur adetim sizce değerlerim çokmu düşük kızlar çok korkuyorum ya doktor 2 günde 2 kat artmış güzel dedi ama düşükmüş

doktorumu yeni değiştirdim bu doktorun tek kötü yanı telefon ile ulaşılmıyor eskisi olsa şimdiye kırk defa aradıydım

teşekkürler bitanem zor günler geçirdim annannemiz melek gib bir kadındı kazada ölmesi yıktı bizi hemde kazayı yapan eşimin teyzesi ve eniştemiz arab takla atmış 3 tkla eğer diğer tarafa savrulsa arabadan 4 ölümüz çıkacaktı sadece annanne öldümafoldumben

canım başın sağolsun:çok üzgünüm:

misafirler yukarı çıkın röntgencilik yapmayınkaydirigubbakcemile3

serselo allah sabırlık versin,allah mekanını cennet etsin kayınvalidenin.

balsurat canım ne baş ağrısıymış bu geçmeyen.bence hiç beklemeden doktora git.
belki bebek ağrıtıyordur.bende adete 2 gün kala okadar başım ağrıdıki,uyku bile uyutmadı valla.

kız kayınvalidem değil eşimin anneannesi öldü sağol bitanem nsıl gidyor hamilelik yoksun buralarda işe mi başladın alminas gibi ben 1 hafta yoktum 2 tane hamilemiz olmuş ben çalışma günlerinde çalışamadım cenaze olunca

selamm kızlar bugün fazla görüşemedik biraz hastayım bademciklerim şişti:çok üzgünüm:kötüyüm yani ilaç kullanıyorum etki etmedi çok acıyo çok sinir bi olay....ama sizleri de çok merak ettim onun için bi bakim dedim hepiniz iyisiniz maaşallah... balım senin hala başın ağrıyo galiba geçmiş olsun canım... birde kırmızıları görmüşsün hiç haberimiz yok:kızgın:zeyhad değerin çok güzel yükselmiş maaşallah kamyas sende merak etme canım bence daha çok yeni senin bebiş değerin 39 a yükselmiş kaç haftalık oluyo bu değer bilen yokmu kızlar...birde geçmişi fazlada karıştıramadım gelinc düşmüştü beli ağrıyordu bi haber verdimi bilen varmı canlarım öpüyorum hepinizi ben birazdaha yatayım....

slm kızlar nasılsınız gukcancım senın ne kadar oldu bebiş mıde bulantın falan oluyomu bende hıç bışey yok öncekınde yerımden kalkamazdım tansiyondan 3e kadar duşuyodu bunda allaha şükür şimdilik cok iyiyim o konuda ama şiddetli gaz sorunum var sıkışma oluyo olan varmı aranızda böle normalmı acaba akannehirkafamçokkarıştıŞeniz

Slm gelinc bendede hiçbir sorun yok şimdilik çok şükür ne bulantı ne aşerme ne tiksinti , tansiyonum benimd eilkinde 8/3 dü hep şimdi normalim ve benimd eaşırı gazım var birde kabızlık söylemesi ayıp. Neden acaba bilmiyorum farklı bişeyde yiyip içmiyorum vücut yapıyor demekki?

bebiş ne kadarlık kaç ahftalıksın? Allah kucağına almayı sağlıklıca nasip etsin inşallah

ya bide kızlar ben bu ay ilk defa kullandım.gelen ay 1 aylık ara versem bişi olur mu ki?çünkü eşim şehirdışında olabilir bende boşuna ilaç kullanmayayım diorum.

kullandığın ay için geçerli klomen canım,hatta etkisi bazen 2 ay bile sürebiliyormuş öyle dediler nasıl bilmiyorum ama , eşin olmayacaksa içme tabi boştan yere ilacı,bir sonraki aya ertele.

Back
X